Joooj ja bi si sad najrade isla po test i pisnula ga!!
ps ja bi Petru, Emu i Mihaela hehe
Printable View
Joooj ja bi si sad najrade isla po test i pisnula ga!!
ps ja bi Petru, Emu i Mihaela hehe
Haha nivesa,ti si sve splanirala!
A kaj se piškanja tiče...pa ja neznam kaj još čekaš!
Di nam je sad stork da me podupre...trudnice,diiiiiii si?
petra, ema i mihael, bas lijepo... ja sam rekla muzu da ako rodim decke trojceke da cemo ih nazvati gabriel, mihael i rafael :)
zanimljive su te viseplodne trudnoce, posebice ako su i visespolne pa nam posemere test sa sodom...
samo je ptianje, tko bi sve te blizance "naranio"? Meni je i ovu jednu bio problem...
Yummy, u mojoj osnovnoj su bili muški trojčeki... Pogodi kako su se zvali?
Gabrijel, Mihael i Rafael!:lol: Ne moraš mi vjerovati... Jedna cura se zanimala za njih, dakle za svu trojicu jer su bili jednojajčani... Ej, kao jaje jajetu su sličili! :lol:
Ja imam takav plan, sad jos samo da to provedemo u djelo? Hehe
A Patrika cuvam u srcu a on mene odozgora, to ime vise nebi mogla. Sad moze ova 3 kaj sam napisala, cak ne mora tim redom! Hihi
sreco, vis ti to, pa gabi, miha i rafo su pravi zavodnici bili. To je velika rijetkost jednojajcani trojceki. Mora da je mami bilo jaaako veselo sa njima. Moja frendica je rodila dvojceke i rekla da bi nakon toga radije jedno po jedno.
nivesa, nema smisla ponavljati imena. kao sto si i sama rekla, kako tvoj maleni patrik odozgo sad gleda svoju mamu i navija za brata ili seku xx
Joj negdje u daljini osjetim miris palacinki! Sad bi ja jednu ogromnu sa pekmezicem! Cim dodem doma bacam se na palacinke!
Moja Ema hoće bracu, seku i bebu!
Ma smo se raspisale danas! Ali neka, nema tuge... Sve smo sretne! Otkako imamo neke nove cure ovdje, baš je živahno... :joggler:
Ja sam taaaako gladna i kao pravi mazohist gledam recepte po internetu :drama:
Cini mi se da sam u dm-u vidjela mgcl au bio &bio ima mgcl tzv. nigari...yummy jel to to kaj trrebam uzeti?Nigari se inace koristi za spremanje tofua...ne znam jel to isto...
http://www.biobio.hr/magnezij-klorid-nigari-200g-19566
:-):-) :-* :-*
:njam:
....uh uh....prošetala sam pola grada s otkopčanim hlačama...sve mi je nešto usko,tijesno,steže me:)...
...ali to me nije spriječilo da si u mlinaru uzmem pizzu,preklopljenu...slavonsku..mmmmmmmmmmmm
....a još imam i dva kolača od sira......
bubica,lijepa ti je temperaturica:-)
Sad ste me tak razgladnile da si moram iti nekaj slagat...
žužy baš ti ja i nisam neka podrška s pišanjem, znaš koliko sam odgađala-moji ciklusi 26 dana, a ja napravila test tek 34 dc.
Inače nivesa, a i ti Sreća objašnjenje za "ljubičice" je sljedeće: navodno naše "gospođe" poljubičaste u T :lol: pa smo od 25dc na listi sve ljubičice jer smo trudne dok se ne dokaže suprotno!
P.s. Ja svoju još nis gledala :lol:
stork,ma prizvala sam te kao podršku meni u nabrkavanju nivese piškanju :lol:
Ček...kak ju još nisi povidila dolje? :-o
Bome ste se raspisale :) sa zakasnjenjem čestitam ovcici rodjendan i saljem vam hrpu ~~~~~~~~~ i za plusice i za brace i za seke....
Sandra, :love::kiss:
Kak si nam ti?
Pravac po test za t! Pa kaj bude! Al kupujem dva najjeftinija! Hihi
Kao sto sam i mislila, druge crtice nigdje na vidiku...smrc... Sad definitivno cekam....samo do kad?
Do jutra ili da cekam 14.04 pa onda ak ne dode do tad da radim?
Nivesa, koliko ti je ciklus, koji dan od O ti je?Mislim da je rano...
Danas 27 dc. Ciklusi 30-35 dana ajmo rec. Nemam redovitu. Imam pcos. Al se ja vec dva tj. osjecam ko da cu dobit svaki cas
Nekad pocetak trudnoce izgleda kao pms. Nemoj se previse opterecivati, ako dobis-dobis. Ako ne, biti ce to divno iznenadenje.
kriszg, da, nigari ti je MgCl. Uzmi to slobodno. Samo da te upozorim, na pocetku uzimanja ti se moze dogoditi da malo cesce kakis, ali nakon 10 dana se to sve izregulira. Meni je proslo za 3-4 dana i pozalila sam sto nije trajalo dulje jer mi je stomak u tom razdoblju bio ravan ko daska :)
Ahh....mrzim to cekanje...i svaki put isto...
Jutroooo tete, kavica je kuhana, uživajte!
Dobro jutrooo :-D
Mami, hvala na kavici, baš si je dobro zakuhala. Nego, šta radiš budna tako rano????
Mami tvoja se vec ohladila, od 5 ujutro :lol:
Posluzujem frisku toplu kavicu, Mami posluzi se i ti jer si onu vec probavila.. ;-)
Jutro cure, hvala na kavici.
Danas popodne se slikamo:)
Žužy sunasce ti tvoje pa koliko bu ti ciklus bio?
Jutrooo! Jedini dan u tjednu kad mogu duze spavat i onda se probudim u 7! Pokusavam se ne zivcirat ali nekak mi ne ide. Najrade bi prespavala tamo negdje do 16.4. :mrgreen:
jutrooo! nivesa, čekanje je grozota....ali misli pozitivno!! mene isto živcira sad čekanje ovulacije, pa čekaj poslije oće li doć ili ne,....ajme majko , stres,...ali tako nam je zapisano valjda! drž se!
meni malo natekao kapak na oku preko noći, boli i crveno je. ako je to ječmenac očito su mi zamjerile neke trudnice što ih ljubomorno škicam...