Moras probat! Cure su odusevljene :)
Ja budem za koji mj, kad pocmem opet vjezbati kod kuce.
Printable View
Moras probat! Cure su odusevljene :)
Ja budem za koji mj, kad pocmem opet vjezbati kod kuce.
Nisam rekla da neću probati, nego da nije još vrijeme za to.
Idem sad odvježbati svoje, do sad sam se zagrijavala pospremajući, pa na posao.
I ja cu. Al brijem negdje na jesen. A mozda i kasnije...
Ne znam, ja stvarno volim ova skakutanja uz tv.
Mislim da cu kad jednom protrcim uvesti girju.
Al bih prije obavezno na neku radionicu.
Pa ako netko sazna za odrzavanje neke molim info ovdje :)
Summer, tnx. Tako sam si nekako i mislila, kupit cu si peticu.
Vezano uz girju, ja kao totalni pocetnik vec vidim da ce mi ova od 8 kg kratko trajati. Dosta mi je lagana, vjerovatno jer sam navikla imati tezi teret u rukama, bebonju od cca11kg. Mislim dobra je za pocetak.i dok svladam formu. Osjecam laganu upalu straznje loze,kad se sagnem.ajde fala bogu. Ali opsjednuta sam da cu nesto krivo raditi, pogotovo za donji dio ledja jer kao da ga malo osjecam a znam da nebi smjela.i ja bi na radionicu.
Kao i Cubana molim.info ako ima neka radionica za girju.
Anci ti si moje zlato hvala na linkovima.Sinoc sam vec gledala na kompu taj Zuzkin pohranila ga kad si prije linkala flopici, al Pavelove nisam bas uspjela naci kako treba.
kolio bih ja rundi trebala napravit na pocetku s obzirom da nisam prije nikad vjezbala s girjom a ni s 8-com?
MB odlicno zvuci mraaaak.
Mojca takva prehrana mi se cini bas uravnotezena ja sam na proljece izgubila 4 kg(to je meni ko nekom 8-10kg) upravo jeduci cesto po manje.
ups jurim na trening da ne zakasnim javim se jos kadnije.
al ste natipkale.
sani bravo za skijanje!
Eto me na poslu.
Uglavnom... vježbala jesam, ali mi je 30DS nakon 8 min dop... kao i ranije, ali se nisam mogla natjerati da idem dalje... već sam probala BS1 i odradila ga. Ginger :heart:
Mislim da ću ostati na njemu, jer mi više paše iz nekoliko razloga:
-Zuzka mi je simpatičnija od Jillian,
-sporije je,
-nema glazbe u pozadini,
-nema američkih motivacijskih fora (koje na mene imaju kontraefekt),
-prvo objasni svaku vježbu, što ja volim,
-stignem voditi računa o disanju,
-nakon BS1 u mišićima osjećam da sam nešto radila, za razliku od 30DS, nakon kojeg sam bila samo jako uspuhana, ali nisam ništa posebno osjećala u mišićima (lažem, prva dva dana sam osjećala mišiće leđa, ali ne tako puno kao sad mišiće iznad koljena, to su valjda kvadricepsi?),
-ima elemente joge :heart:
-last but not the least: ma koliko teško bilo, nisam imala potrebu odustati potrebu odustati.
Što vi mislite?
Ginger, mislim da je ovo posljednje najvaznije.
Lili,ni ja nisam uspjela naci nesto konkretno od pavela, ovi filmici na youtubeu nisu neki,ali ima puno drugih
Kome treba pavel... Nek mi da mail u inbox!
hm-hm
pavel=torrent
Mojca mogla bih te potpisati u svemu.
pogotovo:)Citiraj:
-nema američkih motivacijskih fora (koje na mene imaju kontraefekt),
Jutros BS2.
Vidim ja da će se uskoro more osmica girja na burzi prodavati...
Ja sam sav stres oko preseljenja pretvorila u čisti špek. Dobila sam 8 kg od ljeta na prethodni višak. I sad više ne mogu dalje. Moram to skinut.
Znam da je Manjo, Marijan u kiaikido društvu Zagreb držao treninge s tim kettlebellom. Pa virnite na njihov web
Uf pikula... :(
Držim fige.
bravoooo annie, jako sam sretna zbog tebe.
samo tako dalje.
danas su staze lakse za trcanje od pocetka tjedna.
ja jutros 60 min :trci: 10.5 km pejs 5:44 cak smo dosta brzo uspjeli trcat po tim uvjetima.
Anci hvala puno.:kiss:
Ginger stalno zaboravim reci da ti jako dobro napredujes :klap:
Mojca bit ce od tebe dobre vjezbacice vec vidim.ovaj put nema odustajanja.
pikula mozes ti to.stresno je sve zajedno but you ll do it.
Lili, odlicna i brzina i duzina!
Mm je trcao, ja danas nisam. Kasno sam se ustala :škartoc: pa dvije kave i Franzen. Tek onda trening i dorucak.
Danasnji trening je jedan stari zcut, snaga je, jako dobar:
10 manmakers
10 four point punch
100 side hops
50 weighted squats
Dvije runde, utezi 5 kg.
12 minuta.
anci koji je to zwow? taman proucavam neke na netu, gledam sta cu radit jer opet pada pa nista od trcanja :)
pikula mozes ti to :klap:
mojca bravo, bas mi je drago da ti se zuzka svidja :mrgreen:
lili super duzina i pace!
Zcut strenght 1.
http://youtu.be/XLA9FjVXTZY
Evo ovaj.
Morat cu pogledati. Na netu imaju samo do 3 kg.
da, dugo vremena su imali jako los izbor, samo mali utezi
50 m su mi od posla pa cesto provirim :)
ali nedavno su pojacali asortiman pa su imali i 4,5,6 kg
energetics marka
nisu glatki, al nisu ni oni spuzvasti koje ne volim u ruci, sivi, lijepo leze, ja sam bas zadovoljna
https://cdn.rnd.com.tr/intersport/mn...7324232437.jpg
Prijavljujem super trening :)
50min ili ti 11 krugova uzbrdo na 10 pa malo girje, shvatih da sam prerasla 8kg. Nakon standardnih swingova nadodala sam jos 20 sa 12kg. Malo bucica i malo tricepsi sa 4kg. Velika guzva danas u gymu, nije mi se dalo vise cekati na sprave pa sam zavrsila. Jucer sam imala samo cardio od 45min ali zato smo navecer mm i ja isli pjeske po nesto i skupili oko 9 km po onoj poledici. Nema koji misic nije bolio kada sam dosla kuci.Skupila u 1 danu 14km :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Hvala, cure! <3
Neki dan sam se žalila na todlericu, sad je moram pohvaliti. Baš sam bila nikakva od samo.što.nisam.dobila i Bubica dođe Mama, idemo vježbati! I odvela me na podlogu na trbušnjake :)
Odradile smo na kraju zajedno 15 min jedan aerobic/ tae bo mix i po 20 trbušnjaka, leđnjakaitd. Oduševljena je tučnjavom ovih dana pa smo se izđipale.
Utezi iz intersporta su odlicni.
Ja imam ove zute od 5 kg iz pollea, ali imam filing da sam ih manje platila. Mozda sam imala neki popust.
No, cubana, slobodno uzmi ove iz intersporta, odlicni su.
Anci,thanks na mailu!
Ja sam odradila neki izazov za guzu i noge i bila vani s klincima. Malo lopatala snijeg, malo radila snjegovica.
Sad pijem kavu i bas razmisljam kako bih jos nesto odradila, pa idem kopat po spremljenim linkovima
Samo javi na mail. Jer ovdje samo skicam. Pol toga propusti.
Skulirana je jos u jednom komadu?
E a ja lopatanje opet. Dokad ovo misli padat.
Odradila burn interval iz cxl extreme.
Umrla sam.
A radila sam u dva dijela jer me prekinuse.
E, koliko dana, tjedna se radi ovaj bs1?