Pa sve cekam i cekam a ona ne stize. Malo me kao cice obavjeatavaju da su tu a onda nestane i taj osjecaj. Dolje me na trenutke onak pikne kao da cu dobit pa opet nista ....
Printable View
Pa sve cekam i cekam a ona ne stize. Malo me kao cice obavjeatavaju da su tu a onda nestane i taj osjecaj. Dolje me na trenutke onak pikne kao da cu dobit pa opet nista ....
Nisam.jer ne koristim vise ni lh nit mjerim temp.
ne bi voljela bit u pravu ali mozda ti zato kasni... uz pcos cesto idu anov.ciklusi.... ja bi znala ne dobit po 60 dana dok ne odem po duphastone... :-/
Nisam t jer je sva sreca test negativan,posto mi je papa bio los poprilicno. Kaj se tice PCOS a, znam to sve al me muci kaj ne dolazi jer svaki dan hodam sa uloscima u gacama jer nikad ne znam kad ce...a kad krene imam minutu da dodem do wc a inace mi ode na hlace.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 17.01.2015. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :psiholog:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
ODBROJAVALICE: :shykiss:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Jutro! :coffee:
Ugodan vikend želim! :-*
da se javim! stigla na destinaciju...necu bas biti pri kompu.
uglavnom, kod curica nism stiglA. M JOS NISAM DOBILA. TEST NISAM RADILA.
nivesa, kod mene je skroz isto...malo nesto probode, pa pomislim da stize i nista...pa prestane boljeti, pa opet krene. cice isto, malo bole \ malo ne...nemam pojma kaj se desava.
otici cu kod dr dok se vratim s puta.
pusa svima!!
Kudri uzivaj i pusti mozak na pasu ;) i ja u pon idem tam. Da malo popricam s njim.
Zuzy imas pp!
nivesa evo malo vibrica da bude sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri lijepo se zabavi :bye:
Tnx ma bit ce ok. Drugo ne dolazi u obzir :) jedino bi u DM u moglo ponestat ulozaka ! :) veli mm da potrosim vise ulozaka dok cekam m nego dok ju imam hahaha
hahaha :lol: dobro je dok gljivice ne polude od toga... ja slom zivaca dobijem kad moram uloske nosit
Ja tampone zadnjih 8godina.i spasilo me.
Uloske samo iza poroda taj mjesec.
Ja nisma imala neke inspiracije bas za pisanje, a sam vas samo citala. Nivesa nadam se da ces uskoro dobiti M (ako je to ono sto zelis :D). kudri, ne bi bilo lose neki testic uraditi kad se vratis,a? :) Ja sam i ovaj mjesec na odmoru, nisam nista pratila posebno, samo mi se oko 13-14dc cinilo da je O tu, al se nisam previse obazirala, hopsamo nevezano za to :) Jucer i danas me donji dio trbuha čudno boli, al imam neku upalu tako da je od toga sigurno, bit ce opet zanimljivo cekanje M :roll:
Ja tempone ne mogu jer mi as smetaju i dr me lijepo oprao kad sam ga pitala da li je to bolje od ulozaka. Lijepo mi covjek objasnio da to mora iscurit a ne se kuhat unutra hahahaha. Izasla ko paprika iz ordinacije.A nece gljivice valjda. A i da hoce ko ih sljivi. Ni prve ni zadnje... ;)
Uff tampon pogledam samo, eto ih... kad idem na more uz m, idem i u ljekarnu odmah
Drage moje curke, evo ja se vracam internetu nakon odmora koji mi je dosao odlicno i psihicki i fizicki. Ponekad je to najveci izazov na svijetu za one poput mene u stalnom pogonu, i zaista mogu reci da sam odmorena i spremna za nove cikluse :)
Yummi bas sam sretna zbog tvog odbrojavanja i zbog veselog malog srceka, najvise jer si mi svojom pricom nakon moje biojemijske malo smirila dusu i hvala ti na tome. Vidim da se isto dogodilo i M prije nekoliko dana i znam kako je to..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 18.01.2015. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :psiholog:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :shykiss:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Juuupi!!!!!! Konacno je doslo nesto sto bi se moglo nazvat mengom!
nivesa , :-D ti si čekala da ja objavim listu danas a ! :aparatic:
Haha! Mene nema na listi! ;)
Pozdrav! Samo da vam javim da sam ponovo pis-pis na sodu i ispalo opet curka-murka!
Yummy ;)
cure,u sri bi trebala kod ginica na folikulometriju,ali sve mi se cini da vec ovuliram,ima li onda smisla ic?
ja se od 6dc redovno keksam da ne bi slucajno propustila nesto....LOL....
Yummi kakva soda?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 19.01.2015. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :raspa:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
zasad skulirana,zašto tek u srijedu,zakaj ne danas il od petka? Bitno da ste pokrili..a odi svakak,barem da se uvijeriš da je O bila. :fige:
nivesa,ma znam da te nema na listi,a vjerojatno niti nečeš još na nju..kak je danas?
Pozz curke, meni pisite sutra 2dc, bas me iznenadila M, inace ne dodje ovako rano. Zasad skulirana, ako mozes otici ranije, otidji, da vidis kakva je situacija. Ako ne, bitno da vi pokrivate :)
ma glupa sam,mislila sam se narucit za petak,i onda kontam da mi je prerano kako su mi inace ciklusi 30-32dn.......i da izbjegnem ic 2-3x da se radije narucim malo kasnije...
i sad je jedini termin bio srijeda...u teoriji to je 16dc i taman sredina no kako mi je prosli ciklus bio dulji, za ocekivat je da ce ovaj skratit.....
a kako se mi svejedno pokrivamo racunam sto ima veze,glavno da vidi da je bila....
z s,ma točno to...bitno da se odredi da je O bila..onda slijede dva najslađa tjedna :štrika:
xavii ,žao mi je zbog vještice.. :love2:
Pitam se kak je kod kudri..
Popisas se po sodi bikarboni. Ako nosis decka onda ti je pisalina kusela, navodno i doci ce do kemijske reakcije izmedju kiseline i luzine (soda). Ako nosis caricu, onda ne pisas kiselo, pa nece doci do nikakve promjene. Navodno u 80% slucajeva ispadne tocno. :)
vidis nikako da se sjetim sode!! idem sad!
Go ivana :tele:
uuuuuuuu ivana, znaci, mozemo curke ocekivati! juhuuuuu!!!!!!
it's every mother's dream to have a little girl...
https://www.youtube.com/watch?v=5fVv9xrukg0
a eto jedna za tatice i kceri:
https://www.youtube.com/watch?v=jRTDZ4BicP0
U casu se moras popisat a u drugu casu stavit sodu. Onda mokracu prelit po sodi
Da, tak sam ja.. na zlicu sode... iako probat cu jos jednom kad prestanem s utricima :D a na pregledu smo za 3.tj, mozda se bude vidjelo nest :mrgreen: