Cure moje hvala, a tko će me slikat? Jedino da muža zamolim ujutro prije polaska. :-)
i vozim skoro jednako brzo s petama i bez njih jer mi je prednji dio stopala na pedali.
Printable View
Mi se uglavnom same slikamo! Ogledaluse :D
U stiklama moze biti problem samo ako ti je peta preuska pa upadne u pedalu, dogodilo mi se jednom, morala san izvuci nogu da ne tresnem.
U haljini nisam nikad vozila, imam muski mtb.
Chris, dobro si se oznojila onda, to je dobra potrosnja kalorija.
~~~~~~~~~~~~~~ bolesnima i umornima, posebno anksioznima (u koje i sebe ubrajam...)
bravo za trkacice u zadru, tako ste mi probudile zelju da i ja dogodine sudjelujem
ja sam imala ispunjen vikend, vozikala se sva tri dana na sinov turnir u nogometu u makarsku, nista doma skoro nisam bila
i vjezbala sam, ali sam se prejedala sladoledom navecer :roll:
sinoc sam sladoled, pa p90x3 duplic - cvx i yogu, jao kako sam umorna bila
a sad sam si propisala izbacivanje svih losih ugljikohidrata, zanima me koliko cu izdrzati, pa da se napokon i rezultati ovog vjezbanja malo bolje pokazu...
krajem mjeseca sam u zagrebu, planiram se naci s nekim vjezbacicama, pa se moram dotjerati, em tijelo, em frizuru :mrgreen:
Fala cure, ali sam djipala bogme sat vremena, uffff
da, i ja đipam kući 1h za tu potrošnju. Na bike-u off road za to vrime natučem 500kcal....a kad idem na Sljeme bike-om i više...
bome summer dobar duplić, viren da si bila komitis nakon toga :klap:
Ja isto idem bicom na posao, uvijek se žurim, jer nema šanse da krenem ranije, ima i ono brdo do rebra, malo se i oznojim, ali nije se još nitko žalio:mrgreen::angel:.
sad sam napravila novi body crush. anci i betty nema 3 runde nego dvije i ona v-ups-reverse burpee ide 5 puta, a ne 10. ja sam uvijek malo brža tako da sam skužila kad sam ih već previše napravila. no i dalje je težak. meni su dive bomberi uvijek jako teški, kad ih je 10 zadnja 3 jedva pravilno radim. a i ovi donkey kicks mi nisu laki. i nisam skakala visoko ko ona jer to ne mogu. još sam napravila cardio shred 12. mokra sam ko miš. sad se hladim pa idem bicom po svog garmina. danci i vikki gnjavit cu vas.
danci, trebala bi vadit KKS ponovo, nema smisla da si subfebrilna 11 dana nakon antibiotika.
vikki suosjecam, mene su isto noćas budili:mrgreen:.
danci kad vježbaš doma onda ti garmin mjeri kcal? uz pomoć HRM?
samo ti pitaj, niš ne gnjaviš ;)
Da, stavim HR i tako mjerim dok vježbam kući :štreberica:
Volim znati koliko sam potrošila. Tako kad radim snagu uvijek radim između 250-300kcal pa znam da sam uvijek tu negdje, pa makar to bilo 150kcal. A je mi objašnjenje za ubit vola :facepalm:
Ma nisam ništa ni vadila, u tome i je kvaka.... idem do nje kasnije pa ćemo vidit. Hvala ti!
Ja sam jutros odradila Jilian 30, level 1 i ponosna sam na sebe ! Nije mi uopće bilo teško i zahtjevno kao kad sam daaaavno radila. Osjećam sada težinu u udovima, vjerojatno ću se ujutro probuditi s upalom, ali sad imam još više volje i elana. Za danas još planiram odraditi brzu šetnju sa psom i to je to.
Za prehranu se nisam stigla organizirati, danas ću si nabaviti sve namirnice koje mi trebaju.
danci stavila sam ga puniti. to jako sporo ide. to je normalno?
(ovako anksiozna nisam bila s prvim djetetom kad se rodilo)
Jel ti ulovio gps? Mm-u je lovio cca 5,6 sati.
:lol::lol::lol:
Da, i nek se napuni do kraja obavezno!
I ja sam bila užasno anksiozna, a punio se preko noći.
Kasnije se za čas napuni i baterija dosta dugo drži ;)
?! Ne kužim. Kako vrapca tako puno? Di je bio dok ga je pokušavao uhvatiti?
Meni je uhvatio prvi put malo sporije, par minuta mu je trebalo, ali to je zato jer sam između zgrada. Sad ga pokrećem kad se maknem na čistinu 100m dalje i nema frke nikakve.
Jedino me živcira hvatanje signala na početku Bikčevićeve. Ono, nervozna sam, stupam na mjestu, želim više krenut ali on jadnik nikako pa nikako. A nije ni čudno da mu je teško uhvatit signal kad je u onoj rupi...
nisam još lovila nikakav gps. kažu da ga prvo moram napuniti. sad je na 94%.
cuo me cuo me- kozmički smo povezani, skočio je sa 94% ravno na 100%. čim završim otolengija, bacam se na gps, hrm etc. wheeee!
Valjam se od smijeha, sasa, genijalna si LoL
Al kuzim, ja sam takva bila s pulsmetrom, s tim da je on jednostavniji.
Rehab, bravo, bude li upale bit ce i rezultata i motivacije!
Sasa looool, genijalna si!
Danci, nemam pojma zasto toliko dugo.
Kupio ga je oko 18 u ozaljskoj i onda smo isli u grad i u kazaliste komedija :mrgreen:
Cijelo to vrijeme je hvatao i tek oko 23 je uhvatio.
Sasa, nisi nam rekla za buy in?!
50 jump lungesa?!
Dan!
Čestitke trkačicama!!!
I da - i dalje ne vježbam. Nemam snage/volje za jutarnje vježbanje, a popodneva su i dalje kaotična (možda i više nego ikad prije).
Ali je i mene vikki :heart: motivirala na trčanje. Pa nešto pokušavam. :-)
Prvo trčanje je bilo pravi reality check: istračala sam možda 700-800 m u komadu. :facepalm:Nije da sam sad značajno bolja ali do Bena mogu bez problema (znat će Splićanke ovaj magični milestone).
maruska ja se do bena mogu vuci satima, naravno hodajuci, tako da nije lose :mrgreen:
a kod prve vode malo i odmorim :lool:
i ja nekako ko spajka :lool:
I tako se ja neki dan nakon svog "dostignuća" rastežem na Vratima a L. (on je bio sa mnom ali na romobilu), mrtav-hladan: Onda ćeš i ti dogodine trčati maraton.
:oops: Brže-bolje sam se okretala da vidim da ga nije tko čuo.
(op.a. prije desetak dana je u Splitu bio polumaraton - sestrin muž, koji inače baš i ne trči, ga je istrčao pa moj L sad misli da to svatko može...)
dasta da maraton, ajde sta si skromna, zbilja je to lijepa ruta. ima tu i uzbrdica, nizbrdica, jednom na rolama sam letilaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Plima, aj molim te, ko da su nasa za pokazivanje :lool:
Dogodine obavezno :)
Sasa :lool:
Maruska bravo :klap:
sasa loooooool
hebate, ovdje sve jedna ludja od druge :lol:
tang, vikki :-*
pjescani sat je kao dobro? a malo mi sise fale za taj oblik, rekla bih...
no dobro, ja ocekivala neko voce
Danci, draga :-*
Lili, pitala si za plivanje
ma ja sam ti ko baba, ne plivam bas nesto sportski...
zhang, meni je zuzka preteska :-/
Maruska ma bravo, ja ne buh mogla bi toliko
al dobar ti je mali
rehab, bravo za pocetak
super je osjecaj!
i vise ne znam sto sam htjela reci...
uglavnom, vi ste grozne! kako lose utjecete!!!
ja uspavam dijete i prvo skacem u opremu i ajmo skakutati
pospremanje, kuhanje...pih...sve u drugom planu
a bila sam sasvim normalna domacica do nedavno :mrgreen:
i sad prijavak: wo10, 2x20 swings, 2x5 goblet squats
jeeeeeeeedva, crkla sam, bas mi je tesko bilo
ubit ce me ovo nespavanje
A svim curama koje u međuvremenu nisu odustale od vježbanja, naklon do poda...
A što nisu ogrebotine sastavni dio svakog auta? Ja ih imam svih vrsta i oblika.
Dogodine ću se pretvoriti u bildericu i istrčati 20km :cekam:
:lol:
je, bas sam nakon jedne serije burpeeja rekla mm-u da trebamo novi tepih na balkonu :lool:
Ludice, a jeste me nasmijale :lol:
Bome ovo za burpee je živa istina :lol:
Maruška, bravo!!!! Bitno je krenut i razbit led, i samo nebo je limit ;)
Ginger, draga moja, svaka ti čast, uz sve nespavanje i sve, ma ja ti se divin i klanjan do poda!!!! I još jednom!!! I pusu šaljem!
sasa, krepala sam od smijeha!!! Javi kako idu postavke i izađi vanka s njim za gps.
Anci, gps radi samo na otvorenom, di može uhvatit satelit. Problem mu stvaraju i zgrade (ako si kao ja ispred kuće između 2 visoke) ili recimo na Sljemenu u rupi između 2 brda, ali u zatvorenom ga nikako ne može uhvatit ;)
A da....bila sam kod doktorice.
I dalje upala sinusa, sve se sljeva....
Imam još ta 2 dana antibiotika i to moram popit, dobila sam i neku otopinu za špricanje u nos, u međuvremenu idem vadit krv pa na kontrolu za ta 2 dana pa ćemo vidit što dalje jer ovo baš i nije uobičajeno.
I naravno da sam dobila onu da sam očito iscrpljena, a ja u ovih 10 dana mirovala pa mirovala. Možda bi bilo bolje da sam vježbala :roll:
E da, Anci, i hodanje dok hvata signal može biti problem. Treba ga pričekati ;)
Znaci, sve je radio kontra! Bio medju zgradama, hodao po gradu, isao u kazaliste :D
Hug za atb, kad ce vise kraj?!
danči ~~~~
stavrno te uhvatilo ovaj put...
heba te pa to je neko čudo tehnologije kako o garminu pričate :lol:
Maruska, bas mi je drago da si se javila <3
800 m je super, ja sam prvi put otrcala 300 m i to je bilo to, trebalo mi.je sest tjedana da dodjem do 5 km u komadu. Uspori koliko god mozes, a da to nije hodanje, tako ces moci duze. I tvoj L. je u pravu, trcati moze svatko tko je zdrav i polumaraton s pristojnim vremneom moze otrcati svatko tko je zdrav, i to za 3-6 mjeseci ciljanih treninga.