ajde nadam se da ce ti klomifeni pomoc onda u iducem, i da ce sve proc uspjesno :fige:
Printable View
ajde nadam se da ce ti klomifeni pomoc onda u iducem, i da ce sve proc uspjesno :fige:
Sladja da dodjite u pola osam, tako su i nama rekli. Poslje punkcije 1 sat neces moci ni jesti ni piti, a poslje ces moci piti gusti sok i sl, te juhu (lagana hrana). ja sam ipak cekala 17 sati za pravi ručak, poslije sam lezala iako sam to dobro podnijela. Da li ti je dr. spominjala ET za sljedeći mj?
Evo bas procurila :-)
Kiss
eto ga na! sad u nove pobjede!! ;-)
Ma samo da bude JS a ovo ostalo cu vec prezivjeti kao sto ste i vi sve :-) opet mi je rekla da cemo u srijedu odluciti, tako da se javim :-)
Sad sam bila u klomifenskoj+4gonala,inace u Vg sam prošla sve protokole(menopur+decapeptyl,menopur+cetrotide,klo mifen...),a ovdje sam bila jednom samo na gonalima(27),ostali su bili klomifenski jer dosta dobro reagiram na laganu stimulaciju.Prošli put je bilo 5js,vraćene 3 morule. Idemo dalje...
da prijavim današnji fet dve mrvice a sad slijedi :cekam:
sretno svim curama u kojoj god fazi bile :fige:
sladja01 ja sam mislola da ću crknuti od gladi do 17,jedva izdržala.došla sam doma,izvadila gazu,stavila utriće i fino si legla.nisam mogla spavati pa sam gledala tv.oko 13 popila malo soka,a kad je došlo 17 jela sam koda mi je zadnje u životu.drži se i sretno
kod mene opet minus :-(
Mala zao mi je, imas li plan za dalje, IVF ili ostajete pri AIH?
Mala zao mi je
mona22 sretno :fige:
mala28 glavu gore, hrabro dalje... :love2:
jutro cure..i hvala vam na podršci i dobrim vibrama...
trebalo mi je jučer da se malo odmaknem i otpušem-punkcija boli,to je istina,ali stisneš zube,pogotovo kad je dr.drag....i sestra naravno...
kad čuješ "imamo za sad dvije super stanice,transfer u četvrtak,znaš da si prevalila jedan dio puta i čeka te još onaj najteži..."..
na kraju svega već odlazim iz sale,i dr.još jednom pita"znači imamo dvije"?..a biologica kaže"žao mi je dr.vi ste krivo razumijeli,nemamo niti jednu"...
ja u šoku,on još većem"kako kako,provjerite još jednom..."...svi na čudu...riječi utjehe,događa se...ali jednom riječju,moja intrpretacija"STARA SAM!"(sad sam još uvijek ljuta i tužna i svašta nešto i moje je razmišljanje takvo,sorry)....pa pomovo "ma niste,mislim godine su tu,ali imate dobre zalihe js...događa se svakoj ženi da u godini dana možda par puta nema niti o,niti u fol.js...idemo dalje...
reultat stim.;27 menopura,2 orgalutran,štoperica-3 folikula asp.-0 js
...
slijedi dogovor za dalje,odmah svašta nešto preokrenuto,samo da već u drugom ciklusu budem u prirodnjaku,a ako bude sreće i dogovora s mojom mpo za dva mj ponovo u stimulaciju(po ovom dr.nema zapreke da tako i ne bude,jer i nema,i to je moja želja,i volja)
...
sorry na malo podužem postu..i neka me moderatorice slobodno izbrišu,premjeste ako sam pretjerala... znam koliko i kako se osjećate i vi koji to prolazite po ne znam koji put(meni je 1.stim,ako se ne računa 1.prirodnjak u kojem je pobjegao f.na dan punkcije)...
ali bit ću ja dobro...pozitiva i dobri ljudi oko mene,kao i ovaj forum na kojem je toliko podrške,dobrih vibri da jednostavno nema ni pomisli na predaju-idemo dalje!!!!!!!
mala28...i bubekice-:love2:
lexux i ostalim curama koje su danas na punkciji-sretno i uspješno!!!!!!!!
ostalim čekalicama koječega dobre ,najpozitivnije vibre od srca!!!!
p.s.malo ću se odmorit od foruma,ali samo do sljedećeg ciklusa(ako uspijem da ne zavirim barem malo :)
...SRETNO CURE!!!!!
:-( :love2:
bubicazubica :love2::love:
bubica, sad ti stvarno treba odmor da napuniš baterije i kreneš friške glave dalje. U prvom stimuliranom lilječnici ne znaju kako ćeš reagirati jer je svaki organizam individualan. I ja sam koristila menopur u 1. stimuliranom (dobila 10 js, ali samo 2 zametka). Valjda će i tebi promijeniti terapiju, dobit ćeš više js i to kvalitetnih. I nešto će se primiti. Bar 1 ficlek. Svima nam je 1. neuspjeli ivf šamarčina, ali uspjet ćeš (samo kad bi ti netko mogao šapnuti koji će to biti postupak, da ti bude lakše). Držimo ti figice.
