Kate, mislimo na vas... Drž'te se!
Printable View
Kate, mislimo na vas... Drž'te se!
Danas sam tek otkrila temu.. Strašno i nevjerojatno. I opet hrabro i nevjerojatno. Grlim te virtualno, stvarno ste jaki, svi.
Presretna sam vidjeti da je pomak u pozitivnom smjeru. Držim fige, mora biti dobar ishod, mora.
Drage moje, naša pravna bitka se zahuktava i trebat ću vašu pomoć. U ovoj državi, sustav je....KATASTROFA. Tolika administracija oko nekih esencijalnih stvari, a vrijeme ide...
Dosta vas je reklo da im se javim ako će mi trebati pomoć i ja ću biti slobodna svakoj od vas poslati poruku sa brojem računa. Jako sam zahvalna na bilo kakvoj pomoći, a ukoliko ste se predomislile..ne zamjeram, apsolutno.
U potrazi sam i za novim psihologom jer ovaj koji sada radi sa sinkom je...bit ću blaga pa ću reči, neinformiran, nezainteresiran i needuciran.
I još jedna stvar...kada vam se dogodi ovako nešto, vidite tko vam je u stvari prijatelj i na koga možete računati. U nekim sam se ljudima jako i duboko razočarala, dok su me drugi toliko ugodno iznenadili da nisam mogla vjerovati.
I, zaboravih napomenuti...račun koji bih vam poslala pripada mojoj prijateljici. U međuvremenu je šogorov račun koji mi je velikodušno dao - blokiran.
Ja ostajem pri svojoj ponudi za pomoc.
U kojoj ste sad fazi s biroaparatom?
Uh..ne smijem o detaljima, ali sada nam je potreban odvjetnik. Oprosti, Jelka.
Drs'te se onda dalje! :o
Tu smo, Kate!
može meni podaci na pp
pošalji i meni broj računa.
Samo ti pošalji po prijašnjim postovima na temi, nema potrebe da se ponovo popisujemo.
Je, Jurana to i radim..samo sam htjela da se vidi da mi zaista treba pomoć. Neugodno mi je bilo samo tako poslati poruke.
I meni posalji
Uplatila.
Drž'te se!
Hrabrici moji :*
Ljubim i grlim do neba i nazad :heart:
Kate, gdje trazite psihologa i je li vam dolazi u obzir privatnik ili preko uputnice?
Bubice, psiholog preko uputnice jer nemamo novaca još i za privatnika...sve ostale detalje šaljem u pp.
moze i meni br racuna
može i meni broj računa na pp
da u svrhu uplate stavimo: za K.....?
kate držite se :heart:
Hrabro naprijed!
Vjerujem da ce koja kuna ostati i za konzultacije kod dobrog privatnog psihologa. Da bar vi dobijete smjernice kako se postaviti i kako olaksati djetetu. <3
A ne znam šta bi tu moglo ostati. Neka je nas 20-ak tu, ne znam koliko ljudi uopće imaju i mogu uplatiti, da uplate po 100 kuna, šta ti je to, dvije tisuće, za to ti odvjetnik dva puta kaže Dobar dan i Doviđenja. No, dobro, neka se bar nešto skupi. Samo da se ne stoji na mjestu.
Moze i meni br.racuna na pp.
Vjerujem se da nas ima više od 20...
Drage moje, još jučer je sjelo puno uplata (njih čak 8) i hvala vam PUNO na tome....
Sada moram na zaraznu, najmanji se jutros probudio cijeli osipan i kako kod nas na hitnoj (na kojoj smo proveli jutro pa se zato nisam odmah javila ovdje) nemaju pojma što bi to moglo biti moram s njim tamo.
Čim se vratim, svakoj od vas (kojima već nisam) ću odgovoriti na poruke.
Rasplakale ste me jučer...HVALA vam svima puno, još jednom na toplini, razumijevanju i snazi koju mi dajete. I naravno, na financijskoj pomoći.
Kate, molim te i meni posalji pp!
Drzite se!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Vratili smo se sa zarazne, sva sreća...ništa strašno.
Dok sam tamo sjedila, razmišljala sam si da je možda (nedajbog pujpuj) čak neka od vas tamo, a ja ne znam da je.
Nadam se da će se u životu stvari okrenuti tako da ću vam svima moći..na ovaj ili onaj način, uzvratiti sve ovo što ste mi pružile.
uf kate, tek sad sam ovo sve procitala. uzas jedan :( drz se i nadam se da ce sto prije pravna bitka biti izvojevana a sin bolje :heart:
Pošalji i meni pp.
I ja bih br racuna
Drage moje, jučer je bio jako, jako loš dan. Sinac...uopće se nije dao iz kreveta, ništa ne želi, ništa ne govori.
Kad sam pokušala prodrjeti do njega samo je rekao: mama, ne brini. Sutra će biti bolje.
Samo se želio maziti i jučer smo prije spavanja proveli zagrljeni, u tišini pa sigurno 15ak minuta...
I, je...danas je ustao, pojeo sav doručak, prošetao psa, ručao, napisao zadaću i sada su izvadili stare Garfield stripove i bacili se sva trojca na čitanje i smiju se na sav glas.
A meni sunce sije, mada vani kiša pada :)
Moram se još jednom zahvaliti svima na porukama...i molitvama, željama, toplini i podršci. :heart:
:love2:
I bravo MarijaP, jer si se prva sjetila i pokrenula nas ostale!
:love2:
Dan po dan... i jednom će sve ovo biti iza vas...