mene danas zvala jedna prija i pita me kakav to mail mora slati Ministarstvu zdravstva kako bi joj odobrili da smrzliće s Vuka prebaci Lučiju? znali li netko išta o tome? proceduru?
Printable View
mene danas zvala jedna prija i pita me kakav to mail mora slati Ministarstvu zdravstva kako bi joj odobrili da smrzliće s Vuka prebaci Lučiju? znali li netko išta o tome? proceduru?
Da daj neki mail na pp
ja već pet dana pikam decapeptyl, boli me trbuh jaaaako što znači da će sutra menga, od ponedjeljka pikam i gonale... držite fige da sve bude ok!
Cure može mala pomoć i iskustva vezano za IVF u prirodnom ciklusu na
http://forum.roda.hr/threads/60791-I...=1#post1735843
Hvala!
Čestitam novim trudnicama, btw. jel se Lucijeva praksa isto zove IVF centar kao i Šimunićeva
još jednom čestitke svim trudnicama! ja dobila mengu! krećem u svoj drugi i dobitni AIH.. cure moje ja ću vam biti trudna za Božić:) pusa velika!
nema stranice koliko ja znam.. dr je za sada one man show koliko se meni čini:D... vidjela sam mu neki dan hrpetinu fascikla od pacijenata.. ja mislim da je nas tamo već oko 100.. bar se meni tako učinilo... kontakt je drazenlucinger@gmail.com... pošalji mail i kratko mu napiši svoju MPO priču a on ti se onda javi.. tako je bar bilo kod mene.. sretno!
koliko sam ja čula, a netko je već o tome pisao na forumu web stranica je u izradi, dakle, nije je moguće pronaći na Google; točan naziv klinike je:
IVF centar za ginekologiju, opstreticiju i reprodukcijsku medicinu d. o. o.
Metalčeva 5/IV
drazenlucinger@gmail.com
nisam bila kod njega u klinici, ali sam dugogoidšnja pacijentica s Vuka Vrhovca i mogu reći samo sve najbolje o njemu, nikad me u tih dugih 5 godina nije iznevjerio, uvijek je bio umjereno pozitivan i ustrajan, svim svojim moćima se trudio da dobijem kvalitetnu i uslugu na vrijeme (ono što on nije mogao uraditi jer nije radio na klasičnoj ginekologiji) i uspjeli smo na kraju, najviše pamtim njegov entuzijazam i toplinu po čemu je poseban i što je meni bilo vrlo važno, brijem da u svojoj klinici može biti samo još bolji
o svojim iskustvima cure su puno pisale na topicama : Potpomognuta na VV-u, Odbrojavanje, i na ovom topicu
ako te još nešto detaljnije zanima pošalji mi pp
P.S. Jucer sam saznala da mi je jedna poznanica također ostala trudna nakon prvog IVF-a kod dr. L-a
čestitam poznanici, a Lučiju svaka čast
MALECKA,DARKICE.....čestitam vam od srca .odlične vijesti!!!!!Ja krećem u postupak za dva tjedna-nadam se da će biti uspješan kao i vaš.pozdrav!
Hvala vam cure na info, sutra šaljem mail pa će vidjeti odgovor.
sretna35 uz tvoj potpis za Vedrana bi dodala još i preprepresladak!!
Bebel našla!! Hvala ti!
Molila bi da mi netko javi na PP gdje je privatna klinika dr. Lučingera i broj telefona. Unaprijed zahvaljujem!
Laky,please, očisti pretinac poslala bi ti pp!
Evo kopiram
IVF CENTAR za ginekologiju, opstetriciju i reprodukcijsku medicinu d.o.o.
Metalčeva 5/IV
Zagreb
tel. 095/ 561 6132
e-mail: drazenlucinger@gmail.com
Inače se pisalo na str. 3 i 4 detaljnije.
postoji i na mapi svih IVF klinika: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...,0.087461&z=14
moja beta je : 1367!!!!!! :D
malecka...znači tvoja se poduplala ..super
ja u subotu idem na pregled..
Evo Lučijeva stranica je gotova... sve info možete pogledati na www.ivf-centar.hr
malo mi je štura stranica, al za početak valjda dovoljno :)
tražim u privatnim porukama poruku jedne curke o praćenju trudnoće kod dr L., pa nikako da nađem da joj odgovorim..
uglavnom...moja seka kod njega prati trudnoću-pa imam info iz prve ruke:
može se dolaziti na preglede, samo on nema onu sondu
znači nije se bazirao na praćenju trudnoće
za detaljnije pretrage šalje uglavnom u vili, a svakim mjesec dana kod njega..otprilike-pregled je 300 kn
meni se čini da stranica nije gotova već da je u izradi
Azrijelka tvoja teta beta je zakooon ne da se poduplala nego se učetverostručila - čestitam!
Moja ide polakoo..nikud joj se ne žuri ;-) onak penzionerski. Zvala sam dr. i tek kad mi je on rekao: "Nema sumnje gđo. vi ste trudni!" tek onda mi je onako za ozbiljno došlo u glavu...plakala sam od sreće....Moram u srijedu još jedanput vadit krv i javit mu se za pregled i naravno nastavit sa UTROGESTANOM.
Angel1 hvala ti na dobroj intuiciji ;-)
A što se tiče stranice ma sigurno je još u izradi, a uostalom bitno da ju ima i da se dođe do informacija ;-) No nebi bilo loše da stavi koju slikicu od Anne Geddes..
Sretno malecka i čestitke od srca :klap:!
Naravno, zaboravih napisati u istom postu - sretno i tebi azrijelka i čestitke od srca:klap:!