:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Printable View
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Ima li kakvih novosti od migully?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve OK!
~~~~~~~~ za migully i mrvice :heart: :heart: :heart:
Migullyy vam svima salje :* i kaze da je ok.
Na UZ se vidi da su jajnici uvecani, jos uvijek ima slobodne tekucine i hematom je jos tu, pa mora jos da lezi i ne zna koliko ce jos ostati u bolnici.
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hematom i tekucina nestanu... A da :heart: :heart: ostanu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislimo na nju i njena :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart: :heart:
Draga bit će sve u redu. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliki virtualni zagrljaj. :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Migully i njene mrvice :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
:heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hematom i tekucina nestanu... A da :heart: :heart: ostanu...
:love:
:heart: :heart: drzite se za svoju mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i otjerajte hematome
:* :* :* za vas troje
vibre za :heart: :heart: i :love: za migully
Migulice, vibram iz sve snage!!!! :heart:
Migully želim ti da i dalje bude sve ok.... mrvice se čvrsto drže za svoju mamicu :love:
Migullyy, ja sam sigurna da će sve biti u redu. :heart: :heart: :love: :*
Sanja_79, reci joj da ja najviše vibram od svih pliz. :heart:
:D Javila se Migullyy sa svjezim vijestima: jedan plod je 9.3 a drugi 9.8, jedan velicinom odgovara 7 nedjelja, a drugi 7+1... Oba su vitalna i imaju kicmeni stub i otkucaje srca. Migullyycu zanima da li je bitna ta razlika u velicini?
Ako znate- javnite da joj prenesem...
pa to je toliko malena razlika da ne može imati veze...
:D :D
To je sjajno :D :D
A čuj, doktori mjere ultrazvučnu sliku, pa mjerenje u tih 0,5mm može biti i neprecizno. A obje su bebe u 7. sedmici, znači lijepo napreduju, čvrsto se drže za svoju mamu. Pa ipak su to dva djeteta, različitog tempa razvoja, možda jedno bude dečko, pa bude veći, a drugo curica pa malo manja, reci ti mami da se ona fino opusti, i da im priča koliko ih voli i jedva čeka da porastu veliki, da moraju fino papati da porastu! Samo hrabro!
BRAVO ZA MRVICE :D :D :D to je :zaljubljen:
Jupi, nebitna je, često su blizići različitih veličina :D ! Puno nam je pozdravi!
:D :D :D za mrvice
:D :D
:D :D :D :D :heart:
:D :D :D jeeeeeee
msilim da nema veze, pa ne mogu biti na milimetar isti - bitno da su tu negdje
super, ma znala sam ja, bolan, ja imam feeling za te stvari :D :D :D :heart:
Veličina beba nema nikakve veze.
:D
A šta se ona brine za jedan dan razlike. Možda se jedan uhvatio dan prije i to je to ;)
Jupi dva puta za dvije male mrvice i samo tako naprijed :D :D
sad sam zaplakala. pa kako ja ovo sve nisam prije vidjela?! joj, koliko sam sretna. Bože hvala ti! draga, neću pretjerivati kad ti kažem da se osjećam kao da sam i sama opet trudna. joj, Bože hvala, hvala, hvala ti. odoh se sad lijepo isplakat pa ću se opet vratit da ti dam pravu podršku :heart: :love: . do tad mi ljubi i nova dva srca tete puros :heart: :heart: .Citiraj:
migullyy prvotno napisa
Divno, divno, divno :D :D :D :heart: :heart: :heart:
Cure, slikala sam monitor i poslala mms migullyy... Mislim da i ona sad place od srece, naravno... Pogotovo jer joj se njena puros javila... :D :D :D (i to sam joj poslala...)
Ma bice ona dobro kad ima takvu podrsku! :love:
Bravo za obje mrvice, i zbilja ne treba brinuti uvijek su blizanci malo različiti a kod nje je to zbilja mala razlika. :heart: :heart:
migully draga, izdržat ćeš. sigurna sam u to. samo čvrsto i s vjerom u Boga. pusam te puno, puno u trbuščić. :love:
migully draga, izdržat ćeš. sigurna sam u to. samo čvrsto i s vjerom u Boga. pusam te puno, puno u trbuščić. :love:
Jupiiii za mrvice :D :D
draga mrve se lijepo razvijaju a razlika je minimalna tak da se ne trebaš plašiti.Mazi mrve :love: :*
:D :D bravo za mrvice :heart: :heart:
Super vijesti! :D