Ali nemoj na svoju ruku početi uzimati femaru. Dogovori se s doktorom.
Meni je spas odmah krenuti dalje. Uvijek se sjetim da je menga znak početka novog ciklusa, i nova nada.
Printable View
Ali nemoj na svoju ruku početi uzimati femaru. Dogovori se s doktorom.
Meni je spas odmah krenuti dalje. Uvijek se sjetim da je menga znak početka novog ciklusa, i nova nada.
Zeena, zvuči baš lijepo, neka folikulić raste kako njemu paše, polako i sigurno!!! :-D Ne znam hoćemo li se vidjeti, ja sam u 8 naručena pa ću odmah u sobicu... možda jedino kad budem išla na wc :-)
a onda dok ja dodem do gore i docekam red, vec budes i cuvala mrvice s jastukom pod guzom! :-D :-P
a kaj se moga prirodnjaka tice, sad imam bolji filing nego prosli put... osim ako nebude nezrela js, ali ostalo sam si bas :mrgreen:
kinki, jako, jako mi je žao!!!!
Meni rezultati dolaze kroz 2 sata (10 dpt je, ali bi trebalo nešto pokazati).
Živčana sam ko pas!!! Ludim!!! Muž od muke popravlja mikrovalku samo da zaboravi; :-), a ja popila Normabel!!!
E i svima hval ana podršci. Jako, jako puno znaći....
Drži se!!! Vibrrrrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
48,7 Šok!!!! Curke, nemogu virovati!!!!
arkica, jeeeeee, Č E S T I T A M :-D:-D:-D
Čestitam, najljepši poklon za Dan žena!!!!
Arkice, ajme kako mi je drago!!!!!!! Čestitam od sveg srca :-D!!!!! Ovo proljeće je baš poticajno :-D!
arkice! :-D:-D:-D:-D:-D
Arkice, jeeeeeeee!
Jesam ti rekla da imam filing da si trudna!:-D:-D:klap::klap:
Cure bok !
dugo vas čitam i pratim, al sad sam se morala i uključiti i javiti vam lijepu vijest ! naime, imala sam nedavno transfer, jedna 8-stanična i 4-erostanična mrvica, nisam izdržala čekanje bete, pa ju isto vadila 10 dpt i bila je 17,2, danas 12 dpt dan je 46,8!!!
Arkice čestitam, konačno je krenulo i u vinogradskoj !!!
Arkica!!! :-D :-D :-D Ti si naša prva forumska trudnica od 10.mj, čini mi se (Nina nam je prirodno pa to ne računam, a Jaja je bila u 10.mj), jupiiii!!!!!! Bravo, bravo!!! Ovo mi vraća vjeru... :-)
Čestitam!!!
arkice, čestitke i od mene! nemojte zaboraviti dincip, ona je objavila trudnoću mislim prošli mjesec!
Točno. Sorry Dincip... ti si nam prva :-)
Arkica:-D:-D:-D:-D
jesam ti rekla da je to to...krenulo te na svim poljima8-)
Curke moje, fala, fala na čestitkama. Ja još uvijek ne mogu vjerovati!!! Čini mi se kao da sam u jednom velikom snu. Idem se sutra javiti doktoru i sestrama i još jednom izvaditi betu.
Kao i Nina, biti ću još dugo s vama tu. Kao podrška!!!
Meni se dogodila trudnoća kad sam se najmanje nadala i da nije bilo vaše utjehe i podrške tko zna!!!
Arkice, ovo su najljepše vijesti koje smo mogle čuti ovih dana:-D:-D:-D
Neka se lijepo školski dupla :-D:-D
Arkice čestitam!!!!!!
žene jel se vama dešavalo da vam bude na wc papiru malo krvi i onda cili dan ništa? Jučer sam vidila malo krvi oko 14h, stavila uložak-na ulošku ništa, ni jutros ništa, čak ni kad se naprežem ništa. Poludit ću. Evo čak neću da swe otuširam tako da ne odgađam menzes ako je tu. Više mi ništa nije jasno. Utrić nisam popila od jučer ujutro. Glupo mi je zvat tomića kad nisam prokrvarila kako treba, niti sam vadila betu. Ima li još šanse, šta mislite? Ako do sutra ne procurim, ići ću vadit betu.....
I još jedno pitanje-dali na Vinogradskoj koriste isključivo menopure i suprefact ili dolazi u obzir i kombinacija gonali-decapeptyl???Navodno je to puno bolja kombinacija?
Arkice čestitam, prekrasna vijest koja uljeva nadu nama koje čekamo.....:-)
Cure ja sam sutra na aspiraciji i prvi mi je put, a nitko mi nije rekao što trebam ponijeti sa sobom. Pretpostavljam spavaćicu, šlapice, ali jel' mi treba još nešto??
Zanima me i jeste li vi dan nakon aspiracije išle raditi ili ste uzele bolovanje, odnosno boli li dan poslije??
