Cekam m nikak da krene!
Cekam m nikak da krene!
Najrade bi ju natjerala da krene ak vec nisam t
Jutro :-)
Ma ne znam vise sta osjecam! Hahahaha
Cice malo najvise predvecer osjetim,a trbuh nista ...jedino kaj mi se pisa vise nego inace i nekak mi je lose danas...lagana vrtoglavica...sto moze bit od pmsa ili od vremena. Ne znam kaj bi mislila....
lista za 22.08.2014. :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::fige:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 31 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice: :raspa:
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 21 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Nivesa, ja ti želim dA padneš u nesvijest zbog pravog razloga! :mama:
Hahaha tnx draga! Iako mislim da nebudem... ovaj mj se nisam niti trudila. Ni pratila kad je O...
To bi mi bio najljepsi zakasnjeli rodendansi poklon !
Drage žene, poželjela sam pridružiti se forumu. Kad sam bila trudna s prvim stalno sam tu visila, iščitavala simptome i odbrojavala u sebi.. Sad se trudimo za drugo, mada imam dosta godina (37) ali nadam se da ćemo uspjeti :-) Uglavnom, sad sam 20. dan ciklusa i čekanje počinje :-) Pozdrav svima!
Meni je dosta više ganjanja. Pokušat ću spustiti svoje misli iz nebesa u prepuštenost. Naravno, znat ću koji je DC, kakva je sluz, bilježit ću BT jer mi je dokt. tako naredila, družit ćemo se, uživati, ali pokušat ću skulirati svoje misli i poći od ideje - ako se uhvati, uhvati. Tako je došla Ema.
4.8. 29 po redu! Al uopce nemam osjecaj da imam 29...prije 16!! Haha
Nivesa, zato se slažemo nas dvije, ti lavica, ja strijelac. Hehehe, ako damo na pozornosti horoskopu. I ja isto, niti se osjećam kao da imam 30, niti izgledam tako! Meni daju 17 godina! :lol: Ponekad plačem, ponekad se smijem zbog toga.:neznam:
Inače, mogla si se pohvaliti da imaš roćkas...:roll: Evo, sa zakašnjenjem, želim ti sve što si sama poželiš, ali znam koja ti je najveća želja pa ti želim njeno što skorije ispunjenje.:heart::zaljubljen:
Tnx draga na lijepim zeljama i ja tebi to zelim! I moja seka je strijelac :)
Nisam se hvalila jer sam bas bila u depri tih dana tak da mi ni nije bilo do nicega... znas taj osjecaj...Kad ti Sreco slavis?
Misica kad je tvoj rockas?
Ja slavim, jao meni, kako lete godine, 29.11.
meni je 16.08. bio okrugli 30.
Jao, od vas dvije sam nešto sitno starija. Sad ću imati 31. :-o
:roll:
ma sve je to isto, otkad sam počela raditi, godine lete da ni ne skužim a ja se i dalje osjećam ko da mi je 20...
Sve same curice :)
Ja cu 31.10. 25god :)
Nisam valjda najmlada.
Zadarmamica, što bih ja dala za tvojih 25! Nije važno kako se ja osjećam, postoji biološki sat s kojim se borim, s razlogom se tako zove. :( U prednosti si u odnosu na mene, ah....:drama:
Sve vas mogu po šibice poslat :lol:
Stork koliko ti brojis?
pozdrav svima! nivesa, misica, sretni zakasnjeli rodjendani :-)
kod mene i dalje nista, sad mi vec nije jasno... (.)(.) nit bole nit otekle - prvi put odkad sam se skinila s pilule u ove 2god da ne reagiraju, stomak nista, nema grceva, nema pritiska, jedino sam i dalje nervozna jako, tesko zaspim, mucnina mi je stalno
Sreco si ti iz Zg?
Ajme baš ste mlađahne!
Kad smo kod godina, nekako sam izgubila orjentaciju, ja sam si stala na 23 i tak mi je super, i pričam mm da imamo novog djelatnika, onak malo stariji gospodin, cca 40 god. Mislim, mm ima skoro 41 a ni ja nisam tak daleko,
Nivesa ti si iz ZG?
Hahaha! Mislila sam da si tu negdje blizu! Haha al ni to nije strasno. Ja sam iz Zg. Ti mami?zg? Kolko imas god? Ak si napisala vec sori promaklo mi. Mm ce uskoro 42
E, da sam iz Zagreba išle bi na kavu ili nešto drugo, hahahhah :pivo:
Je, je Zg, sad ću 37.
<misica> i moj rodjendan je bio 16.8. :-)
Zivjele lavice!
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica a godine? Sad se skidamo do kraja! LOL
Jesmo lude! Na moru sam. Na najvećem hrv. poluotoku u najvećem gradu. :lol: