sunny_mummy prvotno napisa
Zar ovo stvarno pomaze????? Moja najstarija curica ih dobila lani u 10. mjesecu, kupili onaj plavi sampon sa plavim cesljem (neznam vise tacno kako se zvao, al mislim da je iz srbije bio), prali prema uputama kosu i cinilo se kao da su nestali. Ostala dica nisu dobila (a imam ih ukupno 5). Kad ono pred novu godinu one se opet kod najstarije pojavile, a i treca po redu ih isto dobila. Srica pa su skolski praznici bili pa ih nisam morala poradi toga ostavljat doma. Kupili tada Sumifen, jer je gospodja u apoteki rekla da je bolji i ekonomicniji od onog plavog. Od tada je proslo 20 dana i mi ih se ni dan danas nismo rijesili. S tim da ih je najmladja isto dobila a njoj su tek 2 godine!!! Njoj samo mogu kosu prat u kadi jer naglavacke nema teorije da je izvedivo! :-o:-o Ostalih dvoje, ukljucujuci i mm i mene, zasad nisu dobili (nadam se da ce tako i ostat). Zima je, susilicu si nemogu priustit, kako presvlacit i prat svaki dan toliku robu?????? Jel neko ima rjesenje kako ih se bez tog silnog presvlacenja i pranja rjesiti????
Unaprijed hvala.
ps: mozda je u proslim postovima nesto i korisno pisalo, al naprosto nemam toliko vremena sve postove procitat.....