Evo me...primljene 3 mrvice na čuvanje, ß 25.11.09. :D :D :D
Printable View
Evo me...primljene 3 mrvice na čuvanje, ß 25.11.09. :D :D :D
Sretno amix :D
coolerice baš mi je žao :love:
mmaslacak kad vadiš betu??? joooooooj, jedva čekam i evo već sad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeeliku betu
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 3 mrvice
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ GO GO GO!!!!!! :*
Znam, zato čisto sumljam da če mi pomoć. Tako mi uvijek kažu, pa kako ste se dogovorili s doktorom :/Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
A neču pogriješit ako popijem oba dvije odjednom? Nisam pametna :nope:
:D :D :D :D :DCitiraj:
amyx prvotno napisa
xCitiraj:
mmaslacak prvotno napisa
mmaslačak, a kako si ti? koliko sad puta denvno ideš na wc :lol: je l ti se meškolji trbuščić?
je je, meškolji se trbuščić, evo se mali mrda, ubi me :lol:
Danas manje piškim, čak me ne boli stomak ko pred menstruaciju..arkica javila negativnu betu i ja u bedu..bile smo zajedno na ET..
eto odoh sad malo leći da se smirim....
Znam da sam sad več dosadna ali ima neke razlike ako se popije dvije odjednom ili jednu ujutro i navečer? Zna netko? I svaka pije drugačije dane :? Ja ovaj put pijem od 3-7 a zadnja dva puta od 5-9 i zato mi niš nije jasno :/
Ako piješ dvije onda idu obe ujutro a ako piješ tri dvije su ujutro a jedna navečer, 100 %, ja sam tako pila jer mi je dr rekao
Ja sam pila jednu ujutro i jednu uveče ... tj. svakih 12 sati. Ne zamaraj se s time, oba načina su OK.Citiraj:
kika83 prvotno napisa
Klomifen se upotrebljuje na razne načine, od 2., 3., 5. ili nekog drugog dc, u dozi 1,2,3 ili vše dnevno, u kombinaciji s gonalima ili menopurima, bez gonala i menopura, sa cetrotidama ili bez njih ..... puno je različitih protokola .... a ti se drži onog koji je tebi dr. prepisao. Ako te zanima zašto je baš takav odabrao za tebe, najbolje da to njega pitaš.
Sretno u postupku :love:
cure , ne stignem vas sve pratiti pa evo onda kolektivnih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za punkcije
za transfere
za čekalice bete
i posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~za maslačkicu ! :*
Možda njen dr. ima razlog zašto je njoj napisao 2x1, a ne 1x2 (isto kao i meni moj) i mislim da nije OK nekoga savjetovati da radi suprotno od onog što mu je njegov dr. prepisao. U ovakvim slučajevima možda i nije to od neke važnosti, ali bolje se n petljati u protokole. :)Citiraj:
Ako piješ dvije onda idu obe ujutro a ako piješ tri dvije su ujutro a jedna navečer, 100 %, ja sam tako pila jer mi je dr rekao
Ma znam ja zašto sam samo na klomifenu. Mene buni šta večina od vas pije dvije odjednom a ja sam prije kod uzimanja klomifena pila jednu ujutro i jednu navečer( nije bio isti ginić). Zato neznam kako sad. Na nalazu piše 2x1 a mene je frka da ču pogriješit ako popijem oba dvije odjednom :( Svaka od vas ima drukčiju priču i neznam koga slušat :/Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
Po meni je djelovanje isto dali ja popila dvije odjednom ili jednu ujutro i jednu navečer :?
Ameli hvala za kavicu :coffee:
amyx da uspješno sačuvaš svoje tri mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima :bye: & :heart:
mi brojimo sitno i još čekamo
Ne znm što bih ti drugo savjetovala nego da napraviš kako je dr. napisao ili da ga nazoveš i pitaš.
Koliko ja znam, oba načina uzimanja su OK i relativno jednako zastupljena.
Vidjet ču dali ču sestru zvat sutra pa pitat. Neželim se pravit pametna i stvarat probleme di ih nema :mrgreen:
Ipak mi piše 2x1 a ne 1x2 valjda on zna šta piše i da bi mi bio rekao da moram odjednom oba dvije popit. To je moje mišljenje. Najvjerovatnije ču jednu popit ujutro i jednu navečer i to je to.
Hvala na zbunjujućim savjetima ;)
Joss čestitam i želim ti školsku trudnoću!!!
Coolerice :cry: nadam se da će više sreće biti slijedeći put!!
Maslačak i Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!
Svim čekalicama punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amyx i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~i :*
Coolerice, Šiškice žao mi je :love:
Draga za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za kolegicu po dijagnozi da mi se što prije pridruži ( evo ti dokaza da ima nade za našu vrstu)~~~~~~~~~~~~avatar promijenjen
Za Mariborčanke da mi se vrate trudne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Čakalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba
Tikce za 111,11 ili ako gledamo kako je kod mene ispalo 1111,11~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnicama~~~~~~~~~~~~za dosadne školske trudnoće :saint:
svima :*
zisu danas u 10:15 rodila dvije prekrasne curice, 3280 g i 3080 g!!! :D :D Čestitam sretnim roditeljima! :*
čestitam :D :D :DCitiraj:
Vali prvotno napisa
ČESTITAM :D :D :D :DCitiraj:
Vali prvotno napisa
kika83, polu-zivot klomifena je 5 do 7 dana. To znaci da se tek u 5 do 7 dana pola uzete doze izluci iz tijela. Razlika od 12 sati u uzimanju tablete zbog toga nema nikakvog drugacijeg ucinka nego kad se uzimaju dvije tablete, 2x50mg = 100mg zajedno. Da je poluzivot nekoliko sati, a ne skoro tjedan dana, onda bi imalo puno vise veze kad se u danu uzima.
Stvarno previse razmisljas o tome :love:
sretno!
:D :D :D :D :D :D :D za male princeze.Citiraj:
Vali prvotno napisa
Čestitam od :heart: sretnim roditeljima i puno :* :* :* :* za princeze.
:D :D :DCitiraj:
Citiraj:
Vali prvotno napisa
kakva radost!Citiraj:
Vali prvotno napisa
čestitam roditeljima, al malo više mami. tata će se sad pokazati
:*
Zisu i NjM iskrene čestitke na malim anđelima!
:D :D :D :D :D
ZA amyx i njezine tri mrvice~~~~~~~
Bravo zisu, curice i tata :D :D :D :D
Zisu, pa to su prave beboline, čestitam :D :D :D :D :D
Zisu čestitam na princezama :D :D !!!!!!
Evo još informacija od zisu, malo sam uzbudjena bila pa sam pol zaboravila. Curke su obje super, jedna je rodjena u 10:15, druga u 10:17, zovu se Tara i Noemi i obje imaju 47 cm! Dobila sam sličicu na mob i prekrasne su! Zisu je dobro, oporavlja se od carskog. :)
zisu predivno- čestitam :D :D :D :D :D :D
zisu predivno cestitke....
jedna cak nosi ime koje se meni jako svida a to je tara....
sretno roditelji....
Čestitam!!Citiraj:
Vali prvotno napisa
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :DCitiraj:
Vali prvotno napisa
Čestitke roditeljima, predivne vijesti!
čestitke zisu, tati i curama :D :D :D
zisu čestitam, prekrasno :D :D :D
curama :* :* :* :* :*
zisu :D :D :D :D :D
Čestitamo!!!!