Kakav je izbor u H&M u Ljubljani? Nikad još nisam bila a u planu nam je uskoro do Slovenije pa me zanima gdje nam je bolje ići.
Savjeti, please.
Printable View
Kakav je izbor u H&M u Ljubljani? Nikad još nisam bila a u planu nam je uskoro do Slovenije pa me zanima gdje nam je bolje ići.
Savjeti, please.
meni je ok...onaj u Citiy parku ima i odjel za djecu, onaj u centru samo za odrasle...Citiraj:
bfamily prvotno napisa
doduše ja uvijek nešto nađem...:)
antigona-nije ti bilo izbora???
Pa nemoj da te moj muz cuje,na sta sam ja onda zdrmala onoliko eurica :/ :lol: :lol: :lol:
Doduse,meni je u West centru uvijek bolji izbor za djecu.
A Ljubljana, :/ ma opcenito cijela Slo. :roll:
na novog frajera, JakovaCitiraj:
Christy prvotno napisa
nije da nisam ništa kupila, neke stvari koje su mi se i svidjele nije bilo broja, recimo nisam kupila nijedne hlače, trenirke su oni stalno isti modeli, bodija nije bilo broja, kao ni čarapa
može li mi koja dobra duša napisati kako mi je najlakše do hm-a u mariboru?
uvijek sam išla u graz, tako da bi kroz maribor samo prošla.
i u koji mi je bolje prvo otići, u taj u centru ili ovaj drugi?
samo mi nemojte staviti link na viamichelin, to sam pogledala, jednostavnije mi je kad mi netko kaže znaš ono..., e tamo skreni...
taj đir.
;)
mi idemo u ovaj u centru, u ovaj drugi nikad ne odemo iako parkiramo tamo - sve novce potrosim vec u prvom :/
parkiramo u tom shopping centru kojem sam zaboravila ime i onda preko mosta prosetamo tih desetak minuta do centra - kad predjes most dodjes odmah do pothodnika, spustis se i kad izadjes predjes semafor, pitas gdje je hm, odmah je negdje iza kantuna
puno ti hvala!
:*
imas podzemnu garažu kraj HMa u centru, teto ivko :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
dalo bi se razmisliti :raspa:Citiraj:
apricot prvotno napisa
:lol:
Da li je netko probao ikada kupovati online u H&M-u?
Zna li netko jel kakav bus ide 8.10 u Graz i tko to organizira?
4814660 nazovi i pitaj, to ti je broj od agencije Auto park turist u Palmotićevoj
mi danas bili u mariboru, sasvim lijepo kupovali iako mi se na pocetku cinilo da cemo doma praznih ruku.
ovaj put nismo isli do grada nego ostali u city parku
mi idemo sutra prvi put u maribor, mozes li mi objasniti gdje je tamo h&m?
ili te smijem nazvati sutra ujutro? :mrgreen:
Anjica.Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Al mislim da se pisalo o tome, pročitaj unatrag malo. :)
sutra ujutro sam malo luda (pred proslavu ivarovog rodendana), pa sori unaprijed ako te se brzo rijesim :mrgreen:
od ulaza u maribor samo prati bijele zastavice na stupovima, na njima pise city park, dovest ce te tamo
ovo ce nadam se biti dovoljno :)Citiraj:
od ulaza u maribor samo prati bijele zastavice na stupovima, na njima pise city park, dovest ce te tamo
evo opisa voznje iz perspektive jednog paketa: vozis se ravno dok ne skrenes desno kraj baumaxa. onda se jos vozis ravno dok ne dodjes do krizanja na kojem je most ravno pred tobom nekih 500 metara a city park ti je sa desne strane. skrenes na semaforu i nakon 50tak petara ti je silazak u garazu.
ali stvarno su te zastavice svako malo
gore sam opisala odlazak u grad u drugi h&m
zovi ofkors ako ce trebat
zvuci super jednostavno 8)
jel ce mi se isplatit sto idem, treba mi uglavnom za mene odjeca
nisam uopce gledala nista za sebe :oops:
ali ja sam inace nezadovoljna kvalitetom njihove robe za odrasle, ne znam u cemu je problem, meni njihove kosulje, majice i hlace nakon par pranja izgledaju ofucano, apšisaju rekla bi jedna moja frendica
a ivarova roba ide dalje mladjima u odlicnom stanju (osim majica l.o.g.g., one su mi koma)
logg je fakat koma..iako se nađe pokoji komad koji preživi i više pranja... :mrgreen:
nego, ima li u city parkovskom hm-u bb za nas pozamašne? 8)
na njihovm sajtu piše da BiB ima u onom u centru, ali ne u city parku
thanx...to je da mi debeli moramo pješačit ne bi li koju kilu skinuli :mrgreen: :PCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Da, da tak sam ja morala od EUROPARKA do grada...pritom od silnog hodanja ogladnila...pa sjeli u pivnicu na ručak...i kupila prevelike hlače jer sam isprobavala punog želuca... :lol:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Uglavnom ak nisam ja nekaj pomješala, pričate o Mariboru i o Europarku?
Ili tam ima i city centar :? ?
Da, ali ta se garaža fajn plaća i ja sa velikim autom jedva nutra uđem, i jedva se sparkam koliko je sve usko i na knap.Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
A u Europarku je milina, em je besplatno, am je ogromno.
:/
par potstova povise sam pisala kako nemam pojma kako se zove, da, da europark, ne citypark :oops:
Slažem se, obleka za odrasle zna biti svakakva (zapravo bi bilo najtočnije reći da je kvaliteta nepredvidljiva - ima odličnih i groznih stvari), ali za klince je super. I L.o.g.g. mi je odličan u izvedbi za djecu.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Meni je njihova odjeca famozna,pristupacna i nosiva godinama.
Samo sto je modernijeg stila pa i nije bas za ozbiljniju i stariju gospodu.
Ja super zadovoljna.Odrasla sam u njihovoj obleki.
A za djecu je posebno lijepa. :)
Svu svoju trudničku robu sam kupila u H&M. Vrlo rano sam se počela debljati, pa mogu reći da traperice nosim od travnja i nosit ću ih još neko vrijeme (nadam se da bebač neće požuriti van!). Lanene hlače isto. Ajme koliko je to puta oprano? Jako puno, stvarno. Ništa se nije ofucalo, ispralo, rasteglo. Ja sam sa robom zadovoljna. Sve mi je krivo što ću morati kupovati nove stvari, a trudničke pospremiti. Iskreno razmišljam da nakon poroda odem u H&M i opet kupim njihovu robu. Bilo bi dobro imati par markiranih komada, a ostatak ovako iz hm, ca... šta fali? Nije skupo, a kvaliteta je ok.
Dječija roba? Imam je jako puno za svog mališana. Još nije korištena, tako da ćemo tek vidjeti kakva je. Uglavnom, kolekcija zima mi se ne sviđa- onaj pliš mi je ajmeeee. Kupovala sam pamučne stvarčice (prije zimske kolekcije), ono glat, nikakve mucice i očekujem da ću biti zadovoljna.
Možda ste već pisale o tome ali neda mi se čitati svih 7 stranica :oops:
Jel zna netko da li je ista roba u trgovinama H&M i na njihovoh stanici online???
iz mojih iskustava, ovisi. Nečeg ima, nečeg nema, nešto je drugačije. Ovisi kak naletiš. Oni u dućan stalno donose novu robu.
mozda neces uvijek u trgovini naci sve u svim velicinama, ali roba je otprilike ta
A valjda zavisi i o dućanu, tj. gradu.
Ja se tu fino raspitam čega ima, onda mi netko napiše da je bio u štajaznam u Grazu, ja muža kad je na putu u Beču pošaljem, on ne nađe :roll:
Ja sam u subotu u h&m u BTC-u u Ljubljani obavila odličan shopping za Nikolu, i malo manje uspješan za Luciju. Ali manji izbor mi je prihvatljiva posljedica puno ugodnijeg putovanja (Ljubljana vlakom, poludnevni izlet) od jednodnevnog maltretiranja busom ili autom do Graza. U h&m u centru nisam ušla jer smo htjeli kafendisat na Mestnom trgu (bilo je super vrijeme).
Meni autom treba i do Graza i do Ljubljane cirka 1.45min.
Ali 1000000 puta vise volim ici u Graz nego u Slov.koja ima izbor koma!!!
Kupila sam u Grazu capri hlačice-tajice u veličinama 86 i 92, curama super... u Ljubljani sam nakupovala iste te u istim veličinama u više boja a kad došli doma i probali ... :shock: 86, 92, čak i jedne 98 u struku na milimetar jednake (kao 98) :evil: Morala sam unutra uvoditi gumicu za gaće jer su nam bile prevelike. Pa mi se nekako zamjerio Slovenski H&M.
pitanjce za vas koje ste išle busom, obzirom sam teška dat za vinjetu a prekomotna za vozikat se okolo....gdje stane bus?i koliko vremena imaš...?
Bus ti pri dolasku staje redom: Seiersberg, Metro, Ikea, Centar pa onda oko podne kupi Metro, Seiersberg i Ikeu u opet vozi u Centar i pri povratku kreće iz Centra u 15.30 i kupi Ikeu i Seiersberg.
Kombinacije su razne!
Thanx! :*Citiraj:
MBee prvotno napisa
Supač,znači stignem obavit i seiersberg i centar...
MBee-a s kojom si agencijom išla?
Online shopping nije uspio! Već sam bila napravila registraciju kad mi se javila Anjica, a i isti dan sam dobila mail iz H&M-a da oni ne šalju u Hrvatsku, ali da mogu slobodno i dalje kupovati u njihovim filijalama :mrgreen: Šmrc! A taaak bi mi dobro došlo sve kaj sam naručila!!!