http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=507
Printable View
crvenkapice vidi ovaj link http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single po ovome ima šanse, samo se treba strpit i pričekat da se beta lijepo podupla. Jako ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice jako ti ~~~~~~~~~~~ da se podupla i da sve izađe na dobro. Kako šumskica kaže, sad se samo treba dva dana strpiti...
inana tako si lijep post napisala da si i mene rasplakala :love:
punkcija ti je bila 25.4. znači da si danas 15dno, znači da rat još traje, a i bitka!...vidiš koji psiho, kad pratim ovulacije curama... postale smo ko stari bračni parovi, sve znamo jedne o drugima...
crvenkapica, baš kako su cure rekle, ponoviti betu, nema druge. Sad ide igra živaca, no ja se nadam da će se lijepo duplati i sve biti u redu! Svakako pokušaj doći do svog mpo dr., on će ti najbolje reći
zvala dr. P
ni njemu se ne sviđa beta...ali je rekao da je ponovim za 2 dana
a sta da sad radim? da mirujem kao na pocetku ili?
kolika bi trebala biti u cetvrtak ?
eto i moje heroine, prepoznala se!:zaljubljen: da draga, ja odplakala, dobro, lažem, cmizdrim ja još, ali... bila jučer gore, dobila broj, mislim da milijardu i neki:roll: i od ponedjeljka folikulometrije... znam da su šanse šepave, a sreća i ja si nismo baš...ali zato nada umire posljednja...:mrgreen: pazi mi se, nemoj da čujem da v deželi probleme radiš! e da te pitam, kad si već tam... doneseš i meni nekaj iz dežele?:klap::heart:
I ja imala u prvom postupku betu mislim 11, ponovila za 2 dana i bila je 7
Tako da bojim se da od ove male bete teško može ispasti nešto dobro.
U svakom slučaju ponovi za 2 dana
:heart:pozitiva, samo pozitiva!:heart:
Joj, ja sam na žalost tri puta imala ovakve scenarije samo što su moje bete bile mrvicu veće, oko 20 na 12 dnt i kao što se vidi iz mog potpisa od toga nije ispalo ništa dobro.
Čak i ova zadnja biokemijska gdje je beta na 10 dnt bila 52 nije izašla na dobro.
ALi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila da nam ti budeš primjer da je ipak moguće.
Ponovi za dva dana, a mi ćemo biti uz tebe, kako god završilo :)
ebemu i takvu betu....drži se crvenkapice, možda bude ok za 2 dana....:love2:
inana, srećo, što god želiš. Vraćam se bebicom/bebicama u buši, to je najveća molitva
Crvenkapice nadam se da ce beta pravilno rasti i da ce se sve dobro zavrsiti mada dijelim sumnju sa curama sa foruma,jer je beta prilicno niska.:love2:Moj dr. kaze da je sve ispod 17 biohemijska,(moja je bila 18)ali ipak mi je rekao da koristim i dalje vaginalete i da je ponovim nakon dva dana,jer dok sama ne pocne padati nema odustajanja.Cekam sa nestrpljenjem da vidim kako ce se tvoja beta duplati.
:zaljubljen::zaljubljen::love2: Moram ti još poslati ovo, a sada šutim da ne začetavamo, jer će me izbaciti s foruma. :-))
ne nadam se ni ja nicemu ,
ovo mi je sve sad tlaka, mirovati i dalje ( neke cure miruju intenzivnije nego inace , poslije niske bete) zato pitam moram li ja sad bas lezat i tu i tamo prosetat kao na pocetku pt. ?smijem li ista radit?
i da se podupla beta opet je moram ponavljat i ponavljat .... to mi je putovanje i drndanje autom 1h
ovakve bete ionako nezavrse nikad na dobro :( nazalost
a jesam se ja i zalila uvijek na betu 0 i sad sam dobila brojku 6 , eto mi na, ovo je gore od 0
"pazi sta zelis".....
moj doc je razocaran jer je cuo od Romca da su embriji bili savrseni
....mozda sam ipak trebala uzimat heparin mozda andol nije bio dovoljan :-/
Pred postupak sam ostala prirodno trudna, tako da se nadam da mi ne zamjerate što sam tu. Predugo sam bila na ovom forumu da se od njega odlijepim. Sve ste mi postale drage i mislim da ni jedan forum nema takve iskrenosti ko ovaj. Imam jedno pitanje, a vi sigurno znate odgovor:) od kad sam saznala za trudnoću doktorica me stavila na utriće (fuuj), jer sam imala brljavljenje. Danas sam primjetila da mi je povišena temperatura. Dal je moguće da je to od utrića i dal trebam paničariti ili ne?
Od utrića , po meni. Ja uopće nisam sklona temperaturi, a već 3.dan nakon transfera dobila sam temperaturu i skoro stalno mi je povišena, tu i tamo padne ali uglavnom iznad 37.
možda, možda... tak sam i ja mislila, možda ovo- ono... i došla jučer kod doc., s nalazom, a ona meni- draga moja, pa nemože to tako, mi ti damo dvije krasne morule, a ti ih nećeš...e onda sam se ja rasplakala, i vidjela je da mi je grozno, i onda mi je tako milo i drago pojasnila, i onako optimistično splanirala za dalje... tak da nema tu možda, ti u srcu znaš da si ti napravila sve što ti se reklo... i eto... nije nula... sada, ako i ne uspije, a nigdje ne piše da je gotovo, ti ćeš opet imati plan, i opet ćeš napraviti sve... i nema možda ovo- ono, sve si napravila, i nićime nisi ti skrivila nižu betu...svi ćemo mi dočekati svoje, samo što je to užasno teško...
a ja jos uvijek nisam dobila mengu , tu i tamo imam smeđeg ali krvi crvene nemam
Jedna od mojih biokemijslih... prva beta mislim isto 12 dpt 19.
Crvenkapice, žao mi je ali se ipak nadam čudu.
Crvenkapice, beta je niska, ali ni ne krvaris...mozda se ipak dogodi cudo (npr. kasna implantacija)...vidit ces da li raste~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo dobila 2 nalaz od bete, 16dnt, beta iznosi 1264,80...zvala sam dr. on kaže da je odlično...naručija me je u ponediljak na prvi pregled:)
u šoku sam....a tek u kakvom ću bit u pon. majko moja....čim sam s njim završila razgovor odma sam kozmetičarku zvala radi depilacije i pedikure:lol:
Slava, odlično :-D:-D:-D
slava bravo curo:-D:-Dcestitam
Naravno da nisam izdržala,jutros sam napravila test(iako sam si obećala da neću)........negativan:(
Sutra idem vaditi betu,ali mislim da je to to-nažalost.Sad OPET treba skupiti snage i krenuti ispočetka
Slava :-D :-D Čestitam da lijepom duplanju!!! Uživaj draga, sreća je došla!
inana28 vibram ti za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koji ti je dnt danas? Čini mi se malo rano za test...
bluebear može tempica bit od utrića, mene utrići tjeraju na san, da pokrivanje dekom i levitiranje... A (.)(.) krasne, pun mi je grudnjak....
prima prijavi simptome draga...koji ti je dnt? Kako si???
Evo meni danas 15dnt, kao što sam gore napisala (.)(.) lijepe reprezentativne :mrgreen: a moji like M grčevi su sve rijeđi, ponekad štrecne, ali ni približno kao prije. Čudi me što bas i nisam gladna ove dane, sve pišete da ste od utrića gladne, a ja ne baš... I spava mi se, po cijele dane bih spavala, samo da me se pusti na miru pola sata i eto mene u svijetu snova...
Sumskica to mi sve mirise na T:yes:
Ma gle Sumskica,ti si fakat trudna..:yes:
Al kako uspijevaš da ne izvadiš betu..:roll:
Ono,danas ti je 15dnt-idealno za betu..al ako si odlučila,go for it!!
Mada mislim da je kod tebe to vađenje forme radi :mrgreen:,samo da vidimo sa koliko počinje prva četvero znamenkasta brojka.
I meni i meni!!!
ma sumskovovce nema se tu sta vise nagadjat....trudna si i gotovo :klap:
daj vadi tu betu vise da imamo čemu nazdravit ......
ja totalno izgubila tek...ništa mi se ne jede....
Sumskovoce jel ti sutra vadis betu?Ti si po meni trudna:-D a sto se tice tvog strpljenja da ne radis betu jos pa makar i test,e za to ti se :naklon:po stotinu puta.
he he... šumskica je takav karakter da bi, ako još malo pričeka, komot mogla ići na prvi uzv uskoro :heart: :heart:
joj da sam barem ja izgubila tek... ja bi stalno mogla nešto jesti :(
cure, jel netko od vas pije sok od cikle? Ja sam do sad uvijek blendala svježu ciklu s jabukama limunom i medom u kašicu i to papala, ali sad više nema svježe cikle na placu pa sam kupila sok. Ali, ja imam užasne khm vjetrove :oops: već par dana. Ništa u prehrani nisam promjenila od uobičajenog... Jel imao netko takvu situaciju?
trudna dok se ne dokaže suprotno :-), imam simptoma milion, sve mi je isto ko u onom dobitnom postupku, mm je dobio zabranu isticanja činjenice da je već jednom bilo tako i beta 0.Citiraj:
Sumskovoce;1887054[B prvotno napisa
danas mi je 8 dpt, evo skroz sam poglupila i hoću tebe pitat kad ti je bio transfer, a lijepo piše tu, šibaš me za tjedan dana (transfer 3 ili 5 dan?)
Citiraj:
Evo meni danas 15dnt, kao što sam gore napisala (.)(.) lijepe reprezentativne :mrgreen: a moji like M grčevi su sve rijeđi, ponekad štrecne, ali ni približno kao prije. Čudi me što bas i nisam gladna ove dane, sve pišete da ste od utrića gladne, a ja ne baš... I spava mi se, po cijele dane bih spavala, samo da me se pusti na miru pola sata i eto mene u svijetu snova...
mirišeš na T, ja bi sigurno dobila i preko utrića, meni je to krunski dokaz kod tebe
slave čestitam!