Draga moja, neznam... Jel moguće da ti se to utrić otopio pa je iscurilo od njega?
Printable View
Draga moja, neznam... Jel moguće da ti se to utrić otopio pa je iscurilo od njega?
Utrici su potpuno bijeli.
HK smedjarenja i blaga krvaruckanja su cesta pojava u ranoj trudnoci.
Miruj sto vise do ponedjeljka, ako krene jace, utrice popij. Grlim te i razumijem. Ako trebas savjet vise mozes i na pp.
Da, od utrica mi je potpuno bijelo. A ovo sad je kao boja bijele kafe. Zato sam i pomislila da se pomjesalo s utricima, pa dobilo tu svijetliju boju.
Ne boli me stomak. Samo je napuhan.
Molim Boga cijeli dan samo da se beta pravilno dupla!
Hello kitty draga sretno!!!
Dobro jutroo spavalicee ..... Kavica :coffee:
Jutro viki,
evo da gucnem kavicu s tobom dok se nije ohladila :-)
jel me neko tražio??? aha nije nema veze svedno ču se pridružiti na kavici... :lol:
lista za 15.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ljubilica welcome to ljubicice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jos malo sam sa vama, pikice vec cekaju ;-)
Dobila sam rezultat bete. 71,6. Čini mi se premala. Ali ako gledam po vrijednostima je u granicama. Još se tješim da je ovulacija mogla kasniti koji dan... Nema mi druge nego čekat ponedjeljak i nadati se najboljem.
a_je_to čestitam!!!! Sve ce biti ok i ti i HK ćete imati duplo odbrojavanje :) ~~~~~~~~~~~ svima!
A je to koji ti je danas dpo?
Od srca ti zelim da je O bila kasnije i da ce se beta lijepa duplati!!!!!!!!
Izgleda da je dobro krenula 2014-a :-D
a_je_to cestitam od srca!!!!!! Bice s nama sve ok. Izgleda da je neki trend imati nisku betu :)
Ja jos uvijek nemogu da vjerujem da sam trudna. Nadam se da je to normalno :)
Pitanje, jel ja ikako mogu imati svoje odbrojavanje na ovom podforumu ako sam isla na AIH? Odkako sam ovdje oduvijek sam zeljela imati svoje odbrojavanje :)
Usput, danas mi je rodjendan. Pa da se ovako virtualno pocastimo, ja častim! :)
hello kitty sretan rođendan :tele: :joggler: :sing: :dancingfever: :alexis:
HK sretan rodjendan :-) i puno ~~~~~~ tebi i a_je_to za lijepe bete i čestitke od srca :-D
ohoooo, nema me par sati i eto vas :)cestitam, biti ce sve ok
HK i A_je_to:-D:-D sretnooooo!
Bas je super krenula 2014 :-D :-D :-D nadam se da cemo i mi uskoro vidjeti svoje + ... A je to i hk cestitam od srca
Jutro. Jutros ja kuham kaficuuuuuu!!!!!
Jutros opet popiskim test. Najjeftiniji i najobicniji. Pokazao je dvije crtice. Doduse, ova druga je svijetlija, ali je ima!!!
Jedva cekam da ponedeljak osvane da idem uraditi betu!
HelloKitty i A_je_to cestitam cure :-*:-*:-*:-*:-*
Jutrooo!
HK hvala na kavi!
A_je to čestitam !
Hvala cure na čestitkama, ali ja sam tako nekako jadna, gdje god pogledam svima su za te dane bete debelo trocifrene... U takvom sam strahu od ponovne vm da vam to ne mogu opisati. Jučer i danas kao da ne živim, napeta sam ko puška, a znam da ne mogu ništa nego čekati... A opet se mislim, pa nisam valjda toliki pehist da dvije trudnoće za redom budu vm...
