Hvala ti na odgovoru
Printable View
Hvala ti na odgovoru
Pozdrav svima...prosle godine smo krenuli u mpo na Sv. Duh i odradili Aih i ivf (trebalo je biti aih,ali zbog previse folikula je dr.prebacio na ivf) i sada cu opet ponovno na aih i sve to samo sa klomifenima...na listi za lijekove na SD cu doci na red tek negdje pred kraj godine jer je velika guzva pa me zanima mogu li ja u meduvremenu, ako ne dode do trudnoce, dok cekam te lijekove na SD doci na pregled na Vuk V. i kod njih mozda dobit ranije neke lijekove,inekcije...i obaviti jedan od postupaka uz stimulaciju... ako mi netko moze reci koliko se kod njih ceka od prvog pregleda do nekog postupka ? Hvala
ja bih rekla da možeš tražiti termin na Vuk Vrhovcu i ići kod njih u postupak, ali nemoj pričati da si i dalje pacijentica S. Duha, ne bi bilo zgodno
Ali čekaj, ti čekaš na klomifene do kraja godine na S. Duhu? od te bih bolnice bježala glavom bez obzira, klomifen je jeftin lijek, ako na njega i AIH čekaš godinu dana, jao vama na S. Duhu, samo odi u drugu kliniku a mislim da ti je Vuk Vrhovec dobar odabir.
ok super znaci nemoram se nista brinut hvala ti
Hvala na odgovoru, ali mozda sam se krivo izjasnila...ne cekam na klomifene, za njih dobijem od svog gin recept bez problema, i na aih ne cekam, to se lako dode na red, moram cekati na stimulirani ivf jer su me stavili na listu za inekcije i te neke bolje lijekove ako dobro kuzim jer nisam jos sve pohvatala vezano za te postupke i stimulacije. zato sam mozda mislila probati na VV otici ako se tamo dode prije na red za npr.menopure ili gonale ili neke slicne lijekove.
sladja na VV ne postoji red za lijekove, kad skupis sve potrebne nalaze i ako je taj ciklus sve u redu, kreces u postupak.
Znaci, moram samo nazvati i naruciti se na prvi pregled? Mi imamo sve nalaze,ali sa SD, a koliko sam citala,na VV ne priznaju nalaze iz dr.bolnica. A jel ce raditi probleme ako kazem,a mislim da moram reci,da sam bila na Sd na Aihu i Ivfu....
vjerojatno cete morati ponoviti neke od nalaza, ali doci cete prije na red nego na SD. na tvom mjestu bih rekla koje postupke sam prosla, cisto da te ne bi stavili prvo na AIH. jedino sto postoji opcija da te i na VV zavlace s klomifenskim IVF-ovima.
Hvala Bubekica...baš ću probati nazvati da vidim sta ce mi reci...a jel se dugo ceka na prvi pregled, s obzirom da sam ovaj mj. na Sd u pripremi za aih...
Ne čeka se dugo,nazoveš 1.dc i naruče te za 3.dc.Koliko sam ja vidjela gore uopće nije gužva,bilo je svega nas 4-5 za pregled...
Hvala cure na informacijama, nazvat cu pa vam javim sta su mi rekli :)
jutro! :-)
cure, pomoć, pliz – spremamo se sada na dogovor za ponovni ivf postupak, morala prikupiti svježe nalaze, dobila sam nalaze briseva gdje mi je ureaplasma utvrđena u niskom titru, a u mikrobio. nalazu nađeni polimorfonuklearni leukociti u malom broju.
moja ginićka tvrdi da je to dobro, ok, terapiju nije nikakvu dala, ja se ipak brinem, nisam sigurna da će to njeno „sve je ok“ proći u dogovoru za ivf??? koliko znam svi brisevi moraju biti čisti, ili se tolerira "nizak titar", "mali broj"? :-(
uf... stalno nekaj...
Brisevi ti moraju biti uredni ja sam imala ureaplasmu manju od 10 na 4 pa sam je se morala rjesiti.
Popila doksiciklin i slijedeci bris mi je bio uredan. Nazovi svog mpo dr-a za savjet da ne gubis vrijeme!
Pitanje..(tražila sam po staroj temi ali nemrem najti)
Uputnica D1 za IVF postupak pokriva i taj prvi dolazak/pregled kod doktora,ne moram imat posebnu up. za to?
Znam da pokriva sve u postupku,fm,asp. i ET..al se pitam kaj ako nepemo u postupak,dal mi treba A2 il ne.
Prosim lijepo :unsure:
D1 ti je dovoljna, pokriva i pregled 3dc. kad kreces u postupak.
