:heart:
Printable View
Sutra dolazeeeeee na produzeni vikend ! Jupiiiii
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii draga moja super super za produženi vikend. Od :heart: vam želim da ga lijepo svi zajedno provedete i da ubrzo ne bude više dolazaka na produženi vikend, već da se mali dečke zastalno nastane u pripremljenoj sobici za njih.
Puno :* :* :* :* :* za Vas sve.
Javim ti se :* :*
super,super :D :D :D :D :D :D nemam rijeci,samo naprijed i da ubrzo dodju zauvijek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naljepši vikend prekrasnoj porodici, da ubrzo svi budu skupa. Uživajte sa malim dječačićima.
Puno :* :* :* :* :* za Vas petero.
Sretnooooooooooooooooooooo
jedva čekam da čujem kako ste proveli vikend
:love: :heart: :D
inice dok ti uzivas sa svojim sincicima citam tvoje postove i placem.jako sam sretna zbog vas i od srca vam zelim sve najnaj u buducem zivotu
Kako je bilo na produženom vikendu?
eee drage moje
U petak je MM otisao po klince, a ja sam doma cekala s ruckom, kolacima i knedlom u grlu. Kao munje su uletili u kucu, na brzinu poljubac i kratki zagrljaj i u naaapaaad. Obisli su svaki kutak kuce. Stepenice su im nekako najdraze. Ma dok kazes keks vec su svaki po 5 puta gore dole. Najstariji se zalijepio za medu koji ga je docekao na krevetu, srednji je odmah nasao slikovnice, a najmanji je trazio koji ce crtic gledati. Vriska, galama....Stalno su se gurali i svadjali ko ce sjesti do mene, a ko do MM.
Dan je super prosao, ali noc, uh. Spavali su na veeelikom krevetu, ali je problem bio gdje cu ja leci, do koga. Njih 3 a ja jedna. Lezi kod mene, ne kod mene ce... Legla sam im ispod nogica, pricala, citala, nikako da zaspu. " Ja sam umovan, nemojte pvicati vise" kaze najmladji. Ok odlucili su da ce sad spavati. Sunca moja mala, objasnili su mi da ja ne trebam biti s njima, samo im trebam ostaviti sjektlo u kupaoni ako budu movali piskiti.
Ok, ugasim sve i odem u sobu do njih, kao idemo i mi spavati.
Teta mi je dala njihove dude, ali samo za slucaj velike nuzde.
15 minuta tisina i onda odjednom plac. Dotrcim u sobu, a A. (srednji) i
K. (najmladji) sjede u krevetu, drze jastuk u krilu i placu.
"a gdje su nase dude" Srce mi puca, al odlucim da necu odmah popustiti.
Pa sam im objasnila da nam je teta zaboravila dati dude. A joooj panika, sta ce oni sad, oni uvijek spavaju sa dudama. Opet malo pricanja pricica, legnemo oboje kraj njih, ali spavanja nema. A sta cu sad, daj dude.
E koja radost! :D Najstariji I. je vec na pola, okice se sklapaju, njemu ne treba duda, on ima medu. " Aaaa pa ti imas iste nase dude, vidi K. ova duda skvipi kao i moja" kaze A malom braci. :lol: Meni doslo da se puknem smijati. Kad odjednom I. skoci i onakav bunovan im kaze " E samo da znate da je teta rekla ako izgubite te dude, da ih vise nema u apoteci za kupiti. Mislim da je teta u apoteci rekla da ih vise nikada nece praviti" :shock: Mi u soku ! Pazi ti moju malu pametnicu.
"Imamo dude, mozes sad i ti spavati." E sad reko ja ne mogu zaspati, morate mi pricati pricu. " Joooj umovni smo. Hoces da ti dam malo svoju dudu pa cu je ja uzeti kad ti zaspes" Opet ja bez teksta. Uz pomoc dudica su zaspali dok si rekao keks.
