zar nije u sklopu hoto vila u sv. nedjelji??Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Printable View
zar nije u sklopu hoto vila u sv. nedjelji??Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Je, bila sam danas tamo, hrpa ljetne djecje robe, majice po 50tak kn...Isplati se...
Ima i m i z robe, svasta...
U Hervisu (CC1) je akcija uzmi 3 plati 2 - odnosi se na cjelokupan asortiman a ono sto je od 3 proizvoda najjeftinije dobijete besplatno (ili ako su sva 3 proizvoda iste cijene jedan je besplatno) :)
MTČ u centru Vrbani ima ženske, muške i dječije sokne po 7kn!
U Lidlu grudnjaci za dojenje od 30.4. po 50-ak kuna. Kakvi su ne znam :)
ostalo je još i hulakopki po 18knCitiraj:
BAŠBAŠ.. prvotno napisa
sportski outlet u draškovićevoj ima na sve artikle još dodatni popust na blagajni 40%
samo se pripremite na čekanje, ja sam danas ispred ulaza čekala sat vremena, vratar je puštao 10 po 10 ljudi unutra, da mogu složiti bar nešto na police
danas je bilo dosta toga, ali nemojte očekivati 2 artikla različitih brojeva-jako rijetko ćete na to naići, osim tenisica
utrošili smo petak na obilazak Samobora i kupovinu cipela/sandala,u trgovini Macan našli smo sandale za D po 130 kn a za H cipelice 98kn!kožne,frodo šlapice za cure i dečke 98 kn
Jel možeš malo napisati što se nudi tamo i po kojim cijenama?Citiraj:
kovke prvotno napisa
Mislim da je to bilo samo do kraja 4. mjeseca, jedino ako nisu produžili.
A imali su sportsku odjeću, obuću i opremu, Nike, Adidas, Converse, Fila, Merrell... Cijene su sa popustom bile genijalne. :naklon: Npr. ja sam kupila Adidas šuškavac za 180 kn, kožne Adidasice za 300, kožne Merrell sandale za 240... Znam da su imali i role, ali ne znam cijene. :)
Ah,šteta,zakasnih :(
Ma ipak provjeri, možda im je ostalo još robe pa su produžili. :) A čula sam da je takvu istu akciju imao i njihov outlet u Dubravi.
Okaidi u CC1 ima majce za 55 i 65kn, prošlogodišnja kolekcija valjda jer je to za njih povoljno.
Doduše neznam kaj je ostalo nakon ovog produženog vikenda...
Jel netko bio u Offertisimi na staroj Samoborskoj, te pogledao jel ima sandalica broj 29????? :saint:
pa mi smo kupili u njihovom dućanu ali onom u Samoboru jer nam se nije svidio izbor u ofertisimi,veći je izbor u Samoboru
Ne znam baš ulice u Samoboru, jel mi možeš reći gdje je taj Macan - jel možda u onoj maloj uličici nasuprot potoka (50m od glavnog trga)?
baš me nađe :lol: ,trenutno vrijedi zaobilazna regulacija prometa tako da vozi tom cestom i nužno prolaziš pored dućana,negdje usput prođeš gostionu Klek ili sl.nije daleko od centra-ne sjećam se detalja jer je ekipa od iza urlala jajojed(sladoled) :lol:
Samo danas u KK u onom velikom dućanu sa donjim vešom TENEZIS (preko puta X nationa) grudnjaci 39,00 kn.
šteta,od MM dobila za božić komplet i jako sam zadovoljna kvalitetom
zašto to jučer nije netko napisao... :(Citiraj:
pepi prvotno napisa
U Liscinom dućanu na Knežiji imaju rasprodaju veša i badića.Prekrasnih gaćica,bokserica ima po 24-26kn,a grudnjaci su po 59 kao i bodiji koji su sniženi sa 200-tinjak kn.
FOX u mandiju i aven.mall, ima akciju plati 2 nosi 3.
danas u Konzumu povodom majčinog dana se dijele bonovi s 15% na cijeli asortiman KOZMA! :D
Jel to onaj dučkas na čošku Horvačanske i Selske u prizemlju zgrade?Citiraj:
Tanči prvotno napisa
Točno taj :)Citiraj:
romi prvotno napisa
Hvala, navratit ću! :*
U Profilu je 5. zagrebački sajam knjiga i popust je 20% uglavnom na sve knjige .. nije kao Interliber, ali, eto, koga zanima ..
U TL počela akcija na prošlogodišne modele ljetne robice(bar u Vž-do broja 86,za veći TL ne znam kakve su cijene).
Suknje 30kn, kompletići disney(kratke majica+hlačice)30kn, majice na bretele 10kn, s kratkim ili dugim rukavima 20kn, trokut marama 5kn,itd.
U TL u City2 sniženje robice dugih rukava. Rodit ću krajem 10. mj. pa mi je dobrodošlo.
U sportskom outletu u Držićevoj opet imaju popust od 40%! :D
:lol: U Draškovićevoj, ne Držićevoj. :mrgreen:
u Okaidiu u CC1 30% sniženje na drugu kupljenu majicu iz "the good price" asortimana.
ako netko kupuje preko interneta u h&m snizenja su do 50%, ne znam dal imaju vec i u ducanima snizenja
bila sam na njihovoj stranici na njemačkom, jel oni isporučuju u RH?? mislim da ne??? :?Citiraj:
anjica prvotno napisa
ne isporucuju, ali ako imas nekog vani narucis na njihovu adresu
Još nije u hm trgovinama sniženje, ja bila prekjučer.
Ziher će bit idući tjedan.
Da sam bar pričekala... :(
a kad je kod njih sniženje kolike cijene budu, mislim koliko otprilike bude u % sniženje??Citiraj:
iki prvotno napisa
pod "vani" se računa i slovenija?Citiraj:
anjica prvotno napisa
pretpostavljam da da, posto imaju u Slo ducaneCitiraj:
Bipsić prvotno napisa
..ima li kakvih akcija u TL u Mercatoru u Puli-za dečkiće posebno?
...-moram se dati u akciju nabavki trenerki za vrtić za karla na jesen..
-.. a u cicibanu u puli u prvomajskoj-ima ljetnih sandalica ali onako sa zatvorenim prstićima?