Tužnice, nadam se da će idući postupak biti dobitni.
Čekalice, ~~~~
Ufff, sadie, dobro kazes,
bas samarcina :-(
Bubice grlim!
Ivana.sky citam te na drugoj temi i bez teksta sam. Da mi je samo znat koji to lijek traze... Kakogod, ostaje vam doma ciljati ako nista drugo, zabavnije je :-) Sretno dalje!
bubica :love2:
bubicazubica zao mi je :-(
dobila sam doktoricu, kaze da ponovim test za 2dana i ako je tada negativan da se javim sestrama da mi daju termin i da dodjem na dogovor za dalje
Bubica :(
Bubice jako mi je žao što je tako ispalo,:-(..ja sam isto u prvoj stimulaciji (menopur + gonal ) imala samo 1 stanicu koja je bila loše kvalitete a evo sad sa blažim stimulacijama dobivam kvalitetnije stanice...tako da,glavu gore i u sljedećoj stimulaciji ti želim puno staničica. :):heart
bubicazubica, mala28 zao mi je cure! :-(
Bubekica, ivana.sky, lexus, mona22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ovaj bude dobitni!!
bubicazubica,mala :ghug: doći će i naših 5 minuta
:fige: svima u postupcima
Dazler prošli put i ovaj sad postupak sam bila na klomifen + letrozol, pošto i sa jakim stimulacijama dobivam još manje stanica. Danas mi je bila punkcija i dobila sam 3 stanice,sad čekam da nazovu da kažu jesu se oplodile...:cekam:
Lexus držim fige do neba da dobiješ svoje oplođene jajne stanice natrag i da se pretvore u bebu :-)
i ja imam loša iskustva sa jakim stimulacijama,pa sam zato pitala,nadam se da ću u postupku u 11mj dobiti nešto blaže
evo cure da se i ja javim na ovu temu, u subotu sam imala punkciju i dobili smo 6 js, sutra idem da vidim da li su se oplodile, a joj.....sta ce me sutra docekati...
Lexus, tatagolina, Bubekica, Mona 22, Ivana.sky, sretno, držim fige,
Mala28, bubicazubica, mendula71 zao mi je, ali idemo dalje, mi to mozemo, hocemo i zelimo!
venera82 držim fige da su bar 4 blastociste :fige::klap:
Hvala ti dazler do neba,nestrpljivo čekam sutra da me nazovu i želim ti da postupak u 11 mjesecu uznapreduje najmanje do jedne bebe :fige:..Hvala venera 82,sretno sutra i ja ti isto želim da budu blastice,i javi nam kako je prošlo :heart:
venera82,lexus :fige: za dobar tulum u labu
hvala venera 82... i ja drzim svima fige i javite kako je proslo!!! :fige:
Evo,malo sam bila u zaostatku..sve pročitala..želim nam svima ono što si najviše želimo..
Ja čekam nalaz kariograma s Rebra..bili smo krajem 7.mj. Ne znam kada bi mogao doći..
Bila sam i kod endokrinologice i propisala mi erytrox (valjda je točan naziv)..iako ni sama ne znam da li da uzimam ili ne..ba zadnjem nalazu mi je tsh bio viši od 2
Dr A mi je rekao da dođem sad u 10.mj. na dogovor ali čini mi se da bi bezveze dolazila kad još nemam nalaz kariograma..da još malo pričekam?
Fuksija, trebao bi vam skoro stici kariogram.
Za tsh sam ti pisala na drugoj temi.
Znas da dr a vise ne radi na vv? Predlazem ti da, ukoliko zelis ostati na vv, sto prije odes na kontultacije kod doktorice, ne znam dokad ce ona primati pacijente dr. A.
Lexus:-)
Fuksija i meni je bio tsh viši od 2,prepisali su mi euthyrox 25m(najmanja doza) i sad mi je 1,7 tsh
Dr A više ne radi na VV?? Pa gdje je? Ne mogu vjerovati!! A baš mi se svidio i zato sam odlučila ići tamo..Kod koje dokice da odem na konzultacije? Bila sam kod endokrinologice.. I tko sad prima njegove pacijente?
Njegove pacijente, zasad, prima dr. Jukic. On je otisao kod podobnika, tj tamo pocinje 15.10.
Ne mogu vjerovati! Stvarno sam razočarana. A njegove pacijentice,jesu li otišle za njim ili su ostale? Mislim,naravno ovisi o mogućnostima..ja sad ne znam šta da radim..bila sam jednom kod dr.jukić i nije mi se svidjela..nije se slagala s tim što je dr.a tražio kariogram i za mene i za supruga..prvi mi je izbor bio dr. Lučinger ali radi fin.mogućnosti sam otišla na VV kod dr.A jer sam čula da je jako dobar i oduševio me..sad sam izgubljena a taman sam se trebala dogovoriti za postupak..sad čak razmišljam da odem dr.L ...koje je vaše mišljenje?
citala sam da za postupke u vezi s oplodnjom ide 7 dana bolovanja.. jer se to moze iskoristit za AIH?