ma neeeee, tak je kak piše. ja sam krivo napisala:) sorkač!
Printable View
zapravo, 14. je čak....sad sam išla izbrojati
Onda ću ti sutra promjeniti da bude 15dc.
carmina, svaka ti čast!! treba za sve to imati i snage, pogotovo jer vidim dsa imaš 1 curku, a ostalo su dečki i pogotvo jer taman jedan izađe iz neke faze, eto ti uleti drugi u istu :mrgreen:. naravno, ljubav majčina je nepresušna i potpuno razumijem tu želju za još jednim djetetom. voljela bih da sam ih mogla imati 4vero, ali obzirom da nije išlo baš kak sam si zamislila i da su mi godine već tu ...
Drage moje, najdraže!!! Oprostite što se više ne javljam, obveze me stisle.. Vratila sam se na posao, mala u jaslice . Ne znam di mi je dupe di glava!!! :mrgreen:
Inače mjesci prolaze tako da uopće ne pratim koji je dc, ni kad imamo odnose, zaštitu ne koristimo i nadamo se čudu:yes:
kad predpostavim da trebam dobiti navratim ovdje i ustanovim dc:mrgreen:
inače još dojim pa i ne obraćam pažnju na moguće simptome.
dosla navratiti da vidim jel ima sto novo.. saljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja ne znam vise koji mi je DC, pa cekam M da dodje kad dodje... ccc..:-P
puse vam saljem :-*
Cure - predomislila sam se: lulu-mama ipak me vrati na listu. Već sam preko godinu dana ovdje na listici (ne sjećam se kad sam se pridružila) i navikla sam da mi stoji ime na listici. :mrgreen: Je da nije PDF kakav je bio - a možda bude i opet nakon nekog vremena - ali ipak vas čitam svaki dan. A kad vas čitam svaki dan, onda mogu biti i na listici.
Dakle danas mi je 25 dc.
Thanks!
Jutro cure!!
anka baš mi je drago što se vraćaš!:-D
vatra to ti je najbolje..možda te iznenadi pa ne dođe..:-*
šiškica možda se čudo i dogodi kad si tako neopterećena...pa evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čudo!
Kod mene ništa novo, osim što cice bole za poludjeti..ne znam kako ću danas skakati na gimnastici.8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve!
LISTA ZA 27.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~ 25 dc
ODBROJAVALICE:
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
anka, baš mi je drago da si nam se vratila! Jel' ima kakvih simptomčića?
Kako nam se lijepo popunio gornji dom. Curama (ne)čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da neki testić bude +.
jutro curke
moje je počelo dobro uz ugodnu kavicu s mumom i bubekicom
anka welcome back :kiss:
mene jutros kao štrecnuo desni jajnik :?: i sad ga malo osjećam.... ak mi mm preživi dan i sl.put možda i keks padne
od danas cu piti po 1/2 andola 100, da vidimo hoće li me endić malo iznenaditi
pusa svima, gornjodomke ~~~~~~~~~~~~
Lijepo je vidjeti da se lista opet puni.
Anka sretan povratak!
Šiškice ~~~~~~~ za ugodno iznenađenje.
Ljubilica da uvjeriš dragog danas!
Meni sve po starom i dalje povremeno bolne grudi.
Vucice nece me iznenaditi jer na punkciji nije bilo j.s. Tako da se nije imalo sto oploditi.
A lista vam je obecavajuca za neki plus.. ~~~~~~~~~~~~~
Jutro drage moje :*
Drago mi je da se ovaj pdf polako vraća u život :)
Svima šaljem puuuno ~~~~~~~~ za sve što vam treba a posebno našim ljubičicama ~~~~~~~ da nam jave koji plusić pa da napokon i otvorimo novo odbrojavanje :-D
Kod mene nikakvih novosti, danas mi je 8dpo i nemam simptoma ničega ni T ni PMS :lol:
Koliko nakon O je sigurno raditi test?
(makar svaki put nakon testa dobijem vješticu pa sve mislim da ga ovaj put ni ne piškim, možda ni gadura onda ne dođe, ali mislim da neću izdržati bez piškanja :lol: )
Ey, cure! Hvala vam na dobrodošlici!!!
Što se tiče simptoma - i ima i nema ih. Nadam se naravno zbog super lijepog grafića i čestog, intenzivnog pritiska na desnoj strani maternice (primjerice sinoć cijelu večer, trenutno opet) i zbog osjetljivih/bolnih grudi. Dakle to su razlozi zbog čega se nadam.
A razlozi zbog čega sam još oprezna su: FeFe-grafovi su mi i ranije znali biti lijepi sve do strmoglavog pada T dan prije ili na sami dan početka M. Osim toga kao i svaki mjesec imam neki spotting pred očekivanu M. Nije tipičan spotting. Nego više iscjedak s smeđom nijansom (creamy ili sticky - sorry na opisu). Jedina razlika u odnosu na prethodne cikluse je ta da je ovaj put apsolutno watery.
Dakle - ne radim testić do subote kad mi ne treba doći M (osim ako ju T ne najavi već i prije).
Curke - :fige: za što god vam treba!!!!
a sorryvatra nisam znala da nije uspjela punkcija...nadam se da će idući ciklus biti uspješniji.
mucicatako je i kod mene, nakon svakoga piškenja testa, evo vještice. Prošli ciklus mi je 3 dana kasnila, i ja se ponadala, ošla piškiti kad evo nje..zato se ovaj ciklus ne nadam, a uostalom nismo baš ni pretjerano prakticirali keks dijetu.
anka~~~~~~~~~~~~ da ne dođe!
