ŠPIRO IZLAZI VAN!!!!!!!!!! Mi smo već sve lude. Mislim da neće ona dočekat CR, porodit će se ona još ovaj vikend.
Čekamo tu sličicu bebice koja je izludila tete s foruma s čekanjem.....
Printable View
ŠPIRO IZLAZI VAN!!!!!!!!!! Mi smo već sve lude. Mislim da neće ona dočekat CR, porodit će se ona još ovaj vikend.
Čekamo tu sličicu bebice koja je izludila tete s foruma s čekanjem.....
ajme što me štecnulo! ja sam zabrijala da to ti objavljuješ :mrgreen:Citiraj:
tamagoči prvotno napisa
ima li kakvih novosti?
Špiro nas ozbiljno zeza:lol:...al neka, strpit ćemo se još koji dan makar sam i ja već luda i jedva čekam da nam netko javi da je Širo u zagrljaju svoje mame...Roza, Ante...šaljem vam puno vibri da izdržite još ovih par dana...
i puse svim ostalim curama...
Koksy, vidim da si pisala neki dan...javi nam se opet, kako si ti, ima kod tebe kakvih lijepih vijesti?
evo sad sam se čula sa Rozom. Kaže da Špiro niti blizu i da je sve izgledniji CR idući tjedan.
ja se ipak nadam da će on doći prirodno do vikenda i da će Rozi biti porod što bezbolniji :heart:
Špiro ajde van, sve te željno iščekujemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajde dragi naš, čekaju te tete sa foruma :zaljubljen:
A dakle... ja se već poradovala,a kad ono još ništa... :heart:Roza,čekamo
:cekam: Špiro, ajmo, ajmo !!
ajme koju frku panku sam stvorila. Kamo sreće da je to objava, ali i ja strepim i čekm s vama....
za našeg Špireka da što prije dođe svojoj mamici!!!! :klap::heart:
hvala vam drage moje cure! hvala na svim čestitkama i lijepim riječima! :kiss:
Ginger, hvala na čestitkama!:love:
svim mojim ovdje dragim, najdražim curama veeeeelika :kiss:
mučnine polako popuštaju! nije prošlo ali kako je bilo puuuuno je bolje!
Roza, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~da sve prođe super i da napokon držiš u naručju svoje zlato.
Za Rozicu i Spireka :heart::heart:
U nasim ste molitvama i srcima, da najljepsi susret bude uskoro :zaljubljen:
idemo špiro............meni ubi ovo cekanje.........
Špiro ajde bebice izađi više - mami i tati u naručje :zaljubljen:.
Joj i mene ubi čekanje, kako je tek našoj Rozi.
Roza i Špiro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret :heart:
vibram za Rozu i Špiru,
vibram za sve trudnice i za trudilice, neka vam dragi Bog podari snage da izdržite u borbi za svoje smotuljke
ali baš mi je tužno kad vidim koliko mama tipka ovdje, i sve nas je više. koliko tužnih priča...ma baš me vratilo unatrag:-(
evo meneee...konaćno da Vam se javim nakon dugo vremena....
kako ste mi?
mi smo super
Vito se jako promijenio i ja sam u šoku...kako tako brzo se dijete mijenja, tako brzo raste, evo ga na 6300 i 59cm... tri pune kile i 10 cm otkako se rodio...sve malac kuži..sad je skužio da ima ruke , promatra ih, gleda kako se kreću, smije se sam sebi kak ih miće..
jako je aktivan, pedica nam je u utorak rekla da je Vito prenapredan u odnosu na "starost", več se diže nogicama na guzu, onako most radi, ona nije vjerovala....mi mu ne možemo ništa....on to tako radi, paše mu, pa nek radi i dalje....jako je veseli, stalno se smije, čim progleda smije se...maza je velika, jako je vezan za mene i A i to se na očigle primjećuje....
A se užasno prmijenio otkad se Vito rodio, jako je brižan, malo čak i previše.....ja mu čak kažem da je veća mama on nego ja....Vito je prvi, sve ostalo je nebitno....nisam stvarno mislila da će se baš toliko promijeniti....
ja sam dobro, u početku je bilo loše....upala sam u depresiju, bila sam sama sebi koma, plakala po cijele dane, čak nisam ni htjela puno oko Vite....mrzila sam samu sebe zbog toga...ali sad je sve puuuno bolje, obožavam ga....plačem svaki dan od sreće i svaku noć prije spavanja mu šapnem "hvala Ti što si nas izabrao da ti budemo mama i tata"
Ivano mi jako fali, sad pogotovo otkako sam mama u onom smisu da je moje dijete tu...
Znam da je s nama svaki tren...pogotovo navećer..Vito se stalno smije u snu
Bzara...liješu vijest mogla pročitati kad sam došla ovdje....konaćno si dočekala....i pročitala sam da si mirna-i to je super....trebaš biti...sve će se to konaćno posložoto kako treba....
Špiru i mamu pratim na fejsu svaki dan...čekam...
cure, velikee puse i nadam se da ću uspjeti malo češće se javiti :*
iirraarraa divno si opisala prve dane majčinstva a još mi je ljepše pročitati o Ivanovu prisustvu u vašem životu, uopće ne sumnjam da vas sve skupa, a najviše Vita čuva i bdije nad vama :angel:
bzara, visnja kako ste drage naše trudničice, je li vam lakše ? mučnine? visnja kako stojiš sa šećerom, prehranom ?
poslala sam jutros rozi sms, pa se nije odjavila, ja molim Boga da je išla roditi ( a možda samo nema love na mobu :mrgreen:)
pusa curke
iirraarraa..nisam mogla a da ne ispustim suzu na tvoje riječi,prava si hrabra i ponosna mama!a Vito je jedna prekrasna predivna beba..
Roza javlja da još uvik ne namjerava roditi,mene ful strah,ne znam zašto je prije ne porode budući da je Špiro već jako velik?enivej..neka ih čuva dragi Bog da izdrže još malo..jedvaaaaa čekam!!
Evo ja sam ok,i bebica isto,čvrsto vjerujem da će sve biti baš kako treba..neku noć sam sanjala da sam rodila dečka,i bio je predivan..sad ne znam jeli to zbog prve naše bebe,velikog dečka,ne znam da li sam zato opet sanjala da sam rodila dečka,ali neka bude kako naš anđel želi,i braco i seka..što god on zaželi i mi ćemo se zajedno s njim veseliti,svejedno mi je..samo da ovaj put donesemo bebicu kući i naš san će biti ispunjen,i više od toga...
Šećer je uredu,ali glaaadnaaaa sam cilo vrime...postala sam opsjednuta s hranom :mljac:,počela sam svakakve nove recepte kuhati,pa i svakakve kolače a ne smijem ih jesti,ne znam što mi je,poludila sam skroz...
Kako su naše trudilice,kad vam ne triba doći??:-*
Trudnice drage čvajte se..
iirraarra sva sam se rastopila na tvoju prekrasnu priču :zaljubljen:. Uživajte, uživajte, uživajte
visnja08 prekrasan san, sigurno će ovaj put sve biti u redu :heart:. Baš mi je žao što si gladna :-(.
Nadam se da će Roza uskoro Špiru držati u zagrljaju. Roza i Špiro ~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret :heart:
a mi se trudimo :oops:
ljubim vas sve drage moje
p.s. mrzim što se mogu slati samo 5 smajlića u jednom postu. Meni su baš simpa i svaki put mi neće primiti poruku jer pretjeram s njima....
Draga naša Bzara ČESTITAM ! Želim ti najdivniju godinu i jesen koja slijedi.
Ne mogu zamisliti ni pola onoga što sad proživljavaš i miks osjećaja koji te prožimaju, no znaj da
jedna mala obitelj misli na vas i šalje vam pozitivne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kao i svim curama ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozi i Špiru jedan veliki vibr~~~~~~~~~~~~1
Zagrlj i ljub.
[B]iraaa[B] kod nas starije žene, kao moja nona npr, kažu da kada se malo dijete u snu smije da razgovara sa anđelima!!!!!
ja mislim da se Vito i njegov brat jako dobro poznaju!
Roza vas sve pozdravlja,carski možda u utorak,čekaju da Špiro napuni 4 kile,a ja sam 100 % sigurna da maleni ima već toliko!!ma ovo je za izluditi i gotovo,divim joj se na strpljenju..
Joj, a ja staalno škicam pa, hoće li više???
Šalu na stranu, vibre do neba, ali čini li vam se čudno pa i neodgovorno(sorry, možda je riječ prejaka, ne pada mi napamet druga,zakržljala sam :oops: )
Pobježe mi post- dakle toliko da čekaju... ( 4 kg)? Obzirom na ranije već doživljeno?
zašto čekaju 4 kg????
pa nije neuhranjen?????
sory boškarin, nisam ni skužila da si ti isto pitala :shy:
sve ok
a ko bi više razumio doktore i njihove razloge! stvarno mi ovo nije jasno! draga moja Rozica drži nam se! znam da ti je teško i znam u kojoj si neizvjesnosti i strahu, ali isto tako znam da će biti sve u redu! jednostavno osjećam to! :love2:
Indi, hvala na divnim riječima! baš mi je lijepo vidjeti vas moje "stare" jesenske kako me bodrite! ovog puta spadam na kraj ljeta jer je bebuški termin 15.09., ali jednostavno nemam hrabrosti otići na "ljetne trudnice"... hvala vam što ste uz mene! :heart:
Ira, ja sam se rasplakala dok sam čitala tvoj post! divna si mama, i Vito je divna beba!
uživaj u predivnom majčinstva, zaslužuješ svaku sekundu tog osjećaja!
Višnja, ako te tješi i ja sam stalno gladna, ali ja smijem a ne mogu ništa! joj poludit ću više! toliko sam se već naviknula živjeti s tim osjećajem cjelodnevne mučnine da mislim da ću prštati energijom kad to prođe!
prekrasan san si sanjala! i ja sam sigurna da će sve biti u redu!
joj cure ja sanjam koma snove! mislim da moja podsvijest radi 100/h. noćas sam sanjala da moram na operaciju jer se posteljica nije razvila kako treba pa moraju me otvoriti i nekako to pokrpati, onda neku noć sam sanjala da sam u bolnici koja je smještena na groblju, ali doslovno ide krevet pa grob, itd... što bi Frued imao za reći na ovo sve! :roll:
Tibi draga moja samo se vi nama trudite, ja ti od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~za kućnu radinost da urodi plodom! :heart:
svima veeeelika pusa!!!!!
o draga moja bzara, nadam se da će brzo proći mučnine i ovi teški snovi koji te muče. Znam da se ne možeš opustiti i da se stalno brineš hoće li biti sve u redu. Ali mora biti, ovo mora biti sretna godina i gotovo. Želim ti svu sreću ovog svijeta, što mirniju trudnoću i da ti ovo tvoje malo čuda vrati osmijeh na lice :heart:
i ja stalno mislim na Rozu, jadna negdje je već izludila čekajući porod. Pa mi sve tete s foruma smo već lude od brige, a gdje ne bi ona bila. Roza vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši i što skoriji susret sa tvojim zlatom :heart:
ljubim vas drage moje
Ima li novosti od Roze? Da to nije pod nekom drugom temom ,a ja ne znam nać.Već je 40+6. Svu sreću želim.I to što prije.Pozdrav svima.
kaže Roza da nema još ništa, možda bude ponedjeljak ili utorak. Ubija je ovo čekanje i toliko bi htjela zagrliti svog Špiru. Sve puno pozdravlja i zahvaljuje što smo svi uz nju, što je bodrimo...
joj ja sam već izludila od čekanja, a kako je tek njoj jadnoj.
Rozi za što najljepši i što skoriji susret sa tvojom bebicom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :zaljubljen:
Zar nije Roza rekla da sutra ide na CR ako ne krene samo?
Sve u svemu puno mislimo na njih :heart::love2:
I mi isto.Svako malo dolazim ovdje škicnuti ima li novosti od Roze.
Iako se ovdje nikada nisam javljala ovih dana non-stop mislim na Rozu i molim Boga da sve bude u redu.
Tibi kaj nije rečeno da je sutra carski ako porod sam ne krene?
Očito se dr. predomislila, ili promijenila raspored.
Roza mi je rekla da ne zna hoce li biti porod u ponedjeljak ili utorak. Vjerojatno ce sutra napraviti snimku stanja i onda odluciti. Pretpostavljam da se sve to malo oduzilo jer je vikend....
Špiro još nije stigao.,baš sam mislila da ima novosti :).ma kakva je to glupost o 4 kg,uopće ih ne kužim,no dobro nisam dr i neka samo sve dobro prođe.
Irra :kiss
poslala sam jutros Rozici poruku da mi javi kakva je situacija, što su odlučili, nije još odgovorila!
čim mi pošalje sms javim vam!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije upozna Špireka!