Arkice i Cortina, čestitke, bravo cure!
Fiona, nista ti vise ne treba, jedino ulozak za svaki slucaj ako budes malo krvarila. :oops:
mene je malo zigalo samo taj dan (i to samo kad sam se malo vise kretala), a dan poslije je bilo kao da nista nije bilo... ali zna boliti... ja ne radim pa ti ostatak ne znam reci... :mrgreen:
kinki, ne znam sto bi ti rekla... nastavi ti s utricima za svaki slucaj. nije svako krvarenje menga... sretno! i odi vaditi betu. :love2: koji ti je danas dpt?
Danas mi je 12. dan pt.
Arkice, Cortina, uljepšale ste mi dan. Čestitke.
Cortina, čestitam i hvala što si javila iako nisi aktivna na forumu, jer nam to daje više nade za nas ostale :-)!
Kinki, menzis ne moraš dobiti odmah nakon što jedan dan ne uzimaš utriće, meni npr. dođe tek nakon 3-4 dana nakon prestanka uzimanja utrića. Ali svakako napravi betu (ako nisi već) prije nego što prekineš s njima.
FionaM, ja uvijek idem raditi dan nakon aspiracije, a kod prirodnih ciklusa gdje imam samo 1 ili 2 folikula idem na posao odmah isti dan, jer me ništa ne boli. Ali opet, svaka žena drugačije reagira, pa ćeš sama vidjeti kako se budeš osjećala.
Vibram danas za našu AuroruBlu da se mališani lijepo ugnjezde :-D!
Zeena i Marnie hvala vam puno...AuroraBlu vibram za tebe.
Arkice, Cortina, cestitam cure!!:-D
P.S. gdje je Cortima objavila, ne vidim post??
jel to bio AIH, IVF??
AuroruBlu, neka se tvoje mrvice lipo ugnjezde; :-D !
Cortina, čestitam, čestitam!!! Neka nam se naše bete lijepo duplaju; :-)!!!
Mene još strah u profil staviti da sma TRUDNA!!! :lol:
Kinki, ja sam dobivala menzese i za vrijeme uzimanja utrića i 2/3 dana nakon prekida. Sve ovisi!!! Ali napravi betu!!!
FionaM, ja sam odležala 15 dana nakon inseminacije i prvog IVF. Sad sam odmah drugi dan nakon punkcije i IVF išla raditi i gle ČUDA!!!
I još jednom hval ana čestitkama!!!
Ni kapi krvi....Nastavila sam s utrićima pa sutra u 2 idem vadit betu i javim vam rezultat.....
Nisam ni ja našla Cortinin post.
Ali moram vam javiti (biolog rekao) da Vinogradska ima prvu trudnicu iz zamrznute j.s.!!! Jeeeee!!! :-D :-D :-D
Meni su vratili 2 osmostanična (1 je fragmentiran) i 1 četverostanični.
Kinki, nastavi s utrogestanima i vadi brzo betu!!!
Arkica, mislila sam na tebe cijelo jutro dok sam čekala... :-)
Aurorablu, drzimo fige da se lijepo smjeste mala :heart:
kinki, ti definitivno vadi betu... drzimo fige za sutra :-)
arkica jos malo :-D:-D i Cortina cestitke!
P.S. gdje je Cortina objavila, ne vidim post?? - u tome se slazem sa zedrom... nisam ni ja vidjela...
ja se naradnih dana nemoram dizati rano, sutra stoperica navecer, a u petak punkcija ako folikul ostane tamo di je (ja mislim da hoce, jedino me strah da nebude prazan folikul ili nezrela js jer ce mi u petak biti 15 dc, a meni su inace ovulacije na 16,17 dc.) kad sam vec kod toga, stoperica se uzima zasto tocno? da js sazrije ili da folikul ne pukne, ili oboje? :oops:
Aurora :-Di za mrvice i za trudnicu iz zamrznute js. :-D
Drago mi je za novu trudnicu iz zamrznute js, ali nemojte se zanositi kako je to jako super (3 trudnice u 8 mjeseci novog zakona, a baš me zanima koliko bi ih bilo
da su se zamrzavali predemriji?!!)
naime netko dobije i na lotu sedmicu...isto tako....
Istina....Mene su shebali s tim zakonom do boli....I tužno je što bih sad, da sam trudna, išla u prilog Milinoviću......Eno u Mariboru u tih osam mjeseci 80% uspješnosti....
Kinki, ja još vjerujem u tvoju betu!
Istina, svi smo pogođeni zakonom...
a mislim da ni našim doktorima a i biolozima nije ništa lakše...
mislim, ako uspiju iz zamrznute js ostvariti trudnoću, da je zakon normalan i da im dozvoljava da rade svoj posao najbolje što mogu,
ne bi zaostajali ni postotka za Mariborom..