E cure, sad sam čistila malo po ladici i skužila na dnu dvije hrpice LH testića. Jednima je nažalost istekao rok u 3/2013 :( a drugima istiće u 10/2013. Tih drugih imam 20 kom. Bilo bi mi žao da propadnu, pa pls javite kome treba i koliko kom.
Printable View
E cure, sad sam čistila malo po ladici i skužila na dnu dvije hrpice LH testića. Jednima je nažalost istekao rok u 3/2013 :( a drugima istiće u 10/2013. Tih drugih imam 20 kom. Bilo bi mi žao da propadnu, pa pls javite kome treba i koliko kom.
Dobro večer cure! Prijavljujem se na listu, danas mi je 11.dc
kudri :lol:
Veče !
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Drage moje nadam se da ćemo uskoro sve doćekati +.
Šiškice samo ti istresi što te muči, i ja ponekad imam osjećaj da dramim možda bez razloga ipak imam svoje curke, ali eto imam i osijećaj da to nije kraj. Moje frendice uglavnom su znale 2 i to je to, ne znam jel si tako složiš u glavi ili kaj, mi smo uvjek htjeli barem 3.
I da ponekad mislim da nisam pravedna, da tražim previše, pogotovo tu s curama koje se bore za prvo.
Prva curka je došla nakon 9 mj,druga nakon 3,5 god uz klomiće, a treće nikako, niti uz postupak, tako da nema pravila.
Stvarno nema pravila kad ce beba doci...nekom odmah, nekom nakon 1-2 g..itd...Ma nadam se da cemo sve otici na trudnicki pdf, pa stoga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ svima!
Ajte vi sve kod mene na ajvar (pravi se), ima pivkana i vinceka pa cemo se fino napricati ;-)
Moze Ljubi, ja cu vinaaaaa! ;-)
stizem! :njam:
Legenda kaze da je ajvar odlican afrodizijak i za plodnost. Jedna teglica i trudne smo :lol: :lol: :lol:
Kad ste već na brojkama...ja bi makar samo 1....bar 1 :( slabo pišem,ali vas čitam...jako sam potonula ovih dana...na dnu sam,nisam neko društvo... Ni pismeno ni usmeno :) ne funkcioniram bas...
Sandric :love2: valjda su takvi dani svima, sve smo nekako nikakve
Skroz te razumijem.... Evo ja se trudim samu sebe nasmijati, zakopala sam se u pravljenje zimnice, sve nebi li se malo odmakla od neznam ni ja cega
Uffff
Zigzag tek sam sad vidjela tvoj post... Dobro nam dosla i jos brze otisla na trudnicki pdf :kiss:
uhh cini mi se da sam jedina na ovom forumu koja ne sprema ajvar ovih dana... ali zato evo svjeze pecene liste uz jutarnju kavu :kuhar: bon apetit!
a danasnja lista ima novu odbrojavalicu - zigzag dobro nam dosla i sto prije otvorila svoje odbrojavanje!
lista za 17.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Sandra:love2::love2::love2::love2:
Sushi ne spremam ni ja ajvar, ja kuham knjige..:lol:
Zigzagdobrodošla i što prije otišla s bušom!
Ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Sandra,ne biti tužna...sendam ti the bigest kiss ever!:tele:
:bye:ne pišem ali pratim vas dvaki dan i držim fige stisnute tu iza ekrana za svaku od vas
Žužy, za tebe :fige: na najjače!
Iz potpisa se vidi što se samnom u zadnje vrijeme događalo (i još se događa)..
Eto. Nije dobro ali vidjet ćemo što ćemo i kako ćemo dalje
Big kiss svima. držte se
Hvala cure na toploj dobrodošlici! Pratim vas, čitam i držim fige svima :kiss:
MajuskaTako mi je zao....drzi se!!!
majuska :( zao mi je...
Sinoć smo dogovorili da idemo kad opet kod dr.A na VV po drugog bebača..nema se što čekati..
Čekam M pa zovem i naručujem se za prvi pregled..
opet me nervoza hvata kao i prvi put.. vjerojatno jer znam što me čeka!! :roll:
Šiškice odlično !
lista za 18.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškice super za odluku! razveselilo me jutros kad sam vidjela :) vidis, mene hvata nervoza jer ne znam sto me ceka...a kada si ovo napisala malo sam se zamislila...jel neznanje bolje? uhh... drzim vam fige da bude sto brze!
vucice ljubicasta...kak si?
Jutro cure!
Evo pravim malu pauzu pa da svrnem vamo..
Šiškicabravo za odluku, samo hrabro naprijed!
Sushi ovaj moj me ciklus baš zeza, evo već 2-3 dana imam dolje osjećaj kao da ću dobiti, što je nemoguće jer je još rano...pa danas je tek 25dc, M obično dolazi na 29..Već su mi dopi*...te promjene..moguće da je sve to od stresa zbog ovog učenja. Što da ti kazem...Kako je kod tebe, vidim na vrhu si liste...
Šiškice - sretno!!
Samo sam htjela navratiti da se javim!! U totalnoj sam gužvi na poslu - ne stignem misliti ni na što - i baš sam pustila mozak na pašu - odnosno ostavljam ga na poslu :lol:
Ali eto danas se nadam da će biti O - iako ne znam baš - jučer je LH-trakica bila snježno bijela, sluz ne ukazuje na to, ali tempica mi je sumnjiva a i vrijeme je - a što se tiče ovulacijskih bolova - ne znam - upravo sad sam osjetila nešto s desne strane u trajanju od 30 sekundi - a je li to to? Ne znam - ipak mi se još nije sve reguliralo nakon postupka i to me iritira :psiholog:
Ljubilice - još nije bila O?! A watery sluz je bila još neki dan?!?
vucice kod mene samo pms u svojem najboljem izdanju :drama: test cu raditi tek za neko vrijeme ako do tada ne dodje m, sve mi kasni ovaj c...
Sushi pa kad već kasni, neka ni ne dođe! :klap:
I kod mene pms u punom sjaju, ovaj mjesec nismo uopće bili aktivni ( možda je bilo jednom ??? ) ...eto ne znam kako nam je to uspjelo, dođi i takvi dani....očito sam ga iscrpila ovih mjeseci sa obaveznim seksom u plodnim danima pa se čovjek zasitio....tako da očekujem mengu svaki dan....
drugim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem 1dc !
Cure, HELP!!!
Jučer mi je bila O! I sretna sam zbog toga. Ovaj ciklus nisam htjela da krenemo par dana prije očekivane O i onda svaki drugi dan kao inače, nego sam ciljala da uhvatimo baš dan ovulacije - i tako je i bilo! Dakle - pokrili jesmo!
Jedino što me muči to, da je LH jučer bio opet snježno bijeli, a ne vjerujem da je greška u testovima - nisu baš nešto - ali sam te iste (iz iste narudžbe) koristila i prije. Da li netko zna razlog ovome i da li to nešto zabrinjavajuće?
Mravak - tebi :love2:
Sushi - navijamo :-D
Žužy - pošto ti je graf kao nikad prije - navijam da ti baš on donese ogroman +!!!!!!!!!
Jutroooooooooooooooooo!
Nisam dugo skuhala kavu, pa evo poslužite se !
Anka ja nemam pojma, a kakva ti je bila prekjučer?
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!
Mami - i jučer i prekučer su testovi bili snježno bijeli!!!!!!!!! :ban:
nestrpljiva anka isti problem i kod mene :?:
Ma koma! Pa je li kod tebe bila O ili ne? Imaš li kakav feeling?
Moguće da isto bila jučer kao meni ali budući da ti skok nije baš uvjerljiv, morat ćeš pričekati tempicu sutra ujutro da bi imala izvjesnost.
Tri razlicita LH testa pozitivna ;-), jucer i prekjucer negativna
Jucer je bio blagi feeling, ujutro ziganje s lijeve strane, kasnije s desne u trajanju od nekoliko sekundi
Znači Ljubi na redu je :storma: :P
lista za 19.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc