A koliko vremena treba proci od kad zubic izbije pa da u cijelosti izadje?
Printable View
A koliko vremena treba proci od kad zubic izbije pa da u cijelosti izadje?
Meni se cini dosta. Zapravo tek nakon mjesec dana mi to izgleda kao pravi zubic,a ne samo malen dio
Apsu - sta da?! Aj ma....
A ja sam mislila da cu barem sad malo odspavat :)
Jutros me iznenadila...odspavala 3 h u komadu sto ne pamtim....
Vrci - tako dugo...? A nista moram se naoruzat stepljenjem. Nema mi druge
i nama stiže jos jedan.
A što nije da kad probije meso da ih ne smeta više toliko?
Zubonja!!!! Stigao prije četiri dana. weeeeee! Bijelilo se neko vrijeme, ali pod prstima ništa. Ona baš ni na koji način nije pokazivala da se nešto događa (tako i onako se često budi po noći) i onda me samo navečer zagrebao dok se igrala s mojim prstima! :-D
Mi smo jos jako mali, sutra nam je 3 mj. Ali donje jedinice su nam izbile proslu nedjelju, a za dalje cemo vidjeti redosljed :)
Ajme jos nisam cula tako rano, cestitam :)
Mislim da njemu idu gornje jedinice. Donje ga nisu mucile,a sad je bas sav siroti :(
Hvala :)) bas smo danas bili kod ped.na redovnoj kontroli i ona je iznenadena!
Joj, mislim da i E. krcu zubici. Ovu noc oka nismo sklopili.
Ne vidim jos nista, ali dosta slini.
Cak ima i temperaturu.
Koliko dugo traje do potpunog izbijanja na povrsinu? Je li ih tad manje boli (=da li bolje spavaju)???:kbell:
Kod nas isto...budna i uplakana od 3-7h jutros. Slini, bali... jutros i temp. Cini mi se da bi to moglo biti od zubica jer je gornja lijeva jedinica nateknuta. Sad s godinu dana ima tek donje dvije jedinice.
P. ima vec 7 zubi, 8 i 9 idu van.. Sad ima 9 mj a prvi zub dobio sa 6.. Ludim od nespavanja i njurganja..
Lulu, moze potrajati do 2 tjedna..
Joj, i mi smo u istoj kasi
Ide drugi zubic, mrvicu je izbio, i jedva cekam kad ce do kraja izbiti
A onda ce krenuti novi, jel...
Kod ove moje to traje oko 2 tjedna...po zubu, naravno :roll:
Zna pola noci provesti budna
Kad joj se vise neda cicati onda se vere po meni i mm-u
evo i nas.........bebac ima 2 zuba donje jedinice i sad mu izlaze gornje dvojke :-) preskočili smo gornje jedinice.
I drugi na putu...ili čak i stigao. Cijelu noć na meni. Prvo je plakala, a onda ostatak noći cicala.
Nama su u 10 dana iziašla 4 gornja a i 5i je na pomolu...ne želim vam ni pisati koji show stvara + još se i prehladila :drama:
Kod nas bio kaos radi gornje jedinice. Jednu noć se budio 3 puta (inače prespava) i vrištao je. Po danu bio nemoguć i nije spavao, niti je htio jesti na žlicu. Sad vidim meso je bijelo i raspuknuto ,valjda bude brzo
Ja se nadam bar djelomicno mirnoj noci. A onda procitam topic Vibre za Lovru nase Mume i posramim se jer je meni problem sto dva dana ne spavam zbog nekog tamo zubica...
Ljubite djecicu, zubici ce izac SVI i NEKAD cemo se naspavati. Samo nek su nam bebaci zdravi.
O ja isto to pomislim S2000. Koliko su nasi problemi trivijalni. Bude mi neugodno i upisati kad vidim s čim se moraju drugi kao Muma nositi.
No na temu zubiju, kod nas danas bez temperature, spavao cijelu noć, kao da ništa nije bilo, ali i dalje silni toliko da mu slinček moram staviti.
Baš to S2000.. Ja zbog zubića ne spavam već preko mjesec dana, po cijele dane i noći ga nosim i držim na cici. I onda pročitam o malenom Lovri i zahvalna sam što ga u 5 ujutro nosim i što place..
Mom napokon jače puklo zubno meso, valjda će uskoro zubić
Ma znate što, neka nam ti zubi budu najveći problem u životu
Idem čitati o Lovri.
jel bi vi davali sta protiv bolova bebama kad bi im izbijali zubići?
Jesam jednu noc kad je vristala cepic. Al to nikad ne znas jesu li zubici ili ne, pa mi se cini malo glupo uvijek davati nesto protiv bolova. Ne znam...
Ja sam dala kad je imao temperaturu 39.
Željka, budi oprezna s lijekovima. Ja bih dala samo ako je nužno potrebno. I prije bih zvala pedijatra.
E sad, to ”nužno” je rastezljiv pojam.
ma znam , gornji desni su mu natečeni grintav je ne spava imam osjećaj da će mu svi odjedanput izać.
Ja još nisam ništa dala, nekako izdržavamo, sisa mu je utjeha kod boli..
Nikad nista niti jednoj curi nisam dala protiv bolova samo zbog zubica
Moram priznati da mi to nije ni palo na pamet :-/
Najstarijoj sam par puta namazala desni s onim nekim gelom, al mislim da to nije nis pomoglo
Ova sad ne spava, grinta, cendra...proci ce...jednom...
Ja mu mazem dentinoxom i pomogne
A ne znam kak se zvao, drugoj i trecoj nisam nista kupovala
Ja sam možda dva puta stavila cepic kad bi po noći bas jako plakala. Nemam pojma da li su bili zubici ali pomoglo je, bas je plakala kao da ju nešto boli.
Pa sta sam ja jedina kojoj to nije palo na pamet?
I to puta 3 :lol:
Trenutno smo u četvorkicama i grozno je. Nisam ni ja davala. Ja školski čekam 38.5 da izvadim sirupiće. Nekako me strah tih sirupa i lijekova. Kad plaču plačem i ja s njima :-/ zaboravit će oni to,a i mi valjda.
Ginger Kako si me nasmijala!!!!
Ja sam užasno zbunjena oko tih zuba :(
Ne znam da li smo u regresiji već mjesec dana ili su zubi. Prva 4 su izašla bez problema, malo je njurgao i evo ih vani.. Onda su ga gornje dvojke mučile sve skupa 2 dana i eto ih vani.. I ne znam šta je ovo sad. Meso je malo netknuto, stalno su ruke u ustima ali po danu je ok volje, a po noći počinje horor. To su doslovno buđenja svakih pola sata sa neutješnim plakanjem, pa sjtalno na sisu traži, pa baca sisu iz usta i plače, pa ju opet prima, pa pušta, pa na kraju zaspi na lopti.. I tako stalno!
Jel bilo kome tako kad su izbijali zubi, jel prošlo to ikad? :psiholog:
Sumnjam da se itko na ovom forumu sjeca da li su mu tako izbijali zubi :lol:
S2000 :lol:
Sjecam se ja svojih umnjaka...bolilo je
Jel tako. Prestrašno nešto. Isto nisam uzimala lijekove :čeličnalady: :mrgreen:
Joj ja sam svoje umnjake,tj.meso,spricala apiprodentom. Koje olaksanje...
Samo to nije za bebu :)