X
i naravno za Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Danas 9dnt,nikakavih simptoma nije bilo osim bola u (.) (.) a danas malo krvi na wc papiru i to je to.Sad me samo boli stomak,a nadam se da je to krvarenje bilo implantacijsko.Betu vadim u utorak,a do tad samo nadanje i cekanje.Svim curama puno`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete,punkcije,stimulacije,transfere i sve ostalo sto skupa sa tim ide:)
alma, meni je točno deveti dan nakon transfera bilo malo krvi i bingo - bila je to implantacija i trudnoća. Usporedo s tim krenuli su i lagani bolovi, jedva zamjetni, kao menstruacijski, ja već kupila uloške koji mi dugo nisu trebali. ~~~~~~~ neka je i tebi tako.
Ja očigledno kasno palim, haha, upravo otkrila temu Odbrojavanje. Ali vidim da sam gore na listi, pa se osjećam ko doma. :-) Beta mi je 11.2. a to će biti 16. dan od ET. Da pitam i ovdje, što mislite kad bih mogla napraviti kućni test na trudnoću? Poslije punkcije sam primila brevactid, ali danas mi je 9. dan od ET, pa vjerujem da to više ne može utjecati na test?
Želim vam svima od sveg srca velike bete i da uskoro sve budemo mame
cure imam jedno pitanje za iskusnije, a tiče se štoperice i ovulacije pa ako mi koja može pomoći.
Danas sam bila na uzv i kaže doktor sutra štoperica, u ponedjeljak aih. E sad, mene je strah da mi O ne pobjegne. Mjerila sam s LH trakicama i na 7 DC gotovo nikakva crtica, 8 DC vidljiva, 9 DC već dosta tamna ali ne i pozitivna, a danas 10 DC gotovo da se ne vidi. Sad je mene strah da mi O zapravo nije bila u razdoblju od današnjeg pregleda ujutro do popodne kad sam lh test radila (inače nikad nije tak rano dobro sam ju mogla pratiti). Jel bi se na uzv vidjelo da ovulacija slijedi za nekoliko sati? I ima li uopće smisla gledati lh trakice dok je klomifenski ciklus?
I također dali ta štoperica odgodi O za 36h ili ju samo ubrza? Tj. jel to znaći da ako sutra primim štopericu, a još nije došlo do ovulacije da onda sigurno ni neće doći u roku 36 h ili je to najkasniji rok nakon kojeg bude O (u smislu da može biti i za 2h od štoperice).
Nadam se da vas nisam zagnjavila, prvi mi je postupak ovo, pa se baš još ne snalazim. Hvala na odgovorima.
i malo ~~~~~~~ svima kojima treba :*
svim čekalicama svega i svačega šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusa ! sretno cure!
Alma i ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prvo dr bi vidio na UZV da ti je kojim slučajem već bila O, tako da trakice očito ne pokazuju točno. Ja ih nisam ni probala koristit u klomifenskom.
Što se tiče štoperice ona pomaže da js sazriju i da se O desi cca 36 sati nakon.
Na žalost meni je na prvom AIH-u O pobjegla cca 2 sata prije (znam točno jer mene O jako boli pa nema sumnje kad je bila, a dr je samo potvrdio da se desila). Uglavnom drugi i treći put sam dobila drugu vrstu štoperice i to 24 sata ranije i nije nam pobjegla ;-)
Na žalost ništa tu nije skroz egzaktno i ako si slučajno neka iznimka kao ja onda dr ne može to znat dok ne proba.
Sretno!
Svim novim trudnjačama ČESTITAM!!!!
Svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
(da ne nabrajam, sigurno ću nekog zaboravit)
Za kuhanje kavice je još prerano ;-)
Transfer je bila 2. dan nakon punkcije (punkcija 24., transfer 26.2.)
Kad ti je LH trakica pozitivna onda je ovulacija za 24 do 48 sati bar sa mojima. Što se tiče štoperice ona ti ne može zaustaviti prirodni tijek ovulacije nego kako je Cranky napisala služi za završno dozrijevanje j.s.
Na ultrazvuku se ne može točno procijeniti u sat kada će biti ovulacija, ali oni to otprilike izračunaju po veličini folikula i debljini endometrija.
U Zg klinikama se AIH radi neposredno nakon ovulacije (jer tada ima još 12 sati vremena da se j.s. oplodi) dok je u Rijeci recimo praksa da se radi prije same O,
Sretno
Da to mi je čudno što se aih radi nakon ovulacije, kad je poznato da spermiji žive nekoliko dana, a j.s svega 12-24 sata...
Što se tiče trakica za ovulaciju, meni su one nažalost beskorisne kao i puno ostalih cura s PCOS-om, u ciklusu kad sam ih pokušala koristiti bile su pozitivne više od 10 dana, onda sam odustala...
Pretpostavljam da jednostavno svako tijelo reagira drugačije i ima neki svoj ritam. Npr. u ovom postupku su mi 11. d.c. 3 folikula bila 20mm, odmah tu večer sam dobila štopericu, ali bilo je pitanje hoće li puknuti do ponedjeljka kad je trebala biti punkcija. Hvala bogu, nisu... Sada, ako ćemo morati u sljedeći postupak, dr. će vjerojatno malo češće raditi folikulometrije. Nekoj drugoj curi su folikuli na 11.d.c. još ful nezreli...
andream javlja da je njezina ljepotica oplođena transfer sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za tvoje dvije blastice- bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima za što god treba nek' se nađe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Ja sam danas odradila punkciju, dobili smo 2 js. Sad nam slijedi čekanje, a oni nek tulumare u labu.
