pa kaj nisi dobila garanciju uz njega? koliko dugo ga imaš??
Printable View
ja sam kupila kercherov- isprobala pod i kupaonu, i zadovoljna sam.
pod super- samo prođem kao s usisavačem, nema više kante, pa moći krpu pa cijedi, pa peri, pa ponovo- totalno olakšanje, a i super opere- nema onih mrlja koje se poslije sasuše i vide kad padne sunce na pod.
kupaona- ok, fuge super opralo, napokon mi je oko kade sve čisto, samo imam malu kupaonu pa se dosta zapari, kad završim imam osjećaj da sam bila u sauni.
ali preporučujem svakako, stvarno olakša život.
Zvala sam ih i rekli su da donesem na servis u Dubravu. Mislim da se tu neće imati šta popraviti jer se uoće ne da upaliti. Rekli su mi na telefon da ću vjerovatno dobiti zamjenski. Bili su ljubazni. Nadam se da je tako.
Napokon mogu pošteno čistiti - u trudnoći sam se jedva kretala, max mi je bilo oprati podove - super stvar za takve situacije - lijepo klizi i nije teško baratati njime, močo me izdao već početkom trudnoće, nisam mogla zacijediti.... ah.... valjda ću uskoro moći isprobati sve funkcije.
Definitivno najbolja stvar kod pranja podova mi je bilo to da sam mogla bez problema oprati zasušene ostatke ručka oko stolca moje kćeri. Samo duže ostaviti da pari na nečistoći (cca 10 sec) i nema saginjanja i ribanja. Izvrsno za nas polupokretne.
Jel netko sa zelenim čistio tipa madrace na krevetu ili kauč?? Meni bi baš za te stvari trebao..
Dobila sam novog. Kod starog je bila tvornička greška.
Poslali mi poštom. Oni platili poštarinu. Stigle i nove četke i kompletna oprema. Stare sam uništila pa mi ovo ispade super kombinacija ;)
bravo baš ti hvala :)
ja sam jučer skuhala mini tarantulu u pari :mrgreen: ... nisam mogla vjerovati da mi je nešto takvo ušlo u kuću...
za omamit je idealan mr proper (nikakvi raidovi), a nakon toga - vruća para...
Ovih dana ima u Metrou parni čistač marke Elit Aqua Jet H2O ultra+ za cca 350 kn. 3 u 1 - ručni čistač, čistač za pod i nastavak za tepihe. Mana mu je što se stalno mora držati ono dugme za paru i bilo bi lijepo da ima i ostale nastavke (četke razne), ali za ovaj novac je super, stvarno sam zadovoljna. Ovakav je: http://www.bestop-tvitem.com/UploadF...0112914440.jpg
I meni je bio super taj Elit, sve dok mi tri zaredom nisu krepala nakon prvih par korištenja. Odnosno, jedan je krepao, a druga dva nekontrolirano puštaju vodu na sve strane.
Naravno, garancije imam, ali mi ne vrijede jer sam bacila ambalažu, a u uputama ili već na nekom tamo papiru piše da se mora vratiti sve, čak i ambalaža.
Nikad više...
Dobro da si mi napisala, kutija mi služi bebi za pentranje, spremit ću ju negdje na sigurno.
Postovanje moje dame!Eto ja postala ponosna vlasnica H2ox5 cistaca na paru!Moje iskustvo je ovakvo:Pranje prozira:Stavljanje krpe na nastavak za prozor je komplicirano i dok sam to izvela skidala sam sve po spisku...uglavnom:Za pranje dva prozora izgubila sam 20 minuta jer kako god radili ostaju curki dok mi za ta ista dva prozora treba 5 minuta sa Biserom i mikro korpom,dva nastavka su cetkice za radijatore pecnice,pokusala lagano prati treba jaaako puno vremena dok se masnoca pocne otapati a nakon jednog koristenja cetkica izgleda kao catkica za zube koristena godinu dana,rascvate se,nastavak za namjestaj ajde,dobar je i stvarno malo osvjezite tapecirung ,krpe od mikro fibre za pod se jako brzo mazu i morate cesto mijenjati a dobijete dvije a ja jos kupula tri za masne novce,nesmijete ih prati u masini a posto imam kucne ljubimce ostaju dlake pa onda peri na ruke i uzmi cetku i udri da skinem dlake.Dobro,pod od laminata i plocice ostanu lijepo sjajni ali prije morate dobro usisani zbog prije navedenoga.Dok izmjenite tolike nastavke a sam rezervoar za vodu je strasno mali i morate malo malo nadoljevati vodu i zabole vas noge od samog hodanja do slavine i nazad.Uglavnom,da bi sa njime sve ocistili treba vam slobodan dan.I na kraju,dvaputa sam ga koristila,pocela mi je curiti vise voda iz njega nego para,prekidac mi se poceo pariti jer se puni vodom,a pazite to je struja,pokusala sam ga ugasiti prekidac mi je zapeo i morala sam ga odglaviti noktom,toliko se ugrijao da sam se i opekla.-Drska za ciscenje podova je tako slaba i klimava da vam se klima jako dok brisete pod.Eto,nemam ga niti mjesec dana,dvaputa je koristen i moram ga na drugi kraj grada nositi na servis jer se bojim da me struja ne ubije.Po mome:Krpa u ruke ,deterdjent i udri!Puno manje posla i vjerujte nista manje cisto nego sa cistacem jer kada sa njime i parite bilo sta pogotovo radijatore svejedno morate brisati curke prljavstine koje cure.I da,zabpravite da cete ocistiti tepih samo cete ga malo dezinficirati a to svarno nije vrijedno nicega!Dala sam skoro tisucu kuna,ubrojec tri krpe koje su me kostale oko 140 kn!Eto,hvala vam i pozdrav!
Pa ja krpe za pod perem na 60! Pise da se smije i nista im nije. Ja sam dobila jednu, a ne dvije. Kupila neke zamjenske u intersparu.
Di si ti kupila svoj stroj. Po opisu mi se cini drugaciji?
U web shopu Top shopa H2O je snižen na 399kn.
super!! hvala
ma niš ti te kopče nisu posebno... mi smo jednom dobili nešto slično... tak da drži novčanik u statičnom stanju (zatvoren)...:lol:
Kupila sam ja u top shopu u ducanu na Jankomiru,krpe se nesmiju prati u masini valjda radi cicka kojima se krpe lijepe na nosac.Kupila sam ovaj kojega sada reklamiraju stalno na tv u,zeleni je sa dosta nastavaka.
Cure moje ja se odvažila i kupila karcherov parni čistač,ja sam jako zadovoljna skratilo mi vrijeme a i deterđent ne koristim više.Prozore operem za čas,pečnicu opralo tri puta bolje nego kad sam sama ribala sa permetalom,kamenac u kupaonici sav otišo(što mi je najdraže) a nisam ništa koristila protiv kamenca,pod opere super,laminat(malac puže pa svaki dan operem sa njim žačas).I tako ja zadovoljna paš je pravi pomagač.Krpe se peru u mašini a što je najvažnije možeš staviti bilo koju jer ima ko štipaljke sastrane.
Hvala svima, ovaj thread mi je pomogao s upoznavanjem parnih cistaca i odabirom :)
Ja sam kupila Quadro iz emmezete (Mercatone)
http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...-parni-cistac/
i ostavila komentar na stranici, pitajte ako vas sto zanima :)
Procitalasam tvoj komentar na stranici :)
30 min mi je puuuuuno previse za cekati. To je i za obicnopranje poda potrebno?
Evo mene sa jednim pitanjem u vezi zelenka iz Topshopa,
već sam prije gore pisala kako mi dok perem stakla (najjača para) voda doslovce kapa i proljeva.
Dok na pločice stavim najjaču paru to što je mokro nije da mi nešto smeta, ali
danas sam prema uputama čistila kamenac sa octom..i treba isprazniti spremnik do kraja,
držala sam ga u zraku i pustila na najjače, to je kapalo munjevitom brzinom, samo malo je
falilo da se te kapljice ne pretvore u potok vode.
I onda sam smanjila paru i sve ok, a već sam se prepala da negdje pušta.
Sad be zanima da li i kod svih vas tako puno kapa dok šibnete na najjače i dignete ga bez krpe u zrak?
Baš me zanima jer ako vam ne curi onda bi ga reklamirala, a ne bih se gnjavila sa tim ako je to normalno za njega.
Mene jučer zelenko nakon samo 6 mj počeo zafrkavati, titra onaj gumbek za paljenje zeleni a paru baš i nije ispuštao. Ništa, našla ja papire i zovem broj da bi mi rekli da moram ga odnijeti u dučan jer je tako kupljen a ne preko telefona. Odnesem u Radničku ( dobro mi došlo jer sam usput odnijela i Mixy na popravak u Zepter što odgađam već 2 mj) i tamo mi teta rekla da što sam dolazila k njima, servis je u Dubravi, nazvala ih, izvikala se da što šetaju jednu trudnicu ( kao da oni preko telefona mogu vidjeti ) i poslala me tamo. Ostavila sam zelenka uz njihovu napomenu da ako se ne da popraviti u roku 4-5 dana će me zvati da dođem po novoga. I jutros šok, zovu da dođem u servis, da me čeka novi zelenko. Zbilja su nakon svega bili brzi i profesionalni, usprkos teti na telefonu koji sam zvala u početku. Svaka im čast, jurim evo po njega dok se nitko nije predomislio. Jedino me sada zanima da li na novog dobivam opet godinu dana garancije ili teče od kupnje starog aparata?
I ja sam dobila novog i novu garanciju.
Mi smo odvezli starog u Dubravu, a novog su mi poslali poštom na moj zahtjev. Mislim da je bio njihov trošak poštarine. Ne sjećam se
Evo, ni moj ne radi!
A baš se ne uključuje? čistite vi od kamenca prema uputama, mislim, ako se dobiva novi i ja bi novog :)
Moj je crknuo i izbio osigurač. Bio je na podu kad se to desilo. Sad ga koristim samo u papučama sa gumenim potplatom. Skup strujoudar.
imam jedno pitanje? kako čistite onu čeličnu i plastičnu četkicu (nastavak)? prala sam rešetku od špahera, super mi je oprao:-), ali mi četkica puna masnoće. kako da to operem?
Kad ti crkne ovaj, dobit ćeš nove četke s novim uređajem lol
ma daj, pa imam ga tek jedan dan!:yes:
(a već sam ih totalno uništila:-()
evo crko i moj:-x ne ispušta paru:evil: