:joggler::dancingfever::sing:...super vijesti...a sada cekamo velikuuuuuuuuuuuuuuuu betuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Printable View
:joggler::dancingfever::sing:...super vijesti...a sada cekamo velikuuuuuuuuuuuuuuuu betuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Sorry što ste čekali!!!!!:mrgreen:
osijek ljube, javi se :kiss:
malo kasnim, ali bitna je namjera :mrgreen:
samo neka se one ugnijezde i uživaju narednih 9 mjeseci sa svojom mamicom :zaljubljen:
Bašmi je drago, sad samo odmaraj,misli pozitivno i sve će od sebe polako doći na svoje:-D:-D
Evo to baš i radim ležim, odmaram, gledam serije i baš mi je lijepo. Mužić me služi, baš mi je sve nekako super i baš sam dobre volje!!!
I treba tako,samo odmaraj, :klap:
:-D:-D:-D
super!!!! sada sve naše misli su usmjerene prema malim mrvicama da se čvrsto prime za svoju mamu!
odmaraj, uživaj, i naravno misli pozitivno kao i do sada! :heart:
E baš sam super raspoložena osječam se super, osim što mi zračni jstuci rastu i bole i ponekad me neki jajnik štipne sve je drugo super. Osječam se puno bolje nego nakon zadnjeg transfera. Ipak znače ta dva dana više odmora između aspiracije i transfera ili sam ja drugačija...
Eto meni je super, a rezultat kaki bude...
:-D:-D:-D
Uživaj!
Evo ja i dalje ležim i odmaram i ne radim ništa i ponekad pokušavam osluškivati tijelo dali daje ikakve znakove, ali osim ponekog grča u stomaku ništa, i naravno bolnih grudi. Čak me ništa posebno ne boli niti sam nešto specijalno napuhana kao zadnji put, ali onda sam imala hiperstimulaciju, sada su mi dali nešto u bolnici za to odmah nakon punkcije pa se valjda zato bolje osječam. Ko će doćekati betu?
draga osijek doci ce i beta brzo...tocno znam kako se osjecas cekajuci je, tih 14 dana je kao vjecnost, kao 140 godina, a svaka je minuta duga kao dan. samo opusteno i doci ce taj dan. pa cemo onda zajedno s tobom pratit duplanje bete.......i sve tako pomalo...i onda ce poceti odbrojavanje. imam bas neki osjecaj da ces i ti uskocit u nas vlakic :*
Polako,iz dana u dan ,:-D:-D
sve je manje dana do pozitivne bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A šta da vam kažem kad sve znate, ali bitno da se ja dobro osjećam, puno mi je lakše nego prošli puta. Iako onda mislim možda to tako treba biti kao zadnji puta, ali mislim da tu nema pravila, a i ono kako sam se ja osječala zadnji put ne može biti normalno, imala sam od punkcije pa nadalje stomak kao trudnica u ne znam kojem mjesecu i stomak mi je bio skroz bolan, a trbušne mišiće nisam mogla ni pomisliti upotrijebiti. Sada mi je sasvim ok, samo malo jajnici i to skroz malo, stomak na dodir gotovo i nije ništa bolan osim tog lijevog jajnika, ali on me bocko još u stimulaciji. Jedino mi je spavanje kao u trudnoći na brzinu sam se prisjetila kako se spava na boku i baš su mi poze kao kad sam bila trudna sa mojim curicama...
Dvoumim se dali da betu vadim 07.06. ili 09.06., Patrick mi je rekao izvaditi betu za 12 dana, a sestra beta za 14 dana e sada ne znam ni sama ne bih htjela prerano. Zadnji put sam vadila 18 dpt jer je bio vikend pa ja nisam imala uputnicu itd., ali je bar bila uvjerljiva veća od 5000.
draga osijek najbolje je vaditi betu nakon 14 dana, e sad znam da to tebi izgleda kao 14 mjeseci, ali budeš već nekako izdržala :love:
šaljem vibre do neba da beta bude velika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ma sačekat ću ja 14 dana da budem sigurna, kad sam zadnji puta mogla 18 onda mogu i sada.
Svaki dan se osječam bolje, jajnici su sve bolji, jedino što mogu primjetiti su ogromne grudi, bolne i sva sam u bubuljicama kao da sam u pubertetu!
Ne sjećam se dali sam to i zadnji put imala. Dali su grudi takve od utriće ili?
Ma ja ću poluditi, gle sada ovo!:-x
Bolne i velike grudi, vrtoglavica, nizak tlak ( nije ni inače visok ), bubuljice ( povukle se ), probadanje u preponama, ponekad grčevi u matrnici, metalan okus u ustima...de vi meni sada recite!!!:-o sve mi to miriši na T, ali ja nisam sigurna šta ako mene to sve prevari? Jel to sve može biti od hormona prije i poslije ili? E a da nisam ovo već prošla i opet ne znam. Tražila ja svoje stare postove i našla, ali nisam bila baš riječita u opisivanju simptoma, zato sada ovo i pišem, daj bože da mi ne trebalo, ali za svaki slučaj!
Dolazim u napast da nabacim neki test, ali ne znam kad najranije uopće može bilo što pokazati? Mislim da neću da ću otoći vaditi betu 13 dpt.:mrgreen:
neznam koliko bi ti bio pametan test...možda je količina hormona premala za testić pa ako bude lažno negativan samo ćeš se uzrujavati bezveze...
znam da si na iglama, ali strpi se do ponedjeljka pa na betu!!:yes:
a što se tiče simptoma, imaš ih sve! :klap:
osijek draga, znam da ti nije lako cekat. al daj se strpi jos 4 dana..doci ce ponediljak brzo.pa ce forum poluditi od radosti zbog tvoje velike bete . saljem vibrica za jednu beturinu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D.
a i meni se cinu svi ti tvoji simptomi trudnicki!:yes:
osijek meni je test pokazao plusić 11.dan nakon O :mrgreen:, znači tebi će sigurno biti + 11. dan nakon transfera :-D ( a to bi bilo 6.6. ako se ne varam ?); metalni okus mi je bio prvi simptom trudnoće ! :kiss:
draga moja sve to meni miriše na TRUDNOĆU!!!!:dancingfever:
slažem se s curama, šteta da napraviš test prerano pa da bude lažno negativan! još malo izdrži draga, a onda ima da ovaj naš pdf poludi od sreće! :love:
osijek, nemoj prerano raditi test jer ti može pokazati lažne rezultate. Ajde se molim te strpi do 14-tog dana, tada je optimalno za vaditi betu :love:. Možeš ti to, moooožžžeeeššššš ttiiiii tttooooooo :yes:
Čekat ću 13 dpt i onda ići najvjerojatnije. Budući da je patrik rekao da idem 12 dpt, a sestra 14 dpt ja ću u sridu pa kud puklo!
i 13 dpt je ok, ali nemoj ranije....
A kojeg je to datuma da znamo odbrojavati?
To ti je u utorak 08.06. taman u ponedjeljak po uputnicu i utorak ujutro u bolnicu vaditi betu!
onda za utorak ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak!! :heart::zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku radost u utorak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooooogromnu betu u utorak! :heart:
molim vas cure da me netko sms-a jer sam ja taj dan u petrovoj na pregledu! poluditi ću do navečer dok dođem domeka!
Hvala svi, ma tko ne bi uspio uz vas?!
Evo da još ovdje zatražim pomoć i podršku još jednom prije betice sutra. Držite fige sutra ujutro da bude troznamenkasto!!!!
Uputnica je u autu ja spremna još samo da nam jutro svane i pravac kbo po tetu betu!:klap:
čitam i prvo sam cvilila na tvoju priču a sad vidim da juriš hrabro dalje i zaslužuješ troznamenkastu betu sutra! ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~ od moje Bube koja jako voli malu dječicu i stalno ljubi svoju lutkicu! :)
draga osijek,~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji dan i lijepu betu!
draga moja milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooogromnu betu sutra! :heart:
jedva čekam da naš PDF sutra poludi od sreće! :klap:
osijek, osijek! navijamo. cekamo. drzimo ti fige, draga nasa osijek
draga osijek saljem ti punooooooooooooooooooooooo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikuuuuuuuuuuuu betuuuuuuuuuuuuuuu sutra....:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
neka ih bude 2 i četverocifrena ß :kiss: