Drago mi je zbog svih koji uživaju :heart: , a posebno velike puse idu onima koji uživaju malo manje - bolesnima, cicoproblematičnima i ostalima kojima je božićna idila iz bilo kojeg razloga narušena. :heart:
Mi smo imali jako lijepi Badnjak i Božić. Fiona je skoro sama okitila bor (ja sam joj pomogla utoliko što sam ju dizala da dohvati grane do kojih nije mogla doći i kad je bila gotova namjestila sam žaruljice) i ispekle smo puno kolača (od toga nekoliko i za poklone, a i još ćemo ih peći).
Božić je počeo otvaranjem poklona pod borom (totalno oduševljenje i apsolutni pogodak :mrgreen: ), pa odlaskom kod bake i dide vidjeti što nas tamo čeka (opet puni pogodak :mrgreen: ), pa kasnim ručkom kod drugih bake i dide.
Na žalost, cure su cijelo vrijeme bolesne, tako da smo uživali samo u kući. U vrtu imamo prekrasni sloj divnog bijelog snijega koji samo čeka da izađemo, počnemo se valjati i grudati ili da napravimo kojeg snjegovića. Međutim, ništa od toga.
Sinoć se Fiona počela žaliti na bol u uhu. Toliko ju je jako boljelo da nije mogla spavati i na kraju je oko jedan ujutro mm s njom otišao u Zaraznu. Izvadili su joj krv, bila je jako hrabra, i na kraju zaključili da je u pitanju samo neki virus (kašalj i nosi) i upala uha u početnom stadiju. Dobila je kapi za nos i sirup za grlo, ništa drugo. No, budući da je i mm kašljao u bolnici, odmah su i njemu izvadili krv. Ispalo je da ima gosta u obliku streptokoka :roll: , na antibiotiku je i cijeli dan je grogi. Florić nam kašlje i curi joj nosić, a ima i laganu temperaturu.
Uglavnom, svi smo manje ili više bolesni :( i mogu reći da zavidim svima koji sad uživate na snijegu.
Uživajte malo i za nas. :heart: