Ajme piki,kako prekrasno :-D:-D
Ma san snova!,čestitam! :klap:
Printable View
Ajme piki,kako prekrasno :-D:-D
Ma san snova!,čestitam! :klap:
piki cestitam! :-D :-D
čestitam Piki!
molim te, obavezno se javi na temu 39+, jer posbna je sreća kada 40-godišnjakinje ostvare spontanu trudnoću nakon neuspješnih pokušaja u mpo.
jesi vadila betu? kolika je beta? je li dr vidio i žumančanu vreću na uz? piši.... sve nas zanima :-)
sretno ~~~~~
Piki, divno :-D
Hvala cure svima!
Evo detalja: na 25 i 26 dc u nekoliko navrata smeđarenje pa dalje ništa, 27 dc pozitivan test, 29 dc beta 175. Moj gin. nije želio ponavljati betu već je rekao ajmo najranije moguće napraviti uzv, to je bilo na 5+1 i tad se vidjela GV samo, bez žumanjčane od 14 mm (to je bio 37 dc, po njegovom računu 5+1). A sad igra živaca jer je sljedeći uzv tek 7.2. (na 8+1).
bravo pikic , sretno dalje,magi :-D za prinovu, crvenkapice navijamo za dalje , cure ako sam koga izostavila sam samo sam procitala zadnju stanicu nemojte se ljutiti! saljemo vam svima trudnicku prasinu, za puno velikih beta i sto dosadnijih trudnoca!!
Piki - čestitke!!!!!!! Kako divno! Navijam za urednu i dosadnu trudnoću! Uživaj!!!!!!
Cure - please help... U velikoj sam brizi da mi stimulacija ne pali. Dakle uzimam Gonal F (11 do sada) i Decapeptyl od 21 dc.
I ništa ne osjećam - nikakvo zatezanje, boluckanje,...
A prošli postupak uz Puregon sam imala odmah bolove nalik ovulacijskim i trbuh kao balon.
Ovaj put ništa od navedenog! I to me brine, a na 1. folikulometriju idem tek u subotu.
Da li je netko imao dobru reakciju a da nije ni osjetio da je pod stimulacijom???
piki pa čestitami sretno dalje! Biti će da je ovaj Božić stvarno bio darežljiv ili ste se samo počele opuštati?! Heheee kako god živio nam plodni Božić! Ima li još koja Božićna inkognituša? Ajmo, na sunce!
Anka, ništa ne brigaj. U ovom zadnjem postupku sam možda 1-2-put osjetila pikanje u jajnicima, a dobili 8 lijepih JS.
Piki, čestitam! :-)
Uf - Konfuzija - hvala na informaciji... Malo mi je laknulo. Jedva čekam subotu i UZV.
Piki čestitke :-D
Wow :-D predivno je čuti da ima dosta Božićnih čuda
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piki cestitam!!!!!predivno :-D
Piki, čestitke od srca! (Eto, ja sam samo sanjala noćas da sam prirodno ostala trudna.... bo)
Moja beta 1486.6 !!!!! Ne mogu van opisat moju sricu!!!!
Piki & Malena čestitam od srca :-D
:-d :-d
piki čestitam!!!! woooow same dobre vijesti
sretna 1506 ma nisam T. Kamo sreće! Spremam se na put ali i u postupak. Izabrala sam da ću ići prije postupka tako da i na poslu zadovoljim uvjete. S obzirom na razlog putovanja, sigurnije mi je prije ići nego kad se u glavi prešaltam u postupak i samo tome se posvetim. Jedno po jedno
Ajmo cure, još sretnih vijesti čekamo
Čestitam novim trudnicama,sve se mi tome nadamo i kako je rekla Ljubilica čekamo još dobrih vijesti.
piki cestitam , volim takve vijesti :)))
malena super super !!
Piki predivno! Čestitam!!! :heart:
Malena odlične vijesti :)
Ja se javljam u pikalice. Prva folikulometrija je u ponedjeljak... počelo je počelo.
tikki, do neba i natrag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca!!!!
tikki za tebe posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tikki, dugo te nije bilo. Sretno ~~~~~~~~~~~
tikki vibram na najjace i biljezim se za kavu ak bus na bolovanju koji dan :-)
čestitam novim trudnicama :-D:-D:-D
pikalicama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ posebno dragoj Tikki
čekalicama još malo strpljenja
velika pusa svima i jutarnja kavica :coffee:
piki :klap: ~~~~~~~~~~~~za lijepu, dosadnu trudnoću
Malena, čestitke još jednom, bravo za ß
tikki~~~~~~~~~~~za dobitni postupak
Čestitam! Isto sam u ekipi Božićnog čuda - prirodna trudnoća nakon 5 godina neuspjeha i jedne spontane. Na UZV sam bila 5+3 neki dan i isto čekam drugi UZV. Teško je i strepim, živcirala sam se jako ali onda sam popričala s jednom našom dragom forumašicom i sama zaključila - gle, što je napravljeno, napravljeno je. Sad ne mogu utjecati više na ništa. Mogu samo malo pazit al opet ne kao da sam bolesna. I strpljivo čekam.
Želim tebi i ostalim iznenadnim trudnicama sreću i urednih 9 mjeseci! (sad mi se i plače, mislim da hormoni djeluju)
lavko :zaljubljen:
lavko :klap: nek ovaj put bude lijepa i mirna trudnoća ~~~~~~~~~
lavko :heart: cestitam!
Malena super za betu :-D čestitam !!!!!!!!!!!!
pikalicama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
čestitam svim novim trudnicama i želim vam šta dosadniju trudnoću!
piki i lavko čestitke :-D
pikalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~
lavko čestitan !!!!!! Želin ti najljepšu trudnoću!!! Stvarno *** je dobro počela ova godina :-D
željkice draga hvala, hvala i svim ostalima curama na čestitkama :-D
tikki nek ovaj postupak bude uspješan!!!! Držim fige!!! :)
Ja iman uzv u subotu kod dr.B na KBC Firule, nadan se da će se nešto vidjet, onda bi bila trudna punih 5 tjedana i jedan dan..pa ne znan jel to prerano za uzv?
Malena, jel to 5 tjedna i 1 dan od prvog dana posljednje menstruacije?
Mislim da je rano za srčanu aktivnost, ali cure će ti bolje reći.