Mona jeeej cestitke :* :*
Printable View
Mona jeeej cestitke :* :*
mona :-D
Monaaaaa... Jeeee. Sretno do kraja! Svima~~~~~ za sve.
Hvala Vam cure :kiss: ...svima vam želim da što prije osjetite taj osjećaj kad po prvi put vidite to malo srčeko kako titra osjećaj neopisiv
Mona - cestitke i od mene!
:-D
Svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~
Mona .....cestitam!!! :D
mona22 :-D
evo cure da vas izvijestim kako je bilo na punkciji danas:
ulovili smo ih :-D, napokon!
dakle, dođem ja prvo na uzv a dr. vidi jedan folikul od 26 mm (?) i jedan od 22
i kaže sad samo bez naglih pokreta da folikul ne pukne...
(ja sam se naravno bojala zakopčavati sandale)
uglavnom, nije puknuo, nego je dr. punktirao ta dva i onda još jednog od 18-19 koji je
prije bio premali pa na njega nismo ni računali.
uglavnom ulovili 2 jc, iz ta tri folikula!
sad samo da se obje ili barem jedna oplodi.
a što se boli tiče, bez analgetika, tablete i ičega, mene to stvarno nije
boljelo. mala nelagoda kao srednja menstruacijska bol, ali samo tih 2-3 minute,
a poslije ništa, ništa. odležala koliko su mi rekli, sjela u auto i na posao
Orange ~~~~~~~~~~~~~~ nek obe oplode!!!
Svima u postupcima želim uspjeh i veliku sreću da vam se ostvare što prije vaši snovi!
Mona iskrene čestitke! Baš mi je drago da ste uspjeli, kada vidim tvoj potpis, posjeća me na moj vezano za broj postupaka. Jel ovaj dobitni bio isto stimulirani (nisam pratila)?
Uglavnom, neka dalje bude sve školski i uživaj u trudnoći!
hvala cure :kiss:
sara10 da zadnji stimulrani
orange ~~~~~~~~~~za dobar tulum u labu
orange sretno sretno od srca!!!!!
Sretnicama čestitam! :-D :klap:
Tužnicama :ghug:
Ostalima čekalicama punkcija, transfera, beta :fige: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
hvala puno cure na dobrim željama!
sad se samo nadam da MM-ova ekipa neće zakazati.
točnije dva "dečka" pošto su radili ISCI
ja sam htjela da dragi da uzorak još jednom u klinici
"za svaki slučaj" ali su me uvjerili da to nema smisla...
Moram i ovdje čestitati Moni22 :-D....ostale nisam baš upratila, ne stignem na forum, nastojim svaku sekundu provesti sa svojim zlatom, uživam maximalno punim plućima....ali znam samo da vam svima od srca želim ovu sreću koju ja trenutno imam :heart:, zato svima brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mi sve čim prije dobijete lijepe bete, mala srčeka i na kraju najljepše mirisne smotuljke !!!!
Mona - cestitam od srca i sretno i dalje!
Orange - najgore iscekivanje je proslo, stanice su tu i nakon ICSI ce sigurno obje biti oplodjene. Vidjet ces! :)
Na kraju budes imala i dva zametka za transfer. :)
Oprosti da te pitam, jel vama icsi bio dogovoren u startu ili nakon punkcije s obzirom da se radi samo o dvije stanice.
Ma pitam zato sto je kod mene dr odlucila raditi icsi jer se u prvom postupku klasicnim ivf-om stanica nije oplodila, a sad smo bili dobili isto samo jednu, pa nije htjela riskirati opet neuspjeh.
Koliko mi je drago sto se stanica oplodila toliko me brine sto nam je trebala bas najsofisticiranija metoda mpo...
Mozda se bavim glupostima ali ovih dana mi tako i tako svasta prolazi po glavi....mislim da trebam prestati googlati i citati sve i svasta.
laura33, hvala puno na optimizmu!
što se tiče IVF/ISCI, kod nas je odpočetka preporuka "IVF po potrebi ISC"
odnosno rečeno je da to ovisi o spermiogramu na dan punkcije.
nama je spermiogram lošiji, tj asteno.
za mene se znalo da neću imati puno stanica jer imam slabiju rezervu i išli
smo na polustimulirani (femara+puregon i orgalutran).
danas je to MM "dogovorio" dok sam ja odmarala nakon punkcije :heart:
tak da su me dr. i on samo izvijestili da je bio ISCI (hvala bogu da o barem nečem
nisam morala brinuti)
a što se tiče tvog opterećivanja koja metoda je primijenjena - ma daj se nemoj mučiti.
bitno je da je jc oplođena i da sutra ide u mamicu... ili ti planiraš po još koji tucet dječice?
sretno sutra!
hvala cure :kiss:
Cure htjela sam još pitati dal da popijem utrice večeras i ujutro, s obzirom da je transfer sutra u 13 sati.
Dobila sam ih odma poslije punkcije i sad se sjetila da u klinici nisam pitala kako da ih primjenim večer prije transfera...
Veceras mozes vaginalno , a sutra isto tako s obzirom da je transfer u 13hpa ne bi smjelo smetati a mozes ih i popiti sutra .ja sam ih na dan transfera popila ali meni je bio transfer u 9h ( tako su mi rekli).sretno!!!
Hvala puno na informaciji!!!!
E tako cu onda i ja napraviti.
Joj vec me panika pocela hvatati da ne napravim sto krivo.
Ljube hvala ti! :)
Ovo mi je prvi et pa sam vec danas uzbudjena. :)
Danas sam radila cijeli dan pa nisam puno razmisljala o sutra, al sad ne mogu mislit o nicem drugom...trebat ce veceras moci zaspat!
Mozda najbolje popit te utrogestane, fakat djeluju ko normabeli. :D
laura, mislim da ne mozes fulati ako ih popijes.
ja sam npr. dobila uputu da ih do transfera pijem a nakon transfera vaginalno.
Cure, imam jos jedno pitanje, nigdje nisam nasla da se je o tome pisalo:
smije li sex nakon punkcije ? :)
Podijeljena su misljenja...
Neki vele da sjemena tekucina pospjesuje implantaciju, neki vele da grcevi orgazma nepovoljno djeluju.
Ali - sigurna sam da se ljudi sexaju i nakon plodnih dana pa vidi vraga - ostaju trudni.
Tako da, ako se dobro osjecas, ne vidim zasto ne ;-)
Medeja beta se kul duplala.
Sad uzivaj do uzv i ne brini.
Medeja i Mona :-D:-D
Jutro cure :-)
Lijepih vijesti na odbrojavanju, Mona
i Medeja, čestitam od srca.
Laura sretno na transferu :-)
Iskusne cure, kolko nakon boostera mogu piškiti testić, u petak imam primiti zadnji.
maris, ako imas testica ja bih pisnula svaki dan nakon boostera i pratila kako booster odlazi, a dolazi crtica od trudnoce.
Meni je test bio neg 6i dan od boostera, al bojim se da ako tad piskis i dobis sjenu uvijek postoji sansa da je to sjena od boostera.
Zato bih napravila kako sam napisala - i pratila kako testici svijetle kako bih se uvjerila da je booster izasao.
Medeja,
super duplanje!
:fige: za UZV ;-)
Lijep beta Medeja !! :)
Bubekice, hvala na informaciji :-*
Joj, ne znam ni sama što bi, strpljivost mi nikako nije jača strana. Možda bi bilo najbolje da piškim idući
petak, ako ću izdržati do tada ...
A možda se naoružam testićima :-D pa svaki dan jednog, ali nestane li crta biti će plima na moru od mojih suzica...
mona,super za srčeko!:-D Jel i dragi vidio kuc kuc?
Medeja,čestitam na lijepom duplanju bete!
Svim betočekalicama sretno! :fige: :fige: