ili tako, ili ti je ovaj kojeg imaš napet svaka tri tjedna :mrgreen:Citiraj:
puntica prvotno napisa
Printable View
ili tako, ili ti je ovaj kojeg imaš napet svaka tri tjedna :mrgreen:Citiraj:
puntica prvotno napisa
cvijeto moja, tebi nikako udovoljit?! 8)
Gavin Rossdale? lijep, ne mršav, ne špičast, totalno obiteljski tip (ima negdje slika kako nosi sina u slingu :zaljubljen: ), lijepo pjeva, totalno plodan :lol:
da mi ga Gwen nije maznula pred nosom... ;)
dobra!!! :lol:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Evo link na temu o mirisima (i kojecemu drugome): http://www.timesonline.co.uk/tol/lif...cle4516566.ece
u biti, i ja volim visoke i jake muškarce, ne mršave. Ne bucmaste. Onak'.
A često me privuku (barem ti filmski) neki žgoljavci tipa Jamesa Spadera (hvala ivarici što me podsjetila) koji imaju neku spiku kakvu je on imao kao Alan.
ti vrapca, disala nisam kad se peckao sa onom Tarom.
Od domaćih mi je Lučev napet. I on ima 100 lica i sa njime bi bilo zabavno-aha! Milsim, biti prijatelj.
:yes:Citiraj:
litala prvotno napisa
;)Citiraj:
summer prvotno napisa
u filmu "Svetac" :saint:Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
s dugom kosom, kad su se tek pojavili :trep:Citiraj:
Trina prvotno napisa
:mljac:Citiraj:
Maja prvotno napisa
:heart: Evo idealnog partnera! :mrgreen:Citiraj:
Anvi prvotno napisa
P.S.Sean Penn :bouncing:
Di je ovaj topic otišao :roll: ,a mene nema cijeli dan :(
Stvarno sam mislila da će ovdje biti ozbiljno i malo filozofije - kako od postojećeg vidjeti idealnog :razz:
ali izgleda niš od toga. Ostajem na mukama i dalje.
Na ovo slinim i od same pomisli :zaljubljen:
Definitivno moj trenutni No.1 (i stvarno moram spomenuti da me MM (berem mene) podsjeća na njega)
Puntica - zastaje mi dah od tvog avatara, svaki put kad na tebe naletim,Citiraj:
Maja prvotno napisa
ali ne zaostaju puno Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney,
Heath Ledger, - ima li kraja :oops:
A Bruce Willis, Mel Gibson, Robert Redford, Sean Connery - nekada, kad sam gledala njihove filmiće, da - sada već dugo nisam pogledala niš - krivac Forum :unsure:
Jednostavno ne vjerujem da nitko još nije spomenuo Ben Afflecka - totalno mi je sladak.
Ili Anthony Hopkinsa u Kad jaganjci utihnu i svima sljedećima totalno mi je dobar, :oops:
da mi je znat koja ce prva priznat da je nocas imala posla :lol: :lol:
Sama ili u drustvu ... :lol:
Meni je samo drago kaj smo i mammu san zainteresirale ;)
vissnja, ima ih koji misle da je gibo sexy-ja doduše nisam jedna od njih...
A za one koji znaju tko su-Marcello Lippi i Jose Mourinho... :mljac:
Puntica, svakako napredak u avataru :lol:
A i potpis je cute :)
:shock: :shock: :shock: :shock:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
cvijeto zlato, pa kako???
no ja i dalje, kao prije 6 stranica, tvrdim da smo slične :mrgreen:
Bit će dobro kad puntica vrati stari avatar, a ono svi uzdišu :lol:
Puntice, avatar ti je mrak!
Sean Penn uvijek, sa svojim tetovažama i lijepo oblikovanim mišićima. Posebno mi je dobro izgledao u onom filmu od Clinta E., ne mogu se sada sjetiti kako se zove.
Upravo sam se sjetila i Al Pacina u Mrisu žene kada je otplesao tango s onom mladom ljepoticom i iz mladih dana. Ima nešto posebno u sebi.
Vjerojatno misliš na Mističnu rijeku. Ali recimo ne znam tko bi isto mogao tvrditi za njega u "I am Sam" :mrgreen:Citiraj:
Mihovil prvotno napisa
On mi je međutim primjer zaista fantastičnog glumca-u nekim bi se ulogama zaklela da je u RL krasan, a kad ono :roll:
Al Pacino u ulozi gradonačelnika New Yorka, ne mogu se sad sjetiti kako se zove film, to je mraaak
totalno sexyyyyCitiraj:
P.S.Sean Penn
volim upravo takve..ne ljepuškaste a ono....
Meni nije nešto posebno napet, al mu "cijenu" diže to kaj ga je Madona imala :mrgreen: .Citiraj:
dutka_lutka prvotno napisa
Ajd mi pomognite, kak se zove onaj lik kaj je sa Samantom iz Sex i grad, onaj period kad se ona bori sa rakom u seriji.
Onaj plavi, pogotovo dok ima dugu kosu. Igral je u još jednoj seriji, al nemam pojima kak se zove.
?
jel netko spomenuo johna cusacka?
npr. u hi-fi
(mislim, idealan frajer mora znati sloziti savrsenu kompilaciju!!!)
a kevina spaceya?
http://www.imdb.com/media/rm3424622080/nm0507314Citiraj:
iki prvotno napisa
Ovaj?
