Ne smijem zaboraviti prokomentirati...Imali smo u četvrtak roditeljski u vrtiću (prilično razočaravajući... :/ ). Normalno da sam ja inicirala hrpu pitanja, nakon što je teta završila u potpunosti svoje izlaganje koje je namijenila za roditeljski. Po njoj, roditeljski bi završio u 4.25 (počeo u 4.15) :roll:
Ukratko: klinci (skoro svi osim Lovre) idu na izlet u neki drugi dječji vrtić na kraju grada blizu neke šume gdje će kuhati peći kruh i što ja znam (Lovro ne dolazi u obzir jer nema 4 g.). Idu sa klasičnim prijevoznikom. Normalno da nema pojasa. Tu me stvarno srdi da Gradsko poglavarstvo organizira ovako nešto, a ne organizira u skladu sa Zakonom o sigurnosti u prometu!!??? :evil:
Drugo: Naše tete i 95% mama se boje novih vrtićkih standarada u vezi prehrane... :roll: Đizusssss!!!! Teta se ulovila ispričavati mamama jer naime klinci više neće klopati ono što najviše vole (paštete, salame i slične bljezgarije)....ne smiju više piti cedevitu (aaaaaaaaaaaaaa!!!!)...moraju smanjiti potkupljivače (kikići, čokoladice)....moraju piti onu odvratnu vodu....i za doručak ne smiju više jesti onaj prekrasni namaz od parizera :tele: .....ali ona će sve učiniti da njima taj prijelaz ne bude grozan....AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Presterašno! :/