dodagoda prvotno napisa
Nije odlikašica, prosjek oko 4,0. Na jezike se skoncentrirala dosta, čak bude upisala i ovaj program DSD za njemačku diplomu na kraju. Hrvatski i matematika su im ionako po gimnazijskom programu. Povijest ju isto interesira a i opna je zastupljena dosta u toj školi,s tim da ovjdje jedino ima mogućost učiti 3 + više živih stranih jezika. Vidjela sam da i jezične gimnazije imaju 2 strana jezika obavezna + latinski koji mi ejj totalno bezveze učiti ako poslije ne planiraš medicinu, farmaciju ili pravo a ako planiraš to onda nećeš u jezičnu gimnaziju :D.
Odlika je svakako na toj školi ili tehničar ili njihova gimnazija...jedino to treba još izvagati. Po meni to svakako nije loša škola, čak mi je većina ljudi koja imaju veze sa jezicima rekla da je to dobar odabir. E sad zanima me ima lo nešto približno slično još... čisto da imamo još za usporedbu. :)
dakle, prošnjofat ćemo malo i 4 i 16 gimnaziju iako sam ja osobno jako nesklona gimnaziji..ja sam ju završila-prva generacija nakon 75 i mast su nam vadili, po meni previše svega ipak....