ja sam kupila vlasac, posijala u teglice i jesenas ih razdvojila i posadila u cvjetnjak...
Mene zanima taj niski suncokret.
Printable View
ja sam kupila vlasac, posijala u teglice i jesenas ih razdvojila i posadila u cvjetnjak...
Mene zanima taj niski suncokret.
onda se radujte imat ćete cijelu godinu kaj pasti
:-)
Hvala!!
ima li tko kamilicu?
u zamjenu nemam ništa
ima li netko sjeme(ili za rasadu) limunske trave?
imam svasta za zamjenu.....:-)
Ima li netko sjeme rabarbare? Ponavljam pitanje jer malo više gore nije nitko odg.
[QUOTE=samamama;2317770]i ja i isto sjeme nekih začinskih biljaka i cvijeca..
zanima ma: bosiljak, vlasac, oregano
od cvijeca: niske kadifice
u zamjenu imam sjeme: ljuuute čili papričice, ljute cherry papričice, žute chery paprike ( iako kod nas budu nesto vece, kao babure ), žuti chery paradajz i mozda koju sjemenku viska starinskog crvenog paradajza.
e da., imam i sjeme suncokreta niskih i visokih
Mogu li se predbilježiti za: ljuuute čili papričice, ljute chery papričice, žuti chery paradajz i suncokret malo visokog malo niskog
Šaljem bosiljak, kadifice
Hoćeš kopar, komorač, bamiju? piši na pp i šalji adresu
Primam sve šta imate viška!
Nažalost, nemam ništa u zamjenu jer tek krećemo sa vrtom.
Ako netko ima viska sjemenki acinskog bilja, js bi rado.. Nazalost nemam nista zauzvrat
moram malo reda napraviti u svojoj kutijici sa sjemenom pa cu vidjeti sto imam viska za vas ivica, babyb, kljucic....
I meni trebaju viškovi: začinsko bilje, ukrasno grmlje i sitno cvijeće koje može direkt u zemlju.
od viška imam bundeva raznih vrsta
Ma ja primam doslovno sve!
Tko mi želi poslat, šaljem adresu na pp i plaćam poštarinu.
šalji adresu ak hoćeš bundeve
imam vam karanfile, kadife2, chilly papricice2,žute cherry rajcice(10sjem), black prince rajcice(10sjem), cherry rajcice(10sjem),, mesnata crvena paprika, neke ljute papricice 2x10sjem
pa vidite tko sta hoce...od ovih sto nisam naznacila mogu izdvojit po 1 paketic, ove sto pise 2 mogu po 2....
ja jos uvijek ocajnicki trazim limunsku travu:lol:
i timijan
Penny, saljem pp
ivice imaš limunsku travu?, i ja bi malo
ivici saljem kadife i rajcice...pa racunajte sto je ostalo:-)
Samo informativno, jel netko ima ljubičasti paradajz tj. rajčicu?
Limunsku travu možeš kupiti i ovdje
http://www.rasadnik-ciklama.com/?page_id=8
Inače budu na svim sajmovima cvijeća. Vjerojatno šalju poštom.
Ne smije se koristiti u trudnoći, znaš to, zar ne?
Nemam, ali zato imam brdo sjemenki bijelog patliđana. I čili papričica i cherry pomidorića žutih i crvenih i sjemenki kineskog oleandera. I salvija svih boja. I nešto sjemenki ogromnog hibiskusa sa cvjetom od 26 cm. I svašta.
I sadnica...Vrtne ljubice bijele, plave, ljubičaste. Jagoda će biti svakakvih, i onih sa roza cvijetom. Pa zvjezdana, irisa, vince, pljuskavice...Jorgovana, jasmina...
I reznica. Hortenzije u kojoj god boji i obliku možete zamisliti. Vaigelije. Kozja krv, pasiflora, japanska dunja...
Sve moram prorijediti i rezati.
Pa, tamo poslije 1.3. ću početi po vrtu, i ako netko želi, šaljem. Reznice mogu umočiti u hormon za zakorjenjivanje, pa tako poslati.
A imam još brdo vrsta, ne mogu se ni sjetiti sada svih.
Inače, moram se pohvaliti, prva kamelija ove zime mi je procvala. Bijela. Koji užitak ju je gledati. Vani je, naravno.
Čestitam na kameliji i uživaj u njoj za sve nas kontinentalce gdje je danas sve bilo pod snjijegom. Ali jo ne zadugo. Ako mogu ući u uži izbor bila bi ti zahvalna za: bijeli patliđan (par sjemenki za probu, žao bi mi bilo uzeti sjemenke ak je osjetljiv, no inače mi oni obični uspijevaju), hibiskus, ako imaš žutog ili bijelog irisa - imam tamno ljubičastog), zvjezdana skroz niskog (imam višega ljubičastog), jogovana i jasmina (ako bude), ja imam ljetnog jorgovana ljubičastog i hortenzije ako imaš bijelu i neke neobične ... - uglavnom zaintersirana sam, i javi se na pp nemoj slučajno šta bacati :-D (računam na tebe :-)
imaš pp
poruka je bila za SAMAMAMA imaš pp
[QUOTE=Beti3;2337082]nema ppa
valjda nije prepunjen...nije, nema obavijesti da je pun. Neću bacati.
Krivo sam poslala - SUPeR nemoj bacati , baš se veselim, kad bude vrijeme javi
joj Beti, prekrasno, i ja bi nešto od toga ako može.
Beti, jel može pasiflora?
beti, i ja bi passifloru, jel tebi treba nesto?
ja cekam rozu kameliju, sva je u pupovima, jos malo pa ce procvjetati :)