Fala,nebi baš da me vrnu ak ju nemam..ak bu ipak trebala,,bum rekla da mi je bubekica rekla da ne treba :aparatic::taps:
meni je doktor rekao da ovaj puta 3dc, za 2. postupak, donesem A2 uputnicu za pregled i dogovor, kasnije ako i kada krenem u novi postupak ide opet D1...
tak mi je i sestra potvrdila jučer kad sam zvala da se naručujem...
Vidiš ti to..meni jest dr naštampal da treba samo D1 al me kopkalo kaj ako...
Ma budem ja uzela obje,pa ako treba super ak ne opet dobro.
Fala mimadz za info.
pa da, stalno treba vodit brigu, uvijek nekaj novoga, dodatnoga
najbolje tak- uzeti obje pa nek izaberu... :roll:
tko je u ponedjeljak ujutro naručen kod dr Alebića...ja u 8.30h moram vaditi hormone i jos neke krvne pretrage uglavnom moram biti na tašte. Razočarala sam se sad kad mi je sestra rekla da na nalaze moram cekati opet mjesec dana. Ja sam mislila da ce nalazi biti isti dan gotovi te da cu sljedeci mjesec u neki postupak .. Vec sam bila luda da smo cijeli 12 i sad pola 1 cekali na nalaz spermiograma i novi pregled. da su bar rekli da isti dan kad je mm u prosincu radio spermiogram i ja izvadim nalaze kad smo vec obje došli gore :-( Ovo je drugi pregled kod dr. alebica, na 4 dan ciklusa, ne znam sto ocekivati i za što služi taj drugi pregled. je li mozda netko u istoj situaciji da mi malo približi što očekivati na drugom pregledu, od puste brige menga mi je aksnila 4 dana ovaj mjesec a inace je točna...
mari80,tako smo i mi..MM je prvi put napravio s-gram a iduči mj. (isto 4.dc) sam ja izvadila hormone.Tad me doktor nije pregledao več smo samo popričali i dogovorili plan za dalje.Vidjet češ sutra sve,možda tako i ti,nakon što izvadiš krv,moguče je da dog. postupak,ovisno o nalazima.
Hormoni ti ne mogu biti gotovi isti dan,traje to,imaju puno pacijentica...zato kad sljedeči 3. dc dođeš tamo,dočekaju te lijepo nalazi i krečete.
Znam da je to čekanje koma...ja evo štrikam od studenog,onda sam vadila svoje hormone i zbog praznika eto čekam dva mjeseca na konačan dejt s doktorom.
za postupak ti treba samo d1 uputnica netreba ti ona a2, tak sam ja u 10 mj a i sad mi je napisao samo d1 uputnica tako da ti pokriva i onaj prvi pregled na 3dc
nova,znam za postupak..mene je zanimalo kaj ako nepemo u postupak,dal ta vrijedi i za "obični" pregled.
Ništ,javim kak je prošlo dok pem.
šta ti piše, trebala bi u postupak to ste dogovorili? ako je postupak dogovoren dolaziš s d1 ako i ne bude ništa ta uputnica ti vrijedi za taj pregled koliko sam shvatila
Moram doći sa D1 i svim papirima za postupak,da krenemo odmah,ali ako dr bude zadovoljan nalazima hormona koje sam vadila u studenom.
pozz
jučer sam obavila hsg, jajovodi su prohodni ali mi je otkriven septum u maternici, odnosno sedlasta maternica.Kaže dr da može i ne mora smetati za trudnoću
sljedeći tjedan čekam nalaze hormona i markera za hepatitis i ostale i čekam sljedeći ciklus da odem na vv i saznamo kakvi su spermiogrami i što dalje:cekam:
Da li se nekome dogodilo da je M uranila (tek lagani tragovi krvi)a zatim isti taj dan prestalo?
Trebam nazvati 1.dc i nemam pojma da li da zovem ili ne...Ni danas ništa,a trebam se javiti radi hormona..
1dc je kad bas procuris. Kad su bili ti tragovi? Na tvom mjestu bih napravila test, doduse ne znam koja vam je dijagnoza, s vecinom ima bar malih sansi za spontanu trudnocu :-)
Hvala ti,vidjet ću danas šta se zbiva..:)
philipa
jesi napravila hormone 3. dc?
zdravka82 gdje si radila HSG? Moram i ja to obaviti a nezz dali da idem privatno ili da zovem bolnicu?
U bolnici u vinkovcima, radio mi je dr. Juzbasic, toplo ga preporucam.. Odmah se dodje na red..
zdravka82koliko se bude u bolnici,što sve treba ponjeti?? Iskustva