U 6 sati ujutro su krenuli sa trcanjem po sobi, voze autice po radijatoru, smiju se...
Ustanemo i malo se uvalimo k njima u krevet. Malo smo se mazili, skakljali prepricavali dan... Svi se sami oblace. I. ih je potjerao u kupaonu piskiti i prati zube. "ja sam odgovoran" kaze I. Pitam ga za sta je on odgovoran, misleci kako je nesto skrivio. "Pa odgovoran sam za malu bracu. Moram im staviti pastu na cetkice i paziti da dobro operu zube i da se umiju" O ljubav moja, on je odgovoran. Krenula sam spremiti krevet u njihovoj sobi, al su decki rekli da oni uvijek spremaju svoju sobu kad ustanu. :shock: Opet sok.
Doruckovali smo, popili kavu i dogovor je pao da idemo u goste kod nasih necaka. Naime sestra MM ima isto 3 decka. Malo su stariji od njih, al nema veze. Jedva su docekali da krenemo.
Super su se slozili s braticima, igrali su se, sve su igracke lijepo dijelili, nije bilo svadja. Rucak, popodnevni odmor, puno mazenja, pusa, valjanja po krevetu...
Bilo me strah kako ce ova noc proci, ali su A. i K. odmah zaspali, sa dudama naravno. I. nikako da zaspe. Stalno je nesto stenjao, vrtio se i pjevusio. Teta mi je rekla da on sebe tako uspavljuje (pjeva).
legla sam malo kraj njega i vidjela da je tuzan. Pitam ga sto mu je, jel ga nesto boli. Kaze moj I. "Ja zelim ovdje ostati zauvijek, nikad se necu vratiti" :( Ja ne mogu opisati kako sam se osjecala u tom trenutku. Bila sam i sretna i zalosna. Objasnila sam mu da se mora jos malo strpiti, jer moramo jos kupiti puno stvari za njihovu sobu i da moramo razgovarati s tetom V. (njihova psihologinja) "Ja cu teti V. reci da ja zelim ostati kod vas"
rekla sam mu da A. i K. takodjer moraju zeljeti ostati kod nas zauvijek. " a mozda ce teta V, reci da mogu doci ja sam, pa kad A. i K. kazu da bi i oni htjeli, onda dodju poslije i oni zauvijek" Sunce moje malo. Ispricala sam mu kako smo stricek (tako zovu MM, a ja sam teta ) duuugo trazili 3 djecaka, sve smo obilazili i nigdje ih nije bilo. Onda nas je nazvala teta V. i rekla da je ona za nas nasla 3 djecaka. "A ako vas teta V. nazove i kaze da imaju jos neki djecaci hocete nas ostaviti "
:cry: :cry: :cry: :( :( :(
Rasplakala sam se. Rekla sam mu da ih nikad nikad necemo ostaviti, da ce oni biti nasi zauvijek i da ih jako volimo. Cure moje, u zivotu nisam osjetila takvu bol i tugu kao tu vecer.
Nedjelja je prosla super, setali smo psa, isli malo u sumicu, igrali se u dvoristu... Ma sve za 5. Ostavili su neke igracke koje ce ih cekati kad opet dodju, a nesto su i uzeli sa sobom
Al kad je dosao trenutak spremanja za polazak, uh opet suze, ne bi oni isli, njima je lijepo...
Srce nam se kidalo
Danas se MM cuo sa njihovom tetom, kaze da je I. tuzan cijeli dan, ali da je rekao da zna kako cemo mi opet doci po njih.
A. i K. su jos mali, ali I. zna da je vec jednom bio ostavljen i sad se strasno boji.
I. je jako pametno dijete, koje sve kuzi i teta kaze da se s njim moze razgovarati kao sao odraslom osobom.
Sinoc kad sam usla u njihovu sobu, joooj :( MM i ja danas cijeli dan ne razgovaramo. Svako se bori sa svojom tugom. :cry:
Ovaj tjedan im idemo u posjet, pa cemo vidjeti da li ih mozemo uzeti na par dana, a ne samo za vikend.
Eto drage moje, to je bio nas produzeni vikend. Puno smijeha, radosti i tuge.
Nocna pticice, ima nas jos :love: ,,,,,dva puta sam procitala tvoj post, nisam se ni trudila gutati knedlu, samo sam pustila da krenu :cry:
ajme meni, sva sam se naježila :heart: :heart:
jedva čekam da pročitam nastavak, da dečki dosele za uvijek...
ovo je ljepše od bilo kojeg romana koji sam do sada čitala, a kaj je najbolje. stvarno je :love:
moj tata je sa sadašnom ženom isto posvojio predragog, tada 5 -godišnjaka koji nam se svima odmah uvukao pod kožu
joj draga, nemaš pojma koliko mi je drago za vas
vaša životna priča svarno ide pod kožu
puno pusa vama i vašim mušketirirma :* :* :*
preslatko :love:
Ovo je ljepše od sna :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
istina :zaljubljen:Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Ajme meni rasplakala sam se, valjda nema ništa gore i ljepše u isto vrijeme nego kada sve kuže. Budite još malo hrabri i bude sve ok i sve super :*
Prekrasno :heart:. Pripremi se na to da će se sve te "odgovornosti" ukinuti kad dođu k vama i kad se zbližite i da će postati mali dječaci, još manji nego što jesu. Nemojte biti prestrogi! :heart:
Predivno :love: :heart: :heart: :heart: .
kakva predivna priča, želim vam da što prije budete zajedno :heart: :heart: :heart:
od srca vam zelim da uskoro ostanu zauvijek kod vas :heart:
i hvala ti na prici i nasmijala sam se i rascimoljila.
Joj, bome sam i ja plakala čitajući ovo ko i vaši dečki :* Nadam se da ćete uskoro biti zauvijek zajedno :heart:
S guštom čitam! :love:
Jooooj, mala Ina, još malo, još malo svi izdržite, a onda ćete biti skupa, i to ne samo za vikend :heart: :heart: :heart: .
draga moja čitam i priči i :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Od sveg :heart: vam želim da ubrzo dođe dan kada ćete zastalno ostati skupa kao jedna divna obitelj. Puno :* :* :* :* :* za Vas sve.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Ajooooooooj, pa kada će oni vama dozvoliti da budete za stalno zajedno????
ja tek sad procitala i ne dolazim sebi...suze idu i idu...toliko sam sretna zbog vas i dok citam kao da sam tu s vama.zelim vam da decki sto prije dodju svojoj kuci i da ostanu,da nema vracanja!nadam se od srca da necete jos puno cekati taj dan :heart: :* :love: :love: :love:
ah, :heart:
Točno to sam i ja htjela pitati :love:Citiraj:
Maya&Leon prvotno napisa
Ajme meni kako sam odsutna , sada sam pročitala cijelu priču u jednom dahu i stvarno nemam što reći osim ČESTITAM :D :D i da što prije budete skupa zauvijek :love:
:D :D :D :heart: :heart: :heart: :love:
:D
I ja se ovo pitam!?Citiraj:
Veki prvotno napisa
Priča je prekrasna, puna emocija, predivnih iskrenih neiskvarenih :heart:
Prekrasno :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Želim da vam čim prije osvane dan konačnog ostanka malih frajera. :love:
ajme znate li vi kako to izgleda kad suze idu bez da trepćeš.
pa onda ne vidiš tipkati! :lol:
samo da što prije budete skupa! :heart: :heart: :heart:
preslatki mali dječaci. :heart:
Ajme predivno :heart:
Od srca vam želim da budete šta prije zajedno :love:
Jedva čekam da svi budete uajedno i da onda krenu suze radosnice!!!!!!
Predivni dječaci
joj, čitam i cmoljim od sreće, želim da ste što prije svi na okupu :heart: :heart: :heart: