A mojoj Gargamelici "strpljen spašen" još koji dan pa ćemo mi vidit svoja mala zlata!!!
Svim curama želim jako,jako uspješne postupke,velike bete i uredne trudnoće!!
Printable View
A mojoj Gargamelici "strpljen spašen" još koji dan pa ćemo mi vidit svoja mala zlata!!!
Svim curama želim jako,jako uspješne postupke,velike bete i uredne trudnoće!!
Hvala cure sve redom, divne ste! :* jucer ste me smirile kad mi je bilo najpotribnije!Drage moje jos malo mame zelim vam lagan porod i da sve protece u najboljem redu! :*
gargamelice, žanet još malo i držat ćete svoja mala zlata. Od srca vam želim školske porode.
Sretno cure.
Meni su sve trudnice u petak bile lipe i preslatke,pogotovo s onim pokretima geganja i uzdisanja,presmišne smo.
Nekako sam imala osjećaj da si to ti.U,nije ti lako s dvije velike bebice ali neka rastu i one će brzo biti s mamom i tatom.Želim ti svu sreću!
Si, meni termin 30.06. i nakon misec ipo dana ležanja još će momak i kasnit.Jedva čekam,želim da se družimo već jednom.Nakon 6 god. ja i mm više nećemo biti sami.
Cure hvala vam na lipim zeljama:)Joj Pinky da bar bude tako i rodim do cetvrtka jer ovo s plodnom vodom je brrrrr.Tebi zelim ugodne dane u bolnici i da bude sve naj naj ;) Zanet bas ja i mm pricamo kako smo isto nakon pet god borbe skroz smuseni i nekako u nevjerici da nas od susreta s nasom cudesnom curicom dijele "sati" .Svima zelim taj osjecaj sta prije:)Zlatice ja jos prasim ........
Gargamelice draga za šta bezbolniji i ugodniji susret s principessom!!!! mislim ja na vas!!!!
Žanet i Pinky sretno!!!!
ja brojim 7 dpt...i nadam se vašim stopama!
To će biti mala mamina gnjavatorica.Šta ste vi mislili snimat je kad vi oćete,e pa ne može ima ona već svoju volju.
Vidila sam da se mučite,ali bitno da ste uspili.
Meni je pa tlak odjednom kad sam otišla s pregleda,a do tada sam se osjećala fenomenalno,a samo nakon 5 min nisam mogla glavu držat.Sad je bolje!
ZLATICE,želim ti veliku betu i razveseli nas!!!!!!
Vidim ima vas dosta šta brojite sitno.
Pinky, Gargamelice, Žanet - još malo i upoznat ćete vaše štručice!! Sritno!
Zatice, ~~~~~~~ za veliku betu!
Mi još moramo izgurati lito.
Današnji ultrazvuk 30 tjedana - 2000g.. Imat će mama posla na porodu :mrgreen:
uspili smo je uhvatit cijelih 5 minuta u sat vremena...
par puta sam mislila od tvojih otkucaja da smo nju uhvatili, kad ono šipak.
ajme, satrala me je lol
jedino se dala snimiti kad bi ja ležala na leđima a onda bi mene hvatala nesvjestica nakon par minuta, šou program...
vidila si kako su skakale dok smo sjedile, sad opet mirne ko bubice...
pozdrav cure! trebam samo jednu info. MM i ja imamo dogovoren postupak u Citu preko HZZO-a za 11. mjesec, u srijedu idemo na dogovor, vjerojatno ćemo raditi spermiogram i uzv pa me zanima da li se ti početni pregledi plaćaju ili sve to spada pod HZZO pa trebam uzeti uputnicu ili tako nešto? Ako ima netko tko je išao preko HZZO-a bila bi zahvalna na odgovoru :-)
budući da ideš na dogovor (postupak ti je kasnije) mislim, tj. uvjerena sam da hzzo ne pokriva taj dio.
dakle pripremi 300 kn za spermiogram i još 250 (nisam 100% sigurna,provjeri na njihovom cjeniku) za uzv/konzultacije.
uputnica ide tek za postupak.
Tako sam si i mislila :-) Hvala na odgovoru i sretno dalje, da što prije i što bezbolnije dočekaš svoju dječicu.
evo bili jutros na pregledu...naš dragi dr. Š. je prezadovoljan kako mrva raste i izgleda...NN je 0,6mm i dr. kaže da je sve u granicama normale...joj kad mi je to reka došlo mi je da ga zagrlim :oops:
nalaze krvi će mi javit za dan dva...
svima koje sitno broje sritno i da se šta prije vratite kući sa mrvama u naručju:heart:
eh da....dr. Š. je na godišnjem tamo druga polovica-kraj 7 mj. ja sam naručena 25.07. na pregled i tada će mi bit dr. P.
eto samo da znate
Cure, jel zna neko kako je Mury?
mare, ja je pratim na odbrojavanju, ovde se nije javljala, jesi li vidila tamo onu ogromnu ponovljenu betu?
jel se nešto dogodilo u međuvremenu?
Nadala sam se da je neko u kontaktu s Mury, nadam se da je sve ok i da će nam se brzo javiti.
Pinky, i ja sam bila 27. 6. ujutro na pregledu, u čekaonici od 9.40 do nekih 10.20?
A kad sam ja došla?... biće oko deset,deset ipo.Ja i Pinky smo bile jedna do druge i čavrljale.Mogu ti reći da ti stomak( Pinky)uopće nije preogroman s obzirom da imaš dvoje velike dječice,meni se čini ka i moj.
Slave,super za mrvičicu!
Pinky sidile smo jedna do druge, imala si crvene kroksice i crvenu torbu?! I muža.. ;-) A baš si mi super..
U mene duga, svitla, ravna kosa, zelena majica na špaline, duga, sa printom lica neke žene.
Žanet, kako si ti izgledala, moguće je da si došla dok sam ja bila unutra a posli sam izjurila pa nisam dobro vidila ko je u međuvremenu doša..
Ja sam bila u kratke gaće modre,bila maica s bilim cvitom, smeđe-plava ricasta podignuta kosa ali se vjerovatno nismo vidile jer sasm i ja sidila do Pinky dok sam čekala,pa sam išla na ctg.
je, vas 2 ste se mimoišle. twisted je bila na početku mojih ctg muka lol
morat ćemo ubuduće za kosu zataknit malo ružmarina da se pripoznamo :lol:
lipa vijest: čula sam se sa bolničkim dr i hospitalizacija mi neće biti ovaj četvrtak već 7.7., slijedeći četvrtak.
jako sam sretna :)
do tada sam ponedjeljkom srijedom i petkom u cita, valjda ću negdi nać ružmarin :lol:
baš ti hvala twisted, sama sebi izgledam ko gromadina lol
a vas dvi ste mi baš šesne :heart:
Joj Pinky to je super vijest! Moći ćeš još 7 dana uživati doma :)
Pinky,lipa si trudnica s stomakom i nikakvom debljinom pa ne znam zašto misliš da si ogromna.Vjerovatno se samo tako osjećaš,kao i ja.
Lipo vas troje gurajte doma cili tjedan i iskoristi ih da te još malo maze i paze.
Ja sam od četvrtka (ako do tada ne rodim) svaki dan u Cita pa ću vas sigurno sve upoznat,a to s ružmarinom....hhahahahhah:lol:
:klap:
sićaš se kad ono nisi tila tražit skaline do rusulice. e pa tamo ti ima ružmarina :-). ima i isprid vrata od kalajžića, i isprid salusa-al onaj od rusulice lipše mirišeCitiraj:
do tada sam ponedjeljkom srijedom i petkom u cita, valjda ću negdi nać ružmarin :lol:
jao jadna naša mury, tako mi je žao :( :(
a mislila sam stvarno da je to, to ovi put :( Baš mi je žao zbog Mury.
O dragi Bože, kako neki ljudi pate.Želim joj brzi oporavak i ostvarenje one " uvijek iza kiše zasja sunce".Mislimo na tebe Mury!
Mury :love2::love2: draga drži se
cilo se vrime mislim jel nam žanet rodila... zna li itko? a gargamelica?
jeeeeeeeeee gargamelica je rodila prekrasnu malu curicu,sve je u redu!
(ne rade mi smajlići)
Evo mene s nasom cudesnom curicom koja se rodila sinoc u 00.20 ;)) pokusali smo prirodno,gel,drip ali sam se tesko otvarala i zavrsila na carski u ponoc.Bitno je da smo nas dvi dobro ;)Pinky Zanet drzim vam fige :)