Cini se meni da ovo nije moj zivot i da cu se probudit negdje smijuci se svemu
Printable View
Cini se meni da ovo nije moj zivot i da cu se probudit negdje smijuci se svemu
joj tigrić-pa tebi,koja je zaslužna za ovo novo naše odbrojavanje nisam uputila ni slovo-OPROSTI!!
...Želim da ti mučnine brzo prođu i da uživaš u mirnom tijeku trudnoće!!!
Sreco, jap...to je moja bušica.
Nivesa, voljela bih da te mogu umiriti ali kod mene je sve bilo naopacke, mjesec prije prepuna simptoma a u dobitnom nish :neznam: nikakav pms drito pred M, samo jedno tjedan dana prije M osjecaj da cu isti cas dobiti i nakon par dana nestalo i nista me nije moglo nazivcirati.
Sto opet nikaj ne znaci, neke bas opere nenormalan pms, svaka je drugacija.
Nivesa, koliki su ti inače ciklusi?
Od 29 do 38 ili 40 dana. Pozitivnu lh trakicu sam imala 22 dc, sad mi je 33 dc
Cure, vidjela sam da nam je Least rodila :-D
bubicezubice hvala ti!
Ma to su sve slatke mučnine,neka ih samo!
Nestrpljiva....:confused:
Jutro!
Kavica je skuhana!
Jutro, dame!
Hvala na kavi,Mami
Evo, dopuštam si umisliti još jedan simptom: bolne bradavice na dodir. Ne mogu sa sigurnošću reći dal sam to ikad imala, no eto, neka to bude moj ovomjesečni simptom. :lol:
srećo i moje bradavice su napokon postale bolne,zapravo onako osjetljive. Jutros opet mučnina i takva želja za sendvičem iz dubravice da su mi sline doslovno curile. Jedvo sam dočekala da dođem na posao i trknem u pekaru. Mili bože,ti je bilo neizdrživo!
lista za 17.06.2014. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::fige:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :-D
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Techna, dobrodošla gore! Imaš nešto za podijeliti s nama? Kakav simptomatični simptom? :lol:
Jutro!
Least,ako čitaš kojim slučajem..čestitam od sveg srca na dugo čekanoj mrvici! :heart:
Meni fefić označio O...pojma nemam el tad i bila...po temperaturi je.Osjetila nisam nikaj,čak je i EW bio prije.
:pivo:
Žužy, kissy kissy :*
Helou! Ja mislim da je m na putu. Cice bole...
Sent from my ST26i using Tapatalk
Na putu? Tko? Beba ili flundra? Nadam se, ono prvo :lol:
Prije flundra nego bilo kaj. Tak se osjecam bezveze,cice me bole ,svaki cas provjerava dolje jesm dobila jer stalno imam osjecaj da nekaj curi iz mene. Glava me boli...sve upucuje na m..
I po mojoj racunici ak je lh bila pozitivna 22 dc trebala bi dobit oko 19.6. Kaj ne?
Spava mi se ne izdrzivo! Ubija me posao od 8-20
Nivesa, lijep ti je avatar. :) S posla?:coffee:
A što se tiče datuma, trebala bi NE dobiti 19.6. Moooožda.... :)
Haha Sreco,da bar ne dobijem. Da s posla,moj rukice slagale:-) nadam se da vam je malo mojih cveteka uljepsalo dan
Sjedim na stolcu i razmisljam kak bi samo malo drjemnula...:-D
I ja.... :) Spava mi se, ali ne znam dal bih uspjela zaspati... Popila sam drugu kavurinu i bila je gorka jer nisam stavila dovoljno šećera, a bila sam lijena staviti još... K tome, moram smanjiti unos šećera, tako da mi se gljivice opet ne razbuktaju. Fungicid koji primjenjujem mi je pomogao... Živio Canesten! :lol:
lijepo si složila buketić..baš za ovaj lijep dan!!!!!!!!!
ja se naradila kao da me neće bit tri mjeseca,a ne tri tjedna...sad odmaram i mislim da ću si napraviti:coffee:
...ako je tko za..slobodno mi se pridružite!
žužy-neka bude jakooooooooo uspješno pokrivanje tvojih dana!!!!!!
Jel bi taj osjecaj da mi curi m a nema je trebao bit dobar ili los???
I da,i ja pijem kavicu u nadi da necu dobit m
:(
I ja si tak mislim....ma..
ali...uvijek postoji taj"ali"...
sjećam se da je meni u prvoj taj "osjećaj"bio baš onih dana kad sam trebala dobit(i jesam,2-3 dana,ali malo točkasto krvarenje,švrljajući po rodi,i zahvaljujući njoj sam naučila da je to implatacijsko)...a dan prije nego sam napravila testić(znači dobrih 15 dana mi je kasnila,što ja uopće nisam ni povezivala s t.jer sam imala stresan poslovni,i obiteljski period,a k tome i bile su ubitačne vrućine) tako me bolilo da sam mislila eto ga na...sad će bit potop(i nateglila sam se ko magarac taj cijeli dan)...a sljedeći dan + odmah u sekundi...
....moj prvi plus u životu..nakon dva dana sam ga ponovila,bilo me tako strah da se neće ponovit...:)
...zato draga moja..kako kažu ostale cure"smatraj se trudnom dok god ne dođe:alexis:
Haha,pokusat cu al eto, ja sam pesimist poucena zivotnim iskustvom.
Iako je i mene moj prvi + sokirao...kasnila je,ali za mene ti nije biilo nista cudno jer nikad skoro nije a vrijeme pa ....cice su me bolile a sam bila ziher da cu dobit svaki cas. A posto sam radila vani na zimi i smrzavala se na -10 do -15 mislila sam da je od toga sve poremeceno,mmmi je par puta reko ti si t ,stalno imas cudne zelje i cice su ti narasle,a ja sam mu govorila da je lud. Sestra me nagovorila da napravim test,jos sam joj reka joj kolko love sam na to bacila vec sam auto mogla kupit,i ovo mi je zadnji test koji sam napravila u zivotu! Ujutro kad sam vidjela da s pojavila i druga linija iste sekunde, bila sam u tolkom soku da sam zbrisala iz stana na posao prije nego se moj dragi probudio i tek kasnije sam ga nazvala da mu kazem! Haha koji smjeh! Jooj da mi se vratit u to vrjeme srece :-)
nivesa, ja mislim da je vrijeme za test!
Mislis? A bojim se tog minusa.
Bubekica to je po tvojoj slobodnoj procjeni ili? :-) mislim,Lh mi je bila poz na 22 dc