Ives čestitke i od mene i sretno za dalje:-)
Printable View
Ives čestitke i od mene i sretno za dalje:-)
Jutro komadi!
Samo na brzaka da se javim, na poslu sam i nemam mogućnosti napraviti listu. Ajde molim Vas nek netko drugi preuzme jer sam stvarno u stisci.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 13.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc ll
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ODBROJAVALICE: :uteg: :storma:
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
jutro drage moje, evo ja se baš vratila od doktora, beta izvađena..rezultati poslije 2h :scared::cupakosu:
sad štrikanje :štrika::kokice:
hoćeš dobiti rezultate na mail ili?
Ives cekamo 2h svi skupa! :)) ja sam pisala gore da mi je danas 2dc ali ti sirocek od veselja nisi vidjela. hihihi
e sad ja opet dosadna s tim duficima ,naime ovo mi je bila prva kura s njima i to od 12-25dc po 2 tablete dnevno. e sad...posto je menga nastupila planirano,dakle na 28dc,bi li ja i ovaj ciklus trebala njih piti od 12-25dc ili ne. ginicka je na godisnjem,a mijenja ju gin iz vrbovca,pa da se ne idem sramotit kod njega pitam prije tu. moja gin mi je prepisala samo jednu kutiju (42kom) a sada ih imam jos 14 tak da bi morala ako nista drugo bar zvat da mi posalje recept za jos jednu kutiju. moje misljenje je da oni ne mogu bas nekaj znacajno napraviti sami sa jednom kuron,ispravite me ako grijesim. pripisani su zbog blago policisticnih jajnika za koje mi je receno da su takvi uslijed neredovitih cuiklusa.
Wannahavenoah, mislim da definitivno uzimati dufice od 12.dc nema smisla jer mogu spriječiti ovulaciju. Ja sam uzimala od 16.dc. Do 25.dc. Znaci nakon ovulacije.
I tada mi je rečeno da se minimalno 3mj uzimaju radi regulacije. S tim da sam ja prestala nakon 1mj jer od njih postanem čudna i depresivna. Takva sam i sad ali sad ih pijem iz drugog razloga :)
Ives joj ja ne znam da li ti čekanje ikad prestaje u zivotu!!!!! Imam dobar osjećaj, a rijetko me vara , tako da relax!!! :*
melange, hahahah baš si me nasmijala.. e-mail kažeš??? :lol::lol: Ma ovdje kod nas su ''super moderni'' ovdje stojiš u redu i čekaš da te zovu i usput snifaš opojne mirise kojekakvih bakica i dedeka.. ( neprocjenjivo :drama:)
dominikslatki nikad mi nije bio duži dan u životu. jaaaao samo kukam.. :mrgreen: kuku meni , kuku tebi, kuku i prekuku nama. Evo , neću više... :roll:
zenii , hvala draga :*
to te ja pitam Ives!! :heart::heart::heart:
bravo, bravo, čestitam!
sad samo polako i smireno!
Draage mojee pozdrav..evo ovako zanimma me dosta toga pa da vas pitam zadnja menst.mi bila 15 no vec par dana grudi mi osjetljive na dodir...svaki dan bi imala bijeli ponekad i gust iscjedak sad dva dana prije menstruacije ne primjecujem to...ne boli me nista...malo se osjecam i umorno a prije bi prije stvari uvijek bila aktivna...momak jee s menom spavao u plodnim danima bez zaastite dal je moguce da trudna ili pak nee?
Petrica, dobrodosla!
Ukoliko imas nezasticene odnose, mogucnost trudnoce uvijek postoji.
Simptomi koje opisujes mogu biti znak pms-a, ali i trudnoce.
Ako za 2 dana ocekujes menstruaciju, mozes sutra ujutro s prvim jutarnjim urinom napraviti test za trudnocu (u ljekarni trazi osjetljiviji - najbolje gravignost ultra). Sretno!
Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ives :fige: za beturinu
Nije beturina.. jel kažu da je mala trudnoća beta je 128.80 , što vi kažete?
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk
Ives, ja mislim da je to sasvim pristojna beta, s obzirom da je jako rano. Pa cini mi se da u onim referentnim vrijednostima za 4. tjedan stoj iiznad 100. Jel je ponavljas uskoro?
Ives,za ove dpo,to je beturina! :-D
Sad :fige: za duplanje!
Eto vidis sta zuzi kaze! Super vijesti, bravo :-D
Joj cure moje, vi ste zbilja melem za svaku ranu.. baš ste me umirile, jer po iduću betu idem u srijedu a nisam iskusna u tome. I onda ja pametnjakovićka odem malo istraživati jel na google i nauživam se straha za svih 9 mj.
.... iduću vadim u srijedu, pa navečer s nalazom kod doktora, jer me želi pregledati na uzv. Uffff...
Ljubavna1pogled..hvalaa ti :)
Ives sad ti i sluzbeno čestitam!
Evo pogledala sam na svom nalazu referentne vrijednosti za 4. Tjedan su od 9.5- 400 i nesto, tako da ti je brojčica ooodlicna!
prva beta je tu pa kolika god, ne beri brigu :ghug:
Eto.. umirena ja :) ^^ Hvala vam puno.
Curke što ima novoga kod vas?? ..izvinite ja malo ukrala temu. :ghug:
Ma kakvi ukrala temu pa odbrojavamo, ne.. Pa smo odbrojali i sad feštamo!
A na uzv te šalju da potvrde samo trudnoću u maternici, nista drugo, ne očekuj da ćeš ista vidjet, mozda samo malu gestacijsku vrećicu.
Imaš pravo ;)
Ma ja čak mislim da se ni to neće vidjeti..možda kao neko zadebljanje u maternici...i ful me živcira što inzistira na betama i pregledu ovako rano.. samo meni stvara frasove. Neke žene u ovom tjednu ni ne znaju da su trudne...a ja moram obaviti već sve to :lol:
Ives, a koji je dpo?
Getacijska se vidi na betu 1000-1500, tako da je za nju jos rano.
Ma vjerojatno te traži da u startu sve potvrdi i to, izgleda mi kao neki doc štreber.
Ma nemaš brige pa to je uobičajeno tako ti ćeš to ranije rijesiti i gotovo a kasnije Odi na pregled malkice kasnije 7-8 tj da se ne isprepadas kao ja npr kad sa 6,5 tjedana nije bilo ploda :)
Jer oni su skloni strasit nas!
Ives to je super beta. Sad dan po dan jer ne mozes nista promijenit. Kako cure kazu na uzv neces vjerojatno nista vidjet. Meni je beta bila 993 a na uzv nista nije vidjela, samo zadebljanje koje je moglo biti i pms pa me zato i poslala na betu. Sretno!
U ja vam krivo rekla, sad sam išla gledati na kalendar..danas mi je 15dpo a ne 14 ..jel ima kakve veze???
Ne, Beta ti je bas ok taman za 4tt!
Ne brini!
<3 dominik ..doktor je zbilja..nemam rječi. Sve najbolje za njega. Jako je realan i pažljiv..čak i brižan prema svim svojim pacjenticama..jako je temeljit..a nekad mi to ide već na živce :)
Ma Ives mi slavimo tvoj pinki blok :))))
Nemas nikakvih razloga za brigu, to je za 15dpo savrsena beta!
Ljubim vas zbog ovog.. ajme koliko sam sad smirenija.. :ghug:
Kudri.. ajme. Kako je tek tebi bilo dok si cekala da beta naraste.. ??
Ives, sretna sam zbog tebe...drzi se, samo smireno dalje... Drzim fige da mrvica raste kako treba i da ti sto ljepse prodju iduci mjeseci. Samo uzivaj, mazi trbuscic.... :-)
Hvala na dobrodoslici...pa ciklusi su mi uvijek redovni...strpit cu se jos dva tri dana ako ne dodje napravim test :) javljam rezultate :)
Jutro ekipa :)
Ives nadam se da uživaš i gledaš i dalje u testić i betu i plešeš od sreće :bouncing:
Tanita nam se nije javila nekoliko dana, i nadam se da je dobro, i naša Biserko -mislimo na vas :ghug:
Ja sam danas 7dpo i pripremam se od sutra popiškit koji put, zadnji put sam uhvatila lagano pozitivnu liniju 9dpo pa sad moram početi bar dan ranije :lol: , priznajem i jutros bi piškila ali sam se nekako u buniu probudila i nesvjesno popiškila prvi urin bez testa...
Ostalima kavica, kakao i ugodan dan :)