Kaj bi prošlo, u najboljim si godinama!!!
Čestitam sky!!!
Cure meni sutra upišite 27.11. - 2 dc
Printable View
Meni je jedna poznata ginicka rekla da je jedina sigurna potvrda O - trudnoca.
A neki opet tvrde da jedino možeš vidjeti ako izvadis progesteron 21 DC.
xavii sudeći po svemu opisanom ja bih prije rekla da si imala anovulatorni ciklus, manje vjerojatno je da ti je O bila onda, a najmanje vjerojatno da je sada.
Racunam s tim da prosječni ginic ne može bas sa 100% sigurnošću Uzv- om utvrditi je li O bila,
ali ak je pred par dana vidio da folikula nema - onda sigurno nije mogao nastati, narasti i puknuti u tom kratkom periodu.
Ovo sto ti imaš sluzi, pa boluckanja to može biti i nekakva neuspjela O.
Ali ja ti želim da je O bila i da ste napravili "posao".
Ma sve je meni ovo zbunjujuce, vidjet cu za 10ak dana hocu li dobiti, pa cu prema tome znati.
ivana.sky čestitam!!!! prekrasna beta :-D:-D:zaljubljen:..
obožavam priče o malim ČUDIMA :zaljubljen:
hvala :mrgreen:
pitanjce opet... svrbi me grlo i osjetim da se punim slajmom, cula sam da u dosta slucajeva dodje do pada imuniteta i da se razbole zene (ak je istina?) a znam opet da to dosta moze skodit... ugl kako si mogu pomoc? zasad samo muckam grlo kaduljom
Izbjegavaj kadulju, preporuca se ne koristiti je u trudnoci.
Propolis mozda?
MAMI, sretan ti ročkas!!Mene pere prava depresija, razmišljam odustati od sve, umorna sam od praćenja simptoma, brojanja, sexanja one dane. Više ne znam da li želim sex zbog sexa i muža ili zbog ovulacije, tj. djeteta!Grozno se osjećam. Jučer sam baš pukla i plakala i rekla mužu da ne znam da li više uopće želim to dijete!! Ovaj mjesec koji nam je kao najpogodnije jer sam imala HSG nismo pokrili skoro ništa jer se muž razbolio (ima upalu pluća), a ja se ljutila na njega jer ne može! I nisam mogla pomoći da prestanem biti ljuta, iako ništa nije bio kriv. Naravno da ne može, bolestan je! I onda je jučer htio, ali me opralo da je već kasno, da je ovulacija prošla i da neću ništa! Ma užas!!! Ne znam kako da se reprogramiram na nešto drugo! Već 2,5 godine, svaki dan, svako probadanje, svaka bol, iscjedak...Svaki dan razmišljam o tome, guglam! I nisam sretna, nikako!! :( Sori na jadanju!!!
MAMI, sretan ti ročkas!!Mene pere prava depresija, razmišljam odustati od sve, umorna sam od praćenja simptoma, brojanja, sexanja one dane. Više ne znam da li želim sex zbog sexa i muža ili zbog ovulacije, tj. djeteta!Grozno se osjećam. Jučer sam baš pukla i plakala i rekla mužu da ne znam da li više uopće želim to dijete!! Ovaj mjesec koji nam je kao najpogodnije jer sam imala HSG nismo pokrili skoro ništa jer se muž razbolio (ima upalu pluća), a ja se ljutila na njega jer ne može! I nisam mogla pomoći da prestanem biti ljuta, iako ništa nije bio kriv. Naravno da ne može, bolestan je! I onda je jučer htio, ali me opralo da je već kasno, da je ovulacija prošla i da neću ništa! Ma užas!!! Ne znam kako da se reprogramiram na nešto drugo! Već 2,5 godine, svaki dan, svako probadanje, svaka bol, iscjedak...Svaki dan razmišljam o tome, guglam! I nisam sretna, nikako!! Sori na jadanju!!!
sori na duplom, postu. pokušala sam editirati, pa ubaciti razmake. nije išlo...:(
Kudri samo dok te citam, tesko mi je, jer ne mogu zamislit da godinama moram cekat trudnocu. Tako da... Samo ti to izbaci iz sebe ako ce ti bit bar malo lakse. Vjerujem da ce tuzni dani proci :*
Kudri, za pocetak, grlim!
Ne vjerujem da cete sad odustati, sad ste tek stvarno krenuli u borbu za svoje cudo, prvi koraci su odradjeni. Taj put ima ups and downs, daj si vremena da svaki korak dobro prozvaces.
Tu sam ako trebas nekog za razgovor.
:kiss:
P.S. A muz ima dobru ispriku, i mene pokosila upala pluca i stvarno sam 3 dana mislila da ili umirem ili da bih najradije umrla.
Draga kudri,sve znam...ubi čovjeka ta nemoć da ikak promijeniš stvari. Nema tu nekog savjeta,moraš pomoći sama sebi...i njemu je sigurno teško,a zajedno ste jači. Drži se :love:
MAMI,ma neka ti je Sretan Rođendan,i da se brzo obraduješ ispunjenjem najslađe želje..a onda i nas! :pivo:
Mene nekaj pere...temp. 38,boli dok dišem,drugo ništ. Bila kod opče prakse,htjela me na antib. mada su pluća čista. Al reko,ipak bi pročekala malo s njim...tak da idem prvo u jutro izvadit krfceto pa popodne vidjeti nalaz. (to mi je garant bubekica poslala upalu iz metropole :-P
Zuzy,
ima strasno puno bakterijskih upala pluca, pretpostavljam zbog pretoplog vremena...
Cuvaj se.
Da,rekla mi je dr da ima jako puno nekih čudnih upala pluča sa raznim simptomima.
:-*
lista za 27.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
odbrojavalice:
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Cure moje hvala vam, divne ste.
Jučer sam cijeli dan se tješila da nisam starija nego mudrija.
Kudri :ghug:
Tako me je sram, vjerojatno si i pisala o tome, koliko ti imaš godina.
MAMI Sretan roćkas! Lijepo ste se posložile tvoje cure i ti, sve jedan roćkas za drugim. Jadan tm, bankrotirat će :lol: (a možda se moraš strpiti još samo 3 mjeseca pa da još jedan roćkas ugurate između ;) )
Ivana.sky možeš grgljati kadulju, nije opasno, samo je ne smiješ piti u T. Iako ja radije uzmem još odvratniju varijantu, a to je: žlica morske soli u čašu tople vode pa grgljam. Imaš u dm za kupiti onaj propolis za bebe u kapima bez alkohola pa si ga možeš našpricati u grlo. Ja isto ovih dana muku mučim s nahladom i zaštopanim sinusima, a kod tebe je to vrlo lako moguće jedan od ranih simptoma T.
Kudri :love2: pisala sam kako sam izgubila jednu trudnoću u 17tt, daljnjih 9 mjeseci sam mislila samo o tome da opet ostanem T i nikako! Hormoni se zbrčkali, ciklusi podivljali, a nalazi u granicama normale, zaključak dr da je sve od stresa. Onda opet ugledam plusić, a nakon 8tt blizanačke T ustanove 1 blighted i 1 missed i opet kiretaža. Pa opet prisilna pauza i opet samo jedna misao... I tako prođe 18 mjeseci. Valjda najdužih 18 mjeseci u mom životu, koncentriranih samo na jedno, tako da su tvoje misli i emocije potpuno normalni. I eto, konačno smo na putu ostvarenja svoje želje. Želim ti uskoro isto takav završni scenarij :kiss:
Žužy i bubekica brz oporavak vam želim!
MAMI sretan ti rođić!!! :pivo:
Vidim da tu imamo rodjendan! Sve najbolje slavljenici!
Sretan roćkas MAMI!
Kudri,uf,baš me stislo sve čitajući tvoju priču...:(
Ja sam jutros procurila,pišite 1dc...nadala sam se naravno da sam neki dan test prerano zapiškila i vec sam kupila novi koji će eto malo pričekat ...
MM je već bacio komentar:nadam se da ćemo imat 2go dijete...aaaa,on je teži pesimist...
Mene iznenadjuje koliko naša želja može utjecat na tijelo,nevjerojatno mi je da sam ja stvarno imala mučnine,mislim nisam fantazirala da mi se dizo želudac...
Svi sad kažu,ne brini,opusti se,bit će kad se najmanje nadaš...ne kužim kako kad se najmanje? Pa ja ću odsad stalno računat,gledat plodne dane,hoće li i kada MM biti doma na te datume (mi imamo 6/12 ovulacija/pokušaja godišnje)....ne vidim kako to sve odradjivat opušteno i rasterećeno....:unsure:
Ja ću za početak nastavit pit folnu,poć do ginića,odradit briseve (iako je on protiv toga) i malo popričat s njim da me umiri da nije kraj svijeta ako se i 2ge ne primi....:)
Yummy dali je ono na avataru tvoja slika ili ovako neka?
E pa ja sam povracala pred jutro one noci kad smo mi zaceli sad ovu bebu.
Svima čestitam rođendane Mami :) Kudri grlim...jako... Mi nikad nismo imali dijagnozu, sve u redu...sjećam se kako sam se u veljači nadala nakon HSG... I svaki mjesec iza toga...Vise se ni ne nadam.... Tebi saljem hrpu ~~~~~~~~~~ da bude uspješno slijedeći mjesec! Puse svima!
lista za 28.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~36 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
Jutroooooooooooooo!
Kavica za komade je skuhana!
Šiškice kakvo je stanje kod tebe?
Žuži dobro došla u gornji dom! Jesi li bolje?
Zasad skulirana žao mi je zbog vještice.
uf, tako se i ja nadam sad nakon hsg i znam da će me "ubiti" ako ništa ni nakon toga. zaswad skulirana, da, kako se opustiti i ne misliti kad mi je sve tome podređeno! đizus, prestala sam izlaziti nakon ovulacije jer što ako, a ja vani, plešem, pijem, pušim. počela sam godišnji i slobodne dane brojati prema mestrualnom kalendaru. podređujem druženja s prijateljima prema ovulaciji jer ako su oni dani, a ja odem do grada, preumorna sam kasnije za nešto. čuvam sve stvari od prvog djetete, a realno sve trebam dati nekome jer me samo podsjećaju na to da drugog djeteta nema. rekla sam neki dan mužu da treba sve spakirati i dati nekome, a opet, nemam snage.uffffžužy, dobrodošla gore. kak se osjećaš?? jel te bole još bradavice??
uf, tako se i ja nadam sad nakon hsg i znam da će me "ubiti" ako ništa ni nakon toga.
zaswad skulirana, da, kako se opustiti i ne misliti kad mi je sve tome podređeno!
đizus, prestala sam izlaziti nakon ovulacije jer što ako, a ja vani, plešem, pijem, pušim. počela sam godišnji i slobodne dane brojati prema mestrualnom kalendaru. podređujem druženja s prijateljima prema ovulaciji jer ako su oni dani, a ja odem do grada, preumorna sam kasnije za nešto. čuvam sve stvari od prvog djetete, a realno sve trebam dati nekome jer me samo podsjećaju na to da drugog djeteta nema. rekla sam neki dan mužu da treba sve spakirati i dati nekome, a opet, nemam snage.uffff
žužy, dobrodošla gore. kak se osjećaš?? jel te bole još bradavice??
Bok cure,
čitam vas čim stignem, za mene je ovo vrijeme prije Božića puno previše stresno s poslom da nemam snage ni tipkat kad završim dan...
pokušavam ugurati redovne odnose bez obzira na to da skoro ništa ne spavam :lol: ali iskreno, kada sam ovako okupirana to me održava normalno da ne zabrijem u psiho trudilicu :voodoo:
bila sam baš na redovnom pregledu i ultrazvuku jučer i lijevi jajnik se sprema pustiti jajašce pa ga možda i ulovimo, uglavnom ništa novo svi sve znate :štrika:
Cure ljubilica jutros rodila, imate na temi Čestitamo!
Sinoć ni se pojavio spoting, tak da opet ništa..
Ništ novoga!!!
Pozdrav cure !! Samo sam vas dosla pozdravit! Sjecam se da smo se nadale da liste do nove god ni nebude jer ce sve bit t a sad vidim da je lista jos duza i veca .... ja sam konacno dobila prvu m nakon kiretaze. Tako me piknulo u lijevom jajniku da sam mislila da cu past u nesvjest! Malo je drugacija m nego inace. Valjda je to normalno nakon svega?? Ima tko iskustva?
Hej curke... :coffee:
nivesa,pitala sam se gdje si. I meni stiže menga,u jutro par smeđih kapi,al za sad ništ više. To me čudi jer me sise još dosta bole,baš čudno..al mi drago da stiže na vrijeme.
Zadnjih dana sam bila pokošena,temp.,bolovi u plučima...visoki leukociti i crp (neznam broj),dobila tri sumameda za popiti i ako do pon. nebude bolje,dojti natrag. Jučer navčer oko 9 sam skinula za sad zadnju temp. pa se nadam da je više nebude. Uh,ne pamtim jel mi ikad tak bilo. Točno osjetim kako mi se trga u prsima dok zakašljam.. :-(
Stork draga, sad tek čitam potpis :) čestitam od srca na malom princu!!!!!! ;)
Ivana.sky cestitam od srca na trudnoci.
nije me bilo neko vrijeme,m bila kasnila, test - , nakon par dana dobila :(
meni pisite 1.12. - 12dc .
danas ocekujem nalaz pape, nakon toga se "bacam" na ostale pretrage .
lista za 01.12.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Jutroooooooooooooo!
Kavica i ostali napitci su posluženi.
Moji ciklusi sve gori, ovaj je bio 24 dana.