Da li znate za koliko su gotovi nalazi spermiograma na SD?? I kakve uvjete imaju muški tam???
Printable View
Da li znate za koliko su gotovi nalazi spermiograma na SD?? I kakve uvjete imaju muški tam???
Hvala curke, a posebno ak je bolje neg na VVu
Kiara bit će mi drago da se upoznamo i popijemo kavicu!!
Danas je zaprašen u moj trbuh 4 decapeptyl, a ja još uvjek ne mogu gledati kako mi ga prijateljica daje,a kamoli da si ga sama pikam! Svjesna sam da ću morati sama i to vrlo uskoro,ali znojim se od muke.
modesty lakse ti je 100x da si sama dajes nego netko drugi.......iz iskustva znam....kad me sestra hoce piknut sve se trzam ;) a sama se iz prve piknem :)
Lako je to reći....muž mi se skroz ufurao, on bi me bez problema kako on kaže bockao,ali rekla sam mu da mora vježbati na naranči, pa kad budem zadovoljna s njim onda će preći na mene i moj trbuh!
Modesty,probaj se piknuti sama i vidjet ćeš da to nije ništa strašno,biti će ti lakše da to sama radiš..:yes:
jesi na gonalima ili menopurima,od kojeg dana ciklusa krećeš.ja sam na gonalima od 2dc..to ja računam negdje od iduće nedjelje,ako M dođe kako sam planirala..:roll:
Na gonalima sam, ali u srijedu idem na kontrolu nakon 7 dana decapeptyla i tek će mi onda reći koliko i kada! Uzimam dec navečer jer mi je tako zgodnije, kada budem dobila i gonal može li to u isto vrijeme ili...
može u isto vrijeme,ništa ne smeta..uzimaš kako je tebi zgodnije,glavno da je u isto vrijeme...
modesty odakle si..
Iz Slavonije, preciznije iz Vk, tako da svaki moj dolazak gore je naporan, obzirom da na folikulometrije stižem vlakom koji kreće u 3 sata ujutro!
Cure pomagajte! Jeste li sve kretale sa gonalima 2 dan ciklusa ili to može varirati? Naime, meni je rekao da počinjem sa decapeptylom 23 dan ciklusa i do sada sam uzela 4, večeras je 5, a mengu sam dobila danas nakon 26 dana. Trebala sam dec uzimati do utorka i tek u srijedu na kontrolu.Sad me je frka jer ništa nije rekao od kada ću uzimati gonal, a niti što da učinim ako menga dođe ranije. Što da radim?
Hvala cure, sutra zovem!
Iva Mia :klap: !!!
I ja sam iz vk,i uskoro se trebam naručiti za neku od bolnica u Zg tj.ovaj tjedan ali neznam koju da zovem...izludit ću ....
Nina 30 dobrodošla ako ostaneš sa nama,u svakom slučaju sretno gdje god pošla...nadam se da ćeš se ubrzo odlučiti za neku od klinika da čim prije kreneš sa postupkom..
ja danas trebala dobiti M,koja naravno kasni i ide mi to više na živce,nervozna sam i ljuta,i kaj je najgore nemam se ni sa kime dobro posvađat,a ni izjadat..MM na putu i ja opet sama..baš me opalio ovaj PMS,katastrofa..
Kiara doci ce i ta menga, a onda sve krene takvom brzinom, dok se okrenes vec cuvas mrvice u busi i cekas betu.
Kako je ovih dana gore, jel sta veca guzva nego inace zbog pacijentica sa VV?
Ja jos razmisljam da li da idem po svoje smrzice sad u 11. ili 12. mjesecu, mislim da cu se ipak malo odmoriti do proljeca...
Ma što je to sa Vk cure moje, nažalost puno nas je!!!
Ja sam sutra u Zg. Danas sam uspjela dobiti sestru i rekla mi je da dođem sutra i kažem da sam došla zbog daljnje terapije i da me neće pregledavati. Pitala me je i kada uzimam dec, a kada sam rekla naveče rekla je da ima vremena i neka ništa ne brinem!
I da bitna stvar....danas sam se prvi puta sama pikala!!!!!!!!:mrgreen:
Super Modesty, bravo za pikanje!!!
Cure drage, pratila sam Vas , ali nisam pisala. Odradili smo još jedan postupak na SD, ali je rezulatat nažalost negativna beta....
A ništa idemo dalje, za početak imamo smrznutih j.stanica....
modesty jesam ti rekla da neće biti strašno...bravo...
Cannisa žao mi je ,biti će drugi put..
ja još čekam M,pikice su u niskom startu..
Molim vas za odgovor. Da li na SD postoji anestezija prije punkcije? Ne mogu se odlučiti za novu bolnicu jer VV nije više u igri zbog odlaska dr.L!
neke cure su dobivale anesteziju gore,međutim je rečeno da nema boce za kisik pa ni anestezija nije moguća..:roll:
ali na SD nikad nije bilo anestezije...samo njih par cura su imale srecu dobit ju.....Vinogradska i Petrova imaju..
A kako onda imati tu sreću...moljakati....prijetiti...ili...?
Ja znam da su neke cure najnormalnije tražile i dobile. Ne znam što je sa tom bocom sa kisikom, ali mislim da imaju oni i nekakav koktel koji ti daju intravenozno, to je dobila cura koja je išla na punkciju kad i ja. Ja sam se samo tableta namlatila i preživjela. :lol:
E pa i ja ću sigurno pomlatiti par ketonala i koji normabel, jer kad vidim iglu zlo mi je, a o punkciji da ne pričamo.
Jedva si pikam trbuh sa onim malim iglicama i svaki puta se znojim i ruke mi se tresu!
mislim da sam na nekom infu o klinikama pročitala da na SD daju anesteziju ako se dogovoriš s liječnikom prije punkcije!?
meni osobno ništa ne znači ni tramal ni apaurin...znam to jer sam svih 6 punkcija na VV to dobivala :(
Ja sam dobila u 5 mj zbog ogromnog broja folikula(preko 25) i js (17) ali zato naša JIM nekoliko mjeseci sa isto puno folikula nije dobila i jadnica je to morala izgurati.Neznam stvarno zakaj je to tako,ali isto tako znam da mi je d.B kada sam došla na punkciju iako smo se dogovorili za opču,pitao bi li mogla izdržati bez oči su mi narasle od straha i panike jer se nisam ničim "drogirala" prije tako da je morao moliti anesteziologicu da dođe.
ja mislim da bih riknula...
Sad me stvarno već plašite! Bila sam na HSG-u koliko je gore od toga?
kako kome.....meni je hsg bio gori od punkcije 7 folikula
jer, sve ti ovisi koliko folikula, gdje su smjesteni....ako ih ima malo - manje bola - brze gotovo, ako je jedan ili vise njih na nezgodnom mjestu dr. je teze doc do njega, pa sestra pomogne, pritisne trbuh malo zaboli ali to je kratko, dr. ubode i gotovo,
popij normabel od 5mg i 1 i pol ketonal ....ja sam tako...ketonala ne smijes vise od dva popit ( pise tako) .normabel ce te malo osamutit tj . opustit , koliko je to moguce u toj situaciji...ja sam se smijala u cekaonici , mm kaze bila sam ko nadrogirana....ali kad sam usla unutra tresla sam se ko stap od straha , ali kad sam legla na stol sestre su me toliko zapricale da sam propustila prvi ubod , ostala dva sam podnijela i to je to....3 uboda na 7 folikula.....
koliko imas folikula?