jutro... prikljucujem se na infuziju :coffee: mamurna...hvala martyna...
anka :heart: ti si me na nekom od proslih odbrojavanja inspirirala za novi pokusaj mjerenja, znas? super za nalaze!
Printable View
jutro... prikljucujem se na infuziju :coffee: mamurna...hvala martyna...
anka :heart: ti si me na nekom od proslih odbrojavanja inspirirala za novi pokusaj mjerenja, znas? super za nalaze!
Cure, hvala!!! Sushi - eto drago mi je - uistinu - a i milina je gledati tvoj graf!
Ljubilice - bit ću jako žalosna ako se tvoje sumnje obistine - graf ti je skroz solidan ali još ti je rano za M?!
Hay tete!
Ja ostala bez kavice,skuhala kapučino al ni to to...:drama: pa sam došla tu na kavicu.
Čekam da dojde mm s posla pa idemo štihat vrta,a imaaaa ga aleluja..
Curke,grafići su vam zbilja milina za gledati,a pogotovo od naše mamurne sushi,ak sad nebude rezultat plusić onda vrit i s mjerenjem.Nego,pak si landrala..:pivo:
marty_na ,dobro došla u ljubičice!
ljubi,naj se zezati da ni ti neš došla do gornjeg doma?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te trbuh boli od nečeg drugog...kajaznam,od pokvarenih jaja? :lol: bolje i to nego stupanje armije.
eh da bar bude od jaja :lol:
Hej cure!
Ljubitu sam, škicnem vam da vidim ima li što novoga..al ne pišem ništa..neki nemir me lovi, jer mi se blizi rok, vrijeme leti, pa mi se ne da ništa, jer sam sva u ovome..Kad ne učim, pokušavam se opustiti na druge načine..aerobik me spašava, i skinula sam par kilica..
M mi je završila prije par dana..keksat ću se iz uzitka, za drugo nemam zivaca trenutno, a očito ni još 3 naredna mjeseca dok ne završi noćna mora..
Listica nam je super, ima nas dosta! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, i hrabro u borbu dalje!
LJubilica imala sam termin za lijekove ali mi ih nisu dali jer je bris pokazao klamidiju pa se javila sada nakon kaj mi je nalaz čist.i sada neznam kaj mogu očekivati.oću biti te sreće da idem uskoro u postupak ili?
Pa ja se nadam da hoćeš!!!!! :fige:
Naglasi mu da si propustila termin za lijekove zbog beštije, pa ko zna, možda ih odmah dobiješ
večer curke, jeste mi iskoristile ovaj lijepi dan..mi smo bili na kavici i to je sve. ovo smeđarenje moje u gačicama ovaj tjedan oscilira pa me strah previše šetati. imala sam u utorak prije podne, nešto malo jučer i danas popodne. i to ono imam osjećaj da dođe neki nalet, ništa stašno ili obilno, ali treba bar sati da se isčiste ti smeđi tragovi
ali koliko vidim da su curama s tim krvarenjima u počecima takve oscilacije bile nerijetke?
Cure, danas sam upoznala preslatkog Patrika od nase tine29 - predivan je... Mamica je isto super
least, koliko si sad trudna? Vrijeme leti..
Ja sam krepana, radila kolac koji zahtjeva duze stajanje i sad me ledja ubijaju. Jos malo pa u krpe, sutra mi je radni dan :-(
Tipkamo se sutra
A ne znam ni sama, ovulacija je bila 30.09-1.10 tak da ako tako gledam u pon/utobit ce nekih 6 tt...
Imam neke krstitke danas i uopce ne znam dal smijem ici zbog tog smeckarenja...
ma odi least ako smedjarenje nije jako! Malo ces i preusmjeriti misli :love2:
Nije mi preporucio sad neko mirovanje, samo pazit sto radim. Ines znas nesto vise o tome?
Nije me dugo bilo tu kod vas, povremeno škicnem, ali evo me sad da vas posipam s puuuuuno prašine ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************** sretno cure, nek se odbrojavanja otvaraju brže i bržeeee :-*
diste curke ??? uzivate na ovo malo sunca ....
ja obavila kavicu sa curama ....meni temp malo skocila, osjecam grceve non stop kroz jutro ..kao da ce doc vistica svaki tren ..alll mi je jos rano ...imam osjecaj da mi cike tvrde...ka da su pune ...
nezan mozda ja samo umisljam .....
:love2:
ej cure.. nije me bilo.. ne stignem pisati.. ali da kazem da imam plus od prije tri dana. otpisala sam ciklus prvo jel bt je bila losa.. i iznenadilo me.. duboko se nadam da ce proci sve u redu.
Tiia draga, čestitam od srca na +
Tiia čestitam!!! :-D Uživaj u trudnoći!
marty_na dobro zvuče simptomi koje si opisala, tako je i meni bilo :fige: da je to to!
Least u ponedjeljak imaš UZV, jel tako? ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tia :-D
Marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
lista za 27.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ljubek,welcome up!
Tiia,jeei :-D čestitam!! Bit će sve super!
marty_na ,lijepi ti je grafić, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Svima vam je lijepo skoknula tempica,:klap: !
vucica,:kiss:
tiia- čestitam:-D:-D
marty_na-drzim :fige::fige:da bude jedan ljepi plusic
zato sam ja u banani 20 dc a ja vec dobila spoting:no:
Tiia :-D čestitam!!!!!!!!!!!! :sing: i moja tempica je bezveze, šalji nam vibre za tvoj scenarij
sad nek mi netko objasni pošto ja previše ne kužim grafove, zašto nekome npr.marty_ni u grafu označava dpo dane a meni npr. ne???? možda ona ima još onaj vip tretman ili???
Ma ja imam feeling da ću svaki tren procuriti, iako sad ćete mi se smijati - tako samo si nekako lijepa i nježna danas, koža mi je mekana, poletna..... možda je stvar u promjeni vremena :lol:
Jutro!
Tiia - čestitke!
Ljubilice - da zbog toga je - nama je isteklo to VIP-članstvo, tako da nemamo te special alate.
Meni je tempica visoka kao nikad - a graf mi je lijep kao nikad.
Slijedom toga sam odlučila jutros potrošiti onaj zadnji HCG-test koji sam čuvala. Rezultat: negativan. Isto tako i LH-test koji sam radila.
Pitam se odakle ta temperatura koju nikad nisam imala u toj mjeri. Zapravo sam si cijeli dan neka vruća, a bolesna nisam.
anka testovi nevaljaju ~~~~~~~~~~~~||da sr ipak iznenadis
Jutros mjerim temp i kad sam krenula zapisati, zaboravila sam jel bila 36.46 ili 36.64 :gaah: to se samo meni moze dogoditi. Upisala sam nizu, makari sve govori da je bila vislja
jutro..
evo jutroc vam ja kuham:coffee:
anka-:love2:
ljubilice-samo neka se tem.raste mislim da je super sto ti na 26dc tem raste:-D
a ja mislim da ovaj mjesec necu ni doci u gornji dom,menga samo sto nije:roll:
Jutro, trudilice!
Evo me na poslu i samo ću vas brzinski pozdraviti... Akcija je i jučer pala, danas odmor, sutra opet. Hu-hu!:-D
lista za 28.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutro žemske!
kik@,fala na kavici :-)
anka,sushi,sretno cure.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anka,neka je zbilja test pogriješio :fige:
ljubilice,a kaj to fali tvojoj temperaturi da ti je bezveze? Vidi je samo kako raste.. (pogledaj grafić od zigzag,kak je njena t pala a test poz.) a i meni je nekad znal brojiti dpo,a nikad nisam imala vip tretman,više ni mene ff ne voli.
Ja sam hepi kaj mi ovaj ciklus temp. u prvom dijelu,ne skakuće ko prošli, 8-)
I veliiiika :kiss: našim ex odbrojavalicama a sadašnjim trudničicama!
anka ja ipak još uvijek ~~~~~~~ i sushi ~~~~~
ljubilice bila ja 36,6 i bok :) može se dogoditi pa umorne smo ujutro :)
least-kada ti ides na uzv
:cry:
Nitko me ne pozdravlja...
jutro koke moje ......
ja jutros 37 punih ali ....veliko ali ...nemogu disat od prilade grlo me malo boli ...odma san polila Lekadol ....lol... bez obzira na to nada je tu :fige:
Tiia ...cestitam od srca :love2:
pozdrav nasoj kraljici Žužy :alexis:
kiss svima ....
QUOTE=Sreća_83;2506441]
Nitko me ne pozdravlja...[/QUOTE]
:bye::love2:
evo obavih...
hehe, bebica raste u dobrom smjeru, trudnoća je materična s tim da opet piše iz tog roga, ali prema šupljini
vidi se ŽV = 2,7 mm, EO = 1,8mm, a ono što me najviše veseli i KČS su pozitivni...odnosno vidljivo je titranje mojeg srčeka...jupiii
dimenzije odgovaraju otprilike za 5,5 tj..ja sam računala da sam sutra gledano na ovulaciju oko 6 tj. mislim da je to tu negdje...
marty_na imaš pozz od mene velikiiii :)
Jutroooooo!
Least super, bit će to sve super!
Sreća :bye:!
Cure svima su vam grafići obećavajući ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Moja M stala pa smo se odmah primili posla,a poslala sam i mail u Petrovu za termin.
Jel nam Mary danas u petrovoj?
Je,Mary nam je danas na razg. za postupak,i :fige: da datum bude skori!
marty_na ,ako sam dobro shvatila,danas ti je rođendan? Kakav lekadol,sukni ti nekaj kratko i konkretno :mama:,i ako nisi mislila na temp.,nek ti je Sretan Ročkas!
Least,bravo za bebicu,nek samo raste srce junačko :heart: !
Srećo draga,:taps: ma sve te pozdravljamo!
Ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bt nije označila O, temp je varirala, naljutilo me to prestala mjeriti, čak ni trakice nisu bile jednake, nego samo malo tamnije, pa otpisala, ali pila sam evine kapi. možda pomoglo..
svima za plus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Least123 bravo i čestitke :zaljubljen: sad samo odmaraj i uživaj u trudnoći :-D
svima vam šaljem pozdrave, Sreći najviše :lol: marty_na čestitam rođendan- SVE NAJBOLJE i da ti se ostvari ona najveća želja...... a ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće....
samo vas sa smješkom čitam kak mjerite BT :lol: ja ujutro ne znam gdje sam, tako da nema šanse da se upustim u tu avanturu, jer bi bilo više dana da nema mjerenja, nego da ima....