omg - znaju razredne koke da su fensi gaće iz benett...bangladeša.
Printable View
omg - znaju razredne koke da su fensi gaće iz benett...bangladeša.
Koji je to razred? Pitam jer moji predskolci imaju sav donji ves iz Lidla, pa da znam koliko jos imam "fore" kupovat gace bez popratne lekcije o samosvjest. a moram se i outati da sam i ja jela sunku iz Kauflanda :lol:
Citajuci danas malo vijesti po portalima opet mi prosla misao da trebamo iseliti i spasiti djecu od nase komotnosti da nam je u Hr lijepo jer kad vidim cime (tj s kime) smo okruzeni, mislim si, zar ne zasluzuju bolje ako im to mozemo priustiti?
Pri cemu su mi neciji pokloni za krizmu najmanji problem u zivotu :(
Kod nas se tako sprdaju na veš iz Lidla.
Meni frendica otvorila kuvertu za poklon za krizmu, vratila mi pola i rekla i ovo je previse
ne dobivaju svi puno, neki su primorani biti skromni, i to iw normalno
Mojoj - 5 razred , su dvije majice iz Lidla najdraze koje ima. Niti kod starijeg sr ne sprdaju s gacama iz Lidla - koje su btw odlicne.
kaufland mi je daleko al mi je šunka iz Lidla odlična
Jedino što mi je dobro na ovoj temi je marijin zadatak :sp:Kraljevski!
Ostalo, svatko očito smatra da je onoliko koliko on može, zna i hoće-aman taman. Za bilo šta. :)
cure pet iz zalaganja .
a jeste me nasmijale :lol:
i ja pokušala računati pa se odma okanila ćorava posla. zaludu su mi starci plaćali puste repeticije iz matematike :mrgreen:
A gdje gledaju jedni drugima gaće? U svlačionici za tjelesni? Meni je ovo prvi glas a imam djecu te dobi
mi smo prošli tijedan pričali o pričesti. o tome što je važno ali i o različitim stavovima i navikama svake obitelji.
nije se prvi put susrela sa našom podrškom različitom.
zna da će neka djeca imati veliku feštu u restoranu a druga ništa posebno. čini se da razumije. vrijeme će pokazati razumije li i prihvaća li to uistinu.
joj gaće,
to mi je rak rana.
ima li kakva tema o gaćama
Pa koja te zanima?
Temp pranja, susjedne u pranju, nacin u koje drustvo dodju pri pranju, kako oh peglas, kako slazes. Di kupujes,....
gaće za žene mojih godina , u bojama, al da prekriju trbuh. pamuk.
nisko rezane.
omo kad me trkne auto pa dođe hitna da ih ne zabljesne bjelina moje guzičetine.
već da kažu vidi ima pristojne gaće, al nije baba
njene su na prugice
oko nogu nisko ,
visina do pupka ili malo niže
otkako me je hitna već jednom kupila :-)
svako jutro se istuširam i pazim na gaće, da ne bude neke ofucane, a čarape s rupama
Bila je. Samo, ko će to iskopat?
Inače, ni kod moje kćeri nije važno porijeklo ni gaća, ni ostale odjeće.
Moja najradije nosi Tezenis i to sa onih turbo sniženja od 70%
Kaže da su joj te najbolje kao i grudnjaci i badići.
Ostala odjeća je uglavnom H&M, C&A, nešto Adidasa i Hilfigera, Lacoste..., a sve kupljeno ili vani ili tu na rasprodajama.
Ove Aberch...nešto marke ne volim jer su im modeli uski, a dugi pa iako je moja cura i uska i duga, ne voli taj stil. Donio mi frend pilot iz USA i proslijedili smo dalje jer nije bilo nosivo koliko je usko.
Ostala djeca iz razreda također nemaju problem s markama odjeće.
Nose što imaju, a za Krizmu su se cure uglavnom oblačile u West gateu po H&M- u i sličnim dućanima.
Maria, M&S ima dobre, dublje gaće.
U onim paketima po 5 komada.
Ima bijelih i u bojama, s prugicama...
Ja si na svakoj rasprodaji priuštim jedan paket.
Odlične su.
Perem ih na 90 C i neuništive su.
Daleko bolje od Sloggijevih koje se sve za par mjeseci ofucaju, iako su isto jako udobne i dobar, dublji kroj.
Bila je tema o gaćama padobrankama. Ima jedno 10 godina.
Ok - gospođe u najboljim godinama i gaće - kužim. Hitna i gaće isto. Ali i dalje ne kužim djecu i gaće ?????? Kak oni znaju tko ima koju marku gaća? Piše im na riti ?
Pa ne znači da znaju, nego je to predmet izrugivanja - jesu ti to čarape iz Lidla? ha ha ha imaš čarape iz Lidla.
(iako čarape uopće nisu iz Lidla nego iz fancy dućana kakav je H&M)
Djeca su to od nekog cula, naucila. Dijete se nebi izrugivalo, sprdalo sa carapama iz Lidla, ako nije culo nekog odraslog da to isto radi. Sto dijete zna o tome.
Meni je isto najlogicnije da to vjerojatno nose od doma.
S krizme, na gaće.
Bas sam danas lamentirala s frendicom - to doba osnovne škole je baš traumatično. Nekako se nadam da ce biti bolje u srednjoj
maria me podsjetila na mog pokojnog rođaka
čovjek sa sela, radilo se nešto oko kuće, porezao se gadno, u toj gunguli netko veli da mora doktoru
a on u teškoj panici viče iz petnih žila: Pepoooo (žena) daj čiste gaće!
Mi u crkvu moramo dati 200 kn. Kao krizmanik obaveze je imao cijelu godinu, subotu u 8.30 vjeronauk, nedjelju misa - obavezni. Kroz godinu su na vjetonauku pisali nekoliko provjera znanja.
Sto se susura tice: bit ce restorana, ne zato da se pokazemo drugima nego zato sto nas ima odasvuda i to su prilike da se obitelj okupi, da se svi vidimo. Mi to volimo.
Sto se obleke i povodljivosti tice- moj hoce odijelo jer je cuo da ce neki imati. Nece ga imati, ne zato sto ga ne mogu kupiti nego zato jer je krizma sredinom lipnja, imaju svi iste haljine i plasteve, porusit ce se i tako od vrucine svi.
O gacama necu, mene vise grudnjaci muce :)
Što se tiče ovih naknada; nama je župnik na roditeljskom sastanku objasnio da, citiram:" po kanonskom pravu on ima pravo tražiti naknadu, a ona minimalno iznosi 100 kn i toliko i bude u našoj župi"
E sad, kaže mi kći da su im rekli da za te novce okite Crkvu i da će djeca dobiti nekakav poklončić.
Crkva nije bila okićena, a za sad nema ni poklona.
Slikanje smo platili posebno 70 kn.
I to župnikovu prijatelju.
Nismo mogli birati fotografa.
Mene ne ljuti plaćanje, već način na koji se to pravda.
marija vidim da su ti cure napisale M&S je tvoja adresa koju ja znam.