Ne znam na koji način motaš tetra pelenu, a ako misliš na kupovne platnene imaš drugi topic jer ja nemam takva iskustva. Ja koristim zaštitne gačice sada toots botts a do Larinih 9 mjeseci sam koristila od Luci i bila sam zadovoljna. Znalo se dogoditi da tekuća kakica pređe na zaštitne ali na rubovima ja ih imam dvoje zaštitne pa jedne perem dok druge nosi a kaka 2 puta dnevno a kad jede voće kao npr. mandarine ili grožđe zna biti i do 4 puta razmazano ili malko tekuće ali ne prljov pa pređe na zaštitne. Ne znam na koji način tebe smeta što pređe na zaštitne nama ne prolazi na štramplice ili hlačice a to nam je najvažnije. Možda si drugačije mislila ili te nisam dobro shvatila pa pojasni ovo je moje iskustvo i sve ok. Ja više ne motam jednu tetru u origami je Lara puno piški i makar stavim po sredini još jednu uže skrojenu tetru puno je to mokrače jel pije puno tekučine, sada stavim tetru koju složim u kocku pa samo rastvorim da bude dio na guzi i naprijed kao uzduž i po sredini malu tetru složene obje kao uložak i drži dobro i na njih zaštitne.