joj, evo me..komp mi ne valja pa ne mogu ništa! sad sam malo uhvatila DA NEŠTO hoće pa da vam se javim:
došla sam kod dr, pitao me je odakle dolazim i zašto. šta sam radila dosad, koji postupak. rekla sam da sam sa vv, da imam jednu trudnoću ostvarenu tamo, da sam trebala bit u postupku 30.09. al je sve propalo. rekoh mu, također, da imam nove briseve i papu, pito je od kojeg datuma, rekoh od 26.08. sve je to zapisao. rekla sam da mi je mužu dijagnoza normospermia.
sve je to zapisao, pogledao na kalendar, pitao kad trebam dobti, ja rekla i on reko da nazovem u prvoj polovici 10. mjeseca da vidim oće li biti lijekova da uđem u sptupak. rekao je da ih ima već puno za 10. mjesec pa ne zna oće li dobit dovoljno lijekova. dao mi protokol. ja ću zvat tamo negdje sredinom idućeg tjedna 6.ili 7.10. pa ću vidjet šta će mi sestre reći!
dakle ni jedan nalaz nije tražio na uvid, imala sam samo povijest bolesti zadnji sa vv na kojem je bukvalno jedna rečenica di piše: " javiti se 21. dan ciklusa u 9. mjesecu!"
rekla sam da sam hormone radila davno.
eto, ne znam šta da vam kažem, oće li tražit te papire ako uletim u postupak, ne znam, sve ć
u vidjeti. jel ubrzalo to što sam naručena u postupak na vv za 30.09. ili to da imam trudnoću sa vv?!
e sad da ja nešto pitam, a sad ne znam koga, neko je rekao da je dobio protokol isto kao na VV, valda zato jer je na isti dobro reagirala.
ja bi ovdje u vinogradskoj imala potpuno drugi protokok, menopure i dekapetpil( ne da mi se gledat kak se piše?. na VV sam išla sa suprefaktom i gonalima... jesam to trebala reći?!