Šaljem punnnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas :heart:
sali ~~~~~~ za ljubav u labu~~~~~~
cranky, nema spavanja, a?:dancingfever:
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
cure da se javim da sam od sutra Klomifenka... moj cetvrti postupak ali prvi polustimulirani! dosad sam bila u stimuliranim postupcima pa imam iza sebe Beta 0, zatim missed ab 6+5, i biokemijsku...
sad cemo pokusati i s klomifenom, drzite fige! kontrola u petak, dotad gutam klomifencice i nadam se najboljem!
svima u iscekivanju bete zelim svu srecu ovog svijeta!!!!
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Nora77, 1. IMSI, Adebar
Nikolina-Zagreb, 2x prirodno (nakon 3 AIH, 4x IVF, 1 X prir.trudnoča)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Tantolina, 07.02.
Miba, 07.02.
Alma_itd, 08.02.
Niki, 09.02.
Mojca, 10.02.
Vala mala, 11.02.
Maja_st, 11.02.
Dani82, 17.02.
Mare157, 17.02.
Đurđa76, 17.02.
Pirica 18.02.
Bab 18.02.
Innu 18.02.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Andream 06.02.
Ivka13, 06.02.
Linalena, 07.02.
Sali
Vedre
Amyx
Slatkica
Ela28
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Seka35, 06.02.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
Maja Lena
LilyOfTheValley
TrudyC
Jesen82
Aurora blu
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Lua, taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
zeena, kitty, eva133, tikki, pea, Ruža82, medena8, slava77, NINA30, tajna30, aslan,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec:Vita22, zlatta, Maybe baby, plavuša 007, tikica, lela77, tally, pinny, spa, Vanchriban, maslina1973, m arta, science,
3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1, corina II, TOMISLAVA, missixty, tinkica, venddy, sezen, tikica_69,
4. mjesec: Šumskovoće, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, goga69, mare77, glossy, milla2,, tlatincica, nety, Iberc, Mia Lilly,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo, Dona, Charlie, deniii, palcicazg, Dada-55,
Nadam se da je i kod mene slučaj da su lh trakice krivo pokazale. Jučer sam u 22h dobila ovitrelle, a danas ujutro mi je narasla temperatura. Da gledam samo po tome rekla bih da mi je O bila tokom subote (taman nekih 36h nakon gotovo pozitivnog LH testa). A inače, i meni, kao i cranky, O bude obično unutar 24 h od pozitivnih LH trakica, i isto ju obično osjetim... ne svaki mjesec ali većinom.
Uglavnom, sutra ujutro ću sve znati... ako je O pobjegla, nadam se da će idući put malo promijeniti terapiju.
Kako ste vibrirale za moju frendicu, red je da vam javim da je dobila m i betu 0. :(
Danas mi je 11dnt,u utorak vadim betu,nemam nikakvih simptoma osim standardnog bola u (.)(.),a stomak me boli negdje u daljini.Znam da je glupo raditi test i da nije pouzdan,znam da je beta jedini istinski pokazatelj i njeno pravilno duplanje naravno,ali ja opet nisam mogla da odolim pa sam ga uradila(navikla sam da u ovo vrijeme nakon transfera uveliko krvarim,a sad toga nema,pa sam se ponadala:) ) i nakon par sekundi je bio pozitivan:).Sad mogu mirna cekati utorak.Svim cekalicama kojecega saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alma_itd čestitam :-D. Želim ti veliku betu.
Alma_itd čestitam :-D
Alma_itd čestitam :-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u utorak
Alma, baš sam ti odgovorila na "Nakon transfera" i sad vidim ovo, sva sam se raznježila, predivno!!!
Tantolina i Miba, sutra je beta? Sretno i javite!!
alma, bravo! Čestitam!
Inače i meni je 11dnt i mučim muku da li da napravim test sutra preksutra ili ne... jojoj
Prijavljujujem se u čekalice bete 21.2. :-)
alma čestitam!!! ~~~~~~ za veliku betu u utorak!
Cure mislim da od mene ništa ovaj put.....poćela sam nešto krvaruckat jučer i danas.....nije to još prava m ali nešto je.......sutra idem vadit betu pa da i tp poglavlje zatvorimo......alma čestitam na +....inače sam sva napuhana i cike i trbuh i sve.....svim curama koje čekaju betu ili plusić sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
alma velike čestitke na +, vjerujem da će velika beta to samo potvrditi ~~~~~~~~~~~~~~
andream želim ti najljepši dar za rođendan :heart:
tantolina kad bi barem sutra doživjela pozitivan šok
miba veliku betu ti želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutros bila na punkciji i dobila sam 7 jajnih stanica ,transver je u srijedu.
dr. je zadovoljan ,pa cemo vidjeti ,a i ja puna optimizma!
alma ,sve cestitke na trudnoci !
tantoina , nadam se da to nece biti ciklus i da ce beta pokazati poz.
Oooopa alma_itd, pa ČESTITAM :-D:-D:-D
tantolina~~~~~za iznenađenje!
andream :klap:~~~~~za lijepu mrvicu.
seka35 7 * :klap:~~~~~~za puno mrvica
alma_itd-drago mi je zbog tebe i puno ~~~~~~~~za ß u utorak
tantolina glavu gore ,nije još gotovo i tebi puno~~~~~~da te sutra
ipak iznenadi ß
seka35 za tulum u labu i uspješan transfer~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ po potrebi
ja ß vadim tek u utorak i mislim da neću raditi test prije, ma zapravo
bih i ß najradije još malo odgodila da se mogu još nadati!
alma_itd~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
svim ostalima da koga ne izostavim ~~~~~~~~~~~~~~za sve što im treba