Ne mogu, a i MM će mi dati otkaz! Žao mi je da vas neću vidjeti prije, ali možda tamo polovicom 4.mj...
Printable View
Ne mogu, a i MM će mi dati otkaz! Žao mi je da vas neću vidjeti prije, ali možda tamo polovicom 4.mj...
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
Za kada je to popis?12.4? Ili neka promjena?
Subota 29.03., bočarija.
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
[QUOTE=sara38;2594599]1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
9. Mali mimi
11. coolerica
Svi su bez prigovora na vrijeme/datum/mjesto cak i Mali Mimi?!! Ovo je znak da cu rodit8-):lol:
Nisam 100% dal cu moci, vidim ima vas pa ako uspijem dodjem..
http://forum.roda.hr/images/smilies/rotfl.gif e ovaj put ti je odbrojano...
...da ne bi sad rodila prije?!
edit: obraćanje išlo tigrici
Po bapskim pricama dan ranije je pun mjesec pa mozda ga izmami...
Ma daj, tigrical, ne zezaj, čak će i vrijeme biti dobro :mrgreen: .
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
9. Mali mimi
10.Red pepper
11.coolerica
12. Frćka
Da, i samo bi sad trebalo da F. krene van u petak i ovakav ispraćaj u rodilište padne u vodu :)
Jooj, da bar! Platila bi vam rundu iz bolnice!
Mantrat ćemo u boćariji da krenete u subotu popodne ili nedjelju :mrgreen:
tigrical eto da te bar jednom vidim s trbuhom:-) i onda stvarno možeš otić rodit više
14. nina70
nema kad šefica pokrene kavu....koja poslušnost nema šta....
Vita22 a šta ti štrajkaš?
a šta zadnjih 10 kava me gađaju....radim od 13h.....
dolazim i ja ;) ... makar s kartom grada do tamo hihihi ;) , hvala sefici na detaljnim uputama ;)
Vita, ja sam isto zaboravila kako izgledaš, a tek Dani.......
Ha ha poslat ću vam sliku .......Cranky kako da stignem na boduliju do 12 i pol znači da moram krenut nazad u podne a sat vremena s vama šta je to nula.........
Znas da ja mislim na tebe vita! I na tvog muza i na kornjace...
Ma znam Vita, ali fališ :-*
nema druge nego da ja organiziram kavu svi kod mene na izlet............slika je već na face-u kao da sam i bila skoro samo bez tonova.........
Pa šta čekaš!?!?! Vrijeme je da nas vi Krkljanke ;-) izorganizirate.
Cranky ti si i ovako malo malo na boduliji.........
Da kopiram link tu ako mi uspije... pa mozete cestitavat tigricil na njenom cudu ;)
http://forum.roda.hr/threads/84563-T...javi-smotuljak!!!!
Ajmo sad opet počet se popisivat za 12.04. .
E sad jedino ne znam dali da pustim demokraciju da djeluje pa da se odgovorimo oćemo na Zametu ili na novoj elitnoj lokaciji :lol:
Demokracija nije baš do sad urodila plodom, ali ajde... vidjet ćemo kako ide....
Znači 12.04. u 17 sati i izjasnite se o lokaciji.
1. cranky (može i Zamet i Kozala)
[QUOTE=cranky;2597349]Ajmo sad opet počet se popisivat za 12.04. .
E sad jedino ne znam dali da pustim demokraciju da djeluje pa da se odgovorimo oćemo na Zametu ili na novoj elitnoj lokaciji :lol:
Demokracija nije baš do sad urodila plodom, ali ajde... vidjet ćemo kako ide....
Znači 12.04. u 17 sati i izjasnite se o lokaciji.
1. cranky (može i Zamet i Kozala)
2. Mali mimi (meni svejedno)
Samo nek ostane u 17 sati, svejedno gdje je kafe...samo se nadam da ce mi muz susretljivo doc doma s posla na vrijeme da budem solo.
I ja bih vas voljela upoznati na toj kavi ako mi ne uleti kakva neodgodiva obaveza...
Ja dolazim ako nesto ne iskrsne tako da se upisujem tek kad se priblizi datum.lokacija nebitna.
Ok, za sad je svima nebitna lokacija. Onda nek bude Zamet. Digla mi je zivce ona konobarica na bocariji :evil:
Znaci 12.04., 17 sati, Zamet
Ohoho! Kavica! Ja nakon prosle zavrsila u bolnici s trudovima... P. S. Kriv je radler...