A je to nemoj razmisljati tako. Rno mozda O uopce nije bila tada nego kasnije i kasnija implantacije... I darija os je mislila da je O bila puno ranije nego so je stvarno bila tako da... ~~~~~~ sve bude u redu
Kao da sam ja pisala post :)
U apsolutno istom strahu smo.
Ja sam imala vamnat od koje sam jedva zivi glavu izvukla i sad me samo toga strah.
Ali citala sam dosta oko ovih niskih beta. Masa ih je imala ove niske bete, a imalo savrseno normalnu trudnocu. I kao manje je vazna brojka koliko trend duplanja. Tako sam citala na ovim stranim forumima.
Sutra vadimo bete, ali i dalje necemo biti puno pametnije. Ja jedva cekam trenutak kad ce se nesto moci vidjeti uzv-om.
lista za 16.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Gdje nam je kudri?
Sreca?
Vas dve ste stvarno u panici, znam da je tesko ali ne mozete nikaj promjeniti a nerviranjem mozete nastetiti.Samo pozitivno.
HK ne znam da li si vidjela,odbrojavanje prema pravilima nemre biti.
Cure kaj su oko O navaliteeeeee i sretno:-D
Mi smo na apstinenciji :drek:..18-tog imamo spermiogram :)
Kris, znam da su takva pravila. Ovo mi je prvi ciklus da nisam na listi, a bila sam godinu i 2 mjeseca na istoj.
Ali to je skroz ok. Bitno je da sam trudna! S listom ili bez ;)
Sto i vama zelim u najskorijem mogucem roku :)
~~~~~~~~~~~
HK mozes se javiti na odbrojavanje na potpomognutoj, sa zadovoljstvom cu te uvrstiti na listu trudnica!
Hvala bubi. Kad vidimo kako stvaro napreduju, pa cemo onda :*
Hello...
Tu sam, hvala što pitate za mene... MM i ja smo u akcijama, SDD :-D Dajemo sve od sebe, uživamo... Ne znam, danas mi je 14 DPO i za sada sam imala samo watery sluz. Mah, najbolje je pokriti kalendarske plodne dane. :-) SInoć smo sve obaveze napravili, družili se netom prije spavanja i otišla sam spavati s "dečkima". Nadam se da ću to uspjeti napraviti i sutra navečer. :storma:
Čestitke trudnicama!
Kokicee,šaljem vam puno pusa i zagrljaja!
Ja se oporavljam od bolne punkcije,al to je sad iz nas...nadam se da ću uskoro i ja podijeliti svoje dvije crtice s vama :heart:
HelloKitty, :fige: da sutrašnja beta nadoknadi kilavi početak i da uskoro vidiš bebolinoja tamo di treba biti!
a_je_to,čestitam ti od srca!Hočeš li sutra ponavljati betu?
Cure su sve rekle,a i sama znaš..mogučnost za kasniju O i implant. uvijek postoji.A i beta ti nije premala.
Pogledaj moju savršenu betu u prvoj trudnoči..pa nije uspjelo.Pravilo je-da pravila u tako ranim trudnočama nema.
kudri,ver ar ju?
KrisZg,malo apstinencije ne škodi,hehe..samo da s-gram bude superduper!
Srećice, ~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put dejt tvoje gđe i dečkiju bude plodan i rodan!
mi uživamo na moru:-) u pet sam pišala minus.cice krenule boljeti...danas je već 35dc,dakle kasni 5 dana!! ali mislim da sam ovaj mj imala kasnu ovulaciju...22 ili 23dc,tak da je izgleda ciklus produžen
HK i a_je_to čestitam vam od :heart: i želim uspješnu i sretnu trudnoću...
Nisam se dugo javljala ali vas redovno pratim, meni je ova M trajala 4 dana i bila je slaba a i inaće traje točno 7 dana. Nisam još krenula u akciju jer je MM spopala strašna gripa :( čim ozdravi nadoknadit ćemo :lol: Odlućili smo još ovaj ciklus probati, ako ne uspije on ide na s-gram a ja vaditi hormone. LP