I baš lijepo izgleda listica kad nas je više u gornjem domu, nije otužna, nadam se da će koja objaviti +!
Nestrpljiva Anka drago mi je da si nam se vratila :-D
Ja ti držim :fige: na rukama i nogama da su simptomi trudnički i da u subotu bude pozitivan test :-D :*
Vucica ja mislim da je vrijeme da napokon i mi popiškimo koji plusić ;)
Ne želim se lažno nadati al ipak dok se ne dokaže suprotno ti, Anka i ja smo trudne :-D
bareki jer radila koja od vas biopsiju endometrija, jer to jako boli?
snupi nemam pojma o tome..
Cure - imate pravo. Ovo odbrojavanje traje već predugo! I vrijeme je da neka od nas otvori novo!
Mucica - trudne smo dok se ne dokaže suprotno!!!! :love: :alexis:
anka čekamo subotu da ti piškiš...:-D
ja bih se isto prijavila na odbrojavanje. danas mi je 25. DC
pretpostavljam da smo fulali ovulaciju, ali nadam se dok me M ne razuvjeri.:-/
Na PZ je otvorena nova tema, ali evo stavljam o tome link na portal, koji vrijedi pogledati:
http://www.fertilitycare.hr/ - ima na linkovima interesantnih stvari (tko zna eng.)
A što se tiče piškanja...
Mogle bismo uvesti jednom tjedno obavezno kolektivno za sve s ovog pdf-a :lol:
carmina
to su oni koji su žestoko napadali na zakon o medicinski potpomognutoj opodnji tvrdeći da se tim njihovim metodama liječi neplodnost. iza tog sustave ne stoji niti jedan liječnik koji se bavi liječenjem smanjene plodnosti i neplodnosti.
cure, ako imate problema sa ostvarivanjem trudnoće, obratite se vašim ginekolozima, tražite uputnicu za subspecijaliste humane repodukcije. ne nadajte se čudu, jer u tom nadanju često odu godine ženske plodnosti, a dijete ne dođe.
broculladobrodošla! Dok nema M, sve je moguće...~~~~~~~~~~~~~~ da ti ne dođe!
Mene udara ovaj PMS uzasno, samo bi jela slatko, bljak.. evo sad sam uzela zlicu i jela linoladu, sad mi je muka..za 2h idem na gimnastiku, više ništa ne smijem stavit u usta da ne bude rigoleto..:škartoc:
Broculla dobro nam došla :* i što prije otišla trbušasta :)
Držim :fige: da ste ipak pokrili O te da nas sve uskoro razveseliš plusićem :-D
Vucica a kad ti piškiš? (Anka veli da će u subotu a ja ću valjda u ponedjeljak)
evo i mene natrag na listici 8-) po treci put...17dc...ovaj mjesec smo isprobali recept sto je pisala carmina burana, pa bumo vidjeli uskoro da li sljaka :mrgreen:...lijepi pozdrav svim tetama...
pozdrav svima, prijavljujem se na listu...danas mi je 12. dc
pozdrav i dobrodošlica svim novim curama, a pooooseebna pusa zeljani02 :*. jeeeej!!! :-D
i da sve čim prije postanete trbušaste i odlepršate odave :heart:.
a ovu zadnju rečenicu želi i svim ostalim curama na listi :*.
Jutro!!!
Jako mi je žao, curke! Ali ništa od mog pišanja. Pala mi je temperatura - što je siguran znak da će M doći ubrzo - i trošenje testića je uzalud. Uf - a baš sam se jako nadala ovaj ciklus. :cry: Tako je moralo biti - ali: novi ciklus - nova nada.
Dakle - ja otpadam za ovaj mjesec - ali svim drugim kandidatkinjima držim fige da otvore novo odbrojavanje za koji dan!!!!!!!!!!
Jutro cureee!!
Baš mi je drago da ćemo imati i novih cura na listici, stoga želim željani i sushi dobrodošlicu i da što prije odete trbušaste!
anka :love2: al dok ne dođe M, ja ti ne vjerujem..:-P
mucicaneću ga piškiti, nemam zašto, ne polažem nade u ovaj ciklus..onda :-D za tvoje piškenje u pon!
LISTA ZA 28.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 26 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ODBROJAVALICE:
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutro cure! I dobrodošle nove!
Sad nam je listica prava radost za gledanje! :-D
Vučica - T je meni siguran znak - nema sumnje! I evo dokazala je opet svoju pouzdanost. Stigla mi je vještica - malo je požurila - nisam je očekivala do subote.
Lulu-mama - meni dakle sutra piši 2.dc.
Zeljana02 i Sushi dobro došle i što prije ošle trbušaste
Nestrpljiva Anka draga moja žao mi je što je vještica ipak stigla :love2: ali kao što i sama kažeš, novi ciklus nova nada :*
Vucica :fige: da te T ipak ugodno iznenedi
~~~~~~~~~~~ svima
Dobro jutro cure!
Hvala svima na dobrodošlici. :heart:
Za sada M nema, nadati se počinjem u subotu. Do tada s uloškom u iščekivanju.:cekam:
sushi imas super nadimak , tak je mene kolegica nazvala jer se nije mogla sjetiti mog snupi i od onda me sef zove sushi!