ja momentalno čitam-obiteljski zakon :mrgreen:
Printable View
ja momentalno čitam-obiteljski zakon :mrgreen:
a ja "Access trikovi" :roll:
ali sam konačno rezervirala svoj primjerak Žena koje trče s vukovima u KGZ
ipak se može :coffee:
p.s. volim te
"Plodovi zemlje" su prekrasna knjiga, za svaku preporuku. Ali, kasnije sam čitala neke druge Hamsunove stvari, i nisu me oduševile :/Citiraj:
Dada prvotno napisa
Bilo bi bolje da sam ostala samo na "Plodovima zemlje" :mrgreen:
Znam da kasnim za vama koje pratite novitete, no sinoć sam pročitala The Nanny Diaries. Prva beletristika unatrag ne znam ni ja koliko dugo. :/
Hamsuna sam posljednji put čitala u srednjoj školi :oops: , gotovo sam zaboravila da postoji. :oops:
Ja ju ne mrzim ali nisam baš ni oduševljena -možda su mi je previše nahvalili pa sam očekivala previše :mrgreen: Načelno se meni sviđa i materija i pristup i poruka ali mi nekoliko stvari smeta:Citiraj:
Zoila prvotno napisa
- preopširna je, čini mi se da istu misao ponavlja u previše varijacija
- fokusira se na žene i u stvarima koje su zajedničke ženama i muškarcima, na trenutke imam dojam da nas smatra različitim vrstama
- previše se ističe primjer neshvaćene umjetnice u zatucanoj sredini, odnosno kao primjer potisnute divlje prirode uvijek najprije navodi poriv za umjetničkim stvaranjem... nekako se baš tu ne prepoznajem, bit će da nisam umjetnička duša (ili sam umjetnicu u sebi potisnula preduboko u podsvijest :/ )
kupila sam si "budizam za majke" :D
RIF, kaj ćeš to mi treba
Za knjige nikako vremena. :x
Kad navečer skuham jelo za drugi dan ostane mi samo tuširanje i spavanje.
"Inženjeri duše" Franka Westermanna
"Inženjeri duše" Franka Westermanna
Budući da su hrvatski autori prilično slabo zastupljeni, evo prijedloga - Ivica Prtenjača: Dobro je, lijepo je. S puno senzibiliteta...
P.S. Čita li itko meni jako dragu Irenu Vrkljan (ili je to rezervirano samo za stariju generaciju)?
čitam "gospoda i igrači" j. harris!!
ja volim citati hrvatske pisceCitiraj:
Forka prvotno napisa
i hr 'zensko pismo', ako ga tako mozemo okarakterizirati (bune se na tak naziv, pa...)
jel netko citao stanka karuzu? ako planirate obici vis, stvo je obavezno, pripremi vas na otok i njihova razmisljanja
a i igor stiks je cool
:)
Pavao Pavličić-sve
[quote="zrinkajel netko citao stanka karuzu? ako planirate obici vis, stvo je obavezno, pripremi vas na otok i njihova razmisljanja
[/quote]
Jesam ja - ovo ljeto... na Visu ;-). Ljepše su mi bile njegove viške kratke priče, nego crtice iz ZG-a, te su mi bile malo ... nekako depresivne, ali to je vjerojatno njegovo viđenje metropole.
Imam potpuno isto mišljenje o toj knjizi.Citiraj:
Ailish prvotno napisa
Kad je to bio novitet nisam bila udana niti bila necija mama..dakle..mogla sam stosta pratiti.. :mrgreen:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Meni se knjiga jako svidjela pogotovo sto sam tada bila teta cuvalila..pa sam se nekako stopila s likom.. :mrgreen:
Gledala sam nedavno film, totalno su unistili knjigu.
Ja sam procitala onog svog Tribusona (sad vise nemam nis za citati.. :( ), i svidio mi se.
Ako je nekome zaista stalo do svoga zdravlha svakako pročitajte "Ljekovita hrana bez sluzavosti" od prof. Arnolda Ehreta. Ja je upravo čitam i preporučam je kao obveznu literaturu svakog iole osvještenijeg čovjeka!!! :love:
Je li tko čitao Susan Nolen Hoeksema: "Žene koje pretjerano razmišljaju"??? Preporuke??? Nekako me obuzeo taj naslov jer se vidim kao pripadnica skupine :/
:lol: to je pravi naslov za mene (zene koje pretjerano razmisljaju)
"Sol zemlje"
J.Ratzinger
Trenutno sve što je dostupno u knjižnici od Murakamija (inače godinama, uz dvoje djece, nisam baš čitala)
Jim B. Tucker: Život prije života - reinkarnacija kroz oči malenih
ja sam se napokon docepala Kratka povijest traktora na ukrajinskom, zasad je dobra :D
Kathleen Taylor: Ispiranje mozga (znanost kontrole uma)
Zasad mi se jako sviđa 8)
Ratfield: "Celestinsko proročanstvo"
-kul zasad
frend mi je donio danas neku staru knjigu o odgoju.neka Penelope Leach, takneš. zgleda mi odlično edukativna.
Odgoj i njega djeteta?Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
meni nije bila nešt posebno.onak, ok.
Konačno, konačno, konačno pročitah p.s.volim te :heart:
"najsrenije dijete u kvartu"- edukativno :)
a za razbibrigu "vrag nosi pradu"
Jill Gregory , Karen Tintori
Knjiga imena
Cecilia Ahern
P.S. volim te
Caroline Deacon
Kako umiriti bebu - Jednostavna rješenja za sretno dijete
na čekanju:
Richard A. Knaak
Diablo - Naslijeđe krvi
Upravo pročitala u jednom dahu (dobro, više njih) NEVJERNICU, Ayaan Hirsi Ali, ODUŠEVLJENA SAM i preporučam ju svima
jedna od rijetkih knjiga koje nisan dovrsila :(Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
O toj knjizi je već bilo riječi na ovom topicu. ;)Citiraj:
malena beba prvotno napisa
Mi not lajki
ja čitam već duuugooo Lov na divlju ovcu i nekako mi nije leglaCitiraj:
dinosaur prvotno napisa
jel? nekako mi je to promaklo... neznan, nikako mi nije sjela ta knjiga. dosla sam do trecine i odustala.Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Za mene je tvoja ocjena Ratfielda blagi understatement. :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Off topic: avatar. :naklon: :lol:
zadnje sam procitala Ovo sam ja, tko si ti, a sad citam Znati reci ne mirne savjesti. it's ok.
Ja sam pročitala neko veče knjižicu od stotinjak strana "Šta je sreća"
autori ... Fernando Trias de Bes i Alex Rovira
"Stvaranje sreće sastoji se samo od stvaranja uslova"
Otvara oči i olakšava život.
Ja sam se oduševila!
jel bih je mogla posuditi ?Citiraj:
anima prvotno napisa
Budizam za majke
I nekako se nalazim u većini stvari. Onih negativnih koje svakodnevno radimo, naravno ;)