Jason Lewis
Kad smo kod njih, meni onaj Rus nije bio loš...
A ni Faca.
Od jučer me nije bilo, dođem jutros ovamo i ja naprosto umirem sama sa sobom u kanc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jeste lude.
Meni je Faca baš 8)
Draga, "onaj Rus" je Mihail Barišnjikov, malo više poštovanja molim :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
A meni Faca uopće nije faca 8)
Meni je postao 8) , kad je otkantao mamu. Tako sexy. Pravi ombre.
Sex i grad nisam nikad gledala da bi mogla puno komentirati, ali facu sam vidjela i nije bi baš niš posebno :/
drekCitiraj:
puntica prvotno napisa
george pije nescafe, ima stvari preko kojih čak niti ja ne mogu prijeći
evo drage moje i mene,moj idealni,naravno ,ovisi o večernjem filmu-sinoć je to bio Clooney u presladunjavom Razvedi me ,zavedi me,ali onaj njegov glas,brada,brdo para na računu i ugled u društvu su ono što me pali(doduše ne bi mu falilo malo liftinga tu i tamo);stvar je u tome što se mi zatreskamo u uloge,koje su obično pametan,zgodan,ugledan u profesiji,bogat,okružen ljepoticama,a voli samo jednu(koja uopće nije ljepotica).....a di je tu gušt?evo još jedan Faca iz sexa i grada,pa onaj pacijent što samo leži u uvodu u anatomiju;za Seana P.sam prije par godina čitala da su kolegice glumice izjavile da se najbolje ljubi(hmmmm);rezime:on visok,zgodan,crn,ugledan,ne nužno prebogat,obdaren,voli samo mene;ja:kombinacija neke manekenke i znanstvenice;
MM:pametan,zgodan,ne zna vodu ugrijati,ev.usisa i odradi nošenje težih stvari po kući;sviđa mi se u našem odnosu što stalno nešto frca,nikad nije monotonija,a ja sam takav tip,da kad on napravi novi friz,meni leptirići prorade
ali da ne bi oprostila Clooneyu da se pojavi u blizini-ne bi,pa kud puklo da puklo)
svatko tko voli jamesa spidera mora pogledati film "tajnica"; tamo glumi jednog blago rečeno neobičnog advokata, a film je prepun onako...freaky erotike, ma super ;)
da, to mi je sljedeci film na maxtv videoteci, ceka samo da budem - sama :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
O da, film sam pogledala i ostala iznenađena -- ugodno :oops:Citiraj:
anek prvotno napisa
Totalno nešto drugačije.
Nego, ako se dobro sjećam uvjet za ostanak teme na ovom pedeefu je barem 17 stranica :mrgreen:
Na dobrom smo putu jel? 8)
ja ne mogu vjerovati, chaterice jedne, da ste još ovdje. Što si to roda dopušta, mislila sam da je moderatorica privremeno nedostupna, ali sad više nema isprike. :nono:
ja se u ovo teško mogu uključiti jer pojma nemam kako ljudi o kojima govorite izgledaju. Ja sam fenomen po tom pitanju. Evo od nabrojenih prepoznala bih Clooneya, Šerbedžiju i Gibsona. Za ostale pojma nemam.
A meni je sladak Rodney iz Mućki... svaku seriju ili film s njime bih gledala :mrgreen: pa vi vidite jesam li normalna... a više na temu nemam za reći iz gore navedenih razloga
Kako sam njega mogla zaboraviti? On mi je u svakom filmu savrsen. :zaljubljen:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ujutro me je sat probudio u najnapetijem trenutku. Ja sam bila ona ... :mrgreen:
Malo mi se još ubacilo "realnosti" u moj film, tako da smo Mr. i ja hodali toplesirani kroz grad, ruku pod ruku... :roll: :mrgreen:
I to je to od mene na ovoj temi. :)
Evo, ja ću Summer potpisati, iako ne i njen odabir. A i nisam vizualni tip, radnja mi je zanimljivija od učesnika ;) Kod glazbenika sam "vjernija" jer im je uloga stalna pa sam dobar dio mladosti bila malo zaljubljena u Davorina Bogovića, na sveopće zgražanje :mrgreen:Citiraj:
summer prvotno napisa
Ali cijelu teoriju mi ruši Slaven Bilić, ne mogu vjerovati da ga nitko nije spomenuo. On mi je prenapet, štogod radio. U riječkom Korzu stoji njegov plakat, reklama za neku sportsku marku, svako malo ga odem pozdraviti :mrgreen: Kod nas se doma kaže, inspirirano "Prijateljima" - on mi je na listi.
aaa, lista, koliko ono, pet komada?
inače, ja sam dosta razočarana jutrošnjim odabirom, em su mi bzvze em se ponavljate, libido pošao u podrum
je, a moraš je i plastificirati da bi bila vjerodostojna :lol:
Pet. Iako, ja to nikad nisam uspjela popuniti.
×Citiraj:
Maja prvotno napisa
samo ne znam jel to zato jer su se seksale ili zato jer nisu
Evo, ja priznajem da nisam! ;)Citiraj:
ivarica prvotno napisa