Cure ajme nemrem povit sve...
Ives zao mi je zbog U. Al rjesit cete to!
VUBS cool nadimak!
I zao mi je zbog m.
Tanita ocekujem tvoj plus sutra!!!!
Printable View
Cure ajme nemrem povit sve...
Ives zao mi je zbog U. Al rjesit cete to!
VUBS cool nadimak!
I zao mi je zbog m.
Tanita ocekujem tvoj plus sutra!!!!
Moram se danas sexati a taaaaako mi se neda vise... Svaki dan i to pred spavanje, aaaaaaa! Trebam dan odmora, kak je to čudno, kad nismo trebali smo se skoro svaki dan bez problema, a sad kad moram mi se neda!!
Sretno svima koji planiraju piškiti, ajde cure, navijam za sve vas ;)
Ives, ta pretraga se radi u epidemioloskom labaratoriju, odnese se ejakulat u sterilnoj posudici, znaci tamo gdje se nosi i uzorak za urinokulturu. To nam je preporucio Luci a i urolog kod kojeg je mm isao, kao da provjerimo jel sve cisto, da nebi doslo do nepotrebnih komplikacija.
Ja sam ti ok, jedva cekam m, prvi put u zivotu :-) :-). Mislim da ovaj mj nema ovulacije, nema ni sluzi , ni simptoma, a i lh je neg. U biti uskoro se micem s liste, ono kako sam ti nedavno i napisala, a bas mi je lijepo biti s vama...ali borba je borba, moram krenuti drugim putem, i sama biologica nam je rekla, da bi doma jako tesko uspjeli...a i ocito je, malo bi bilo precudno da u ove 4 godine bas ni jednom nismo pogodili bas onaj dan!!! Ali ja sam sretna da postoji drugi nacin da dodjemo do svog cilja :-)
*laboratoriju :-)
Jutrooo!
Kavica!
Ives :ghug:
Jek nam to tanita danas piški?~~~~~~~~~~~~~~~~~za+!
Jutro!!! Vec na poslu...
Tanita cekamo!!
Ja odradila briseve, posvađala se sa ginickom svojom i sad čekam Petrovu u 12h jeeeej...
Tanita - čekamo??? :)
MonaLi, si bar dobila bolovanje?
Kod mene ocekivani vanish. Cekam M.
Romeo, neka ste vi krenuli, Luci je zakon. Ja si sve razmisljam da ako do jeseni nekaj ne sklepamo, isto krenemo u mpo vode. Sretno ti i svakako nas izvjestavaj.
Tanita - dala mi je bolovanje ali je opet kenjala kako nece ona to moći svako malo, rekla sam joj da znam da imam pravo na to i da drugo nije moj problem.
Jesi već radila kakve pretrage? Jel ti tvoja doc predlagala MPO vode već?
Bitno da si se izborila za sebe. Ti doktori se nekad drze k'o bogovi.
Gura nas moja gin u mpo od pocetka zbog sgrama, bili i kod Lucija na konzultacijama, pa je rekao da za mpo nema potrebe. To je bilo prije godinu i pol, u međuvremenu sam ostala trudna. Ne znam ni sama kaj bi.
A sto ti je rekao Luci? Samo odnosi ili ste nešto radili bas tamo? Pa čuj, da sad kreneš u MPO taman bi na jesen došla na neki red tamo :) a do tada već mozes i trudna ostati :)
Bili smo kod njega samo na konzultacijama da vidimo imamo li šanse bez mpo doći do bebe. Pogledao je naše nalaze, mene pregledao i rekao da s obzirom na nalaze, za to nema potrebe. I tu smo stali i bacili se na kućnu radinost :)
Ovaj današnji minus je bio očekivan, nije me nešto uznemirio, jedva čekam M jer idući plodni dani bi mi trebali biti kad dragi i ja putujemo na romantičan vikend; bez trakica :D
Javi kaj si riješila Petrovoj.
da, onda jos malo pokušajte pa razmislite o MPO, nemate kaj izgubiti :)
Javim ti, jos čekam da me prozovu :)
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.2.2016.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :zaljubljen: :shykiss:
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :heart::mama:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~~~~~~ 2.dc
Mami dobro nam došla u ljubičice, sretno!!!!!
Meni danas 1dc, ništa od nade u kasniju implantaciju....
Romeo moja hvala ti !!!!
želim ti svu sreću u mpo vodama...
i da nam se ubrzo javiš sa pozitivnim testićem :ghug:
i naravno tipkaš i dalje s nama ovdje bez obzira :*
Mona Li, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
Da sto prije dobis termin za klomifen + ciljane
Javi sveeee :)
Bok curke, jao koji grozan dan...Mene ovakvu plašljivu i tihu poslati igdje je velika greška. Ne znam koja je gora, moja soc gin ili moja mpo gin.
Uglavnom u Petrovoj sam došla doc Šprem, ona mrtva ozbiljna, živčana... Ja pitam nešto, ona odbrusi... i tako. Dala mi je popis pretraga i rekla da dođem na fm od 8-10dc.
Prvo moram vaditi FSH, LH, E2, androstendion, SHBG,DHEAS, slobodni i ukupni T, PRL. Pod brojem 2 mi piše TSH, fT4, ft3, a onda pod brojem 3 je Rtg HSG. Da li ove prve dvije stavke mogu vaditi isti dan?
S tim da čekam nalaze brisa još cca tjedan dana...
I nakon toga svega (ako HSG bude ok) ona preporuča stimulaciju ovulacije i inseminaciju. Ali kad skupim sve nalaze onda se opet naručujem za dogovor (čeka se 5 tjedana) i tako...
Isto je rekla da nemam pravo na bolovanje nego da kasnim na posao, da tako svi rade :unsure:
Ne znam jesam li ja luda, ili tko ali eto.... izašla sam gluplja nego što sam ušla.
Ali vama hvala što ste tu :)
Draga nalazr sve na vuk vrhovec odi, tamo ti je najbrže. Za HSG neznam koliko se čeka.
MonaLi zao mi je tesko je naici na ljubazne doktore. I moramo se same boriti za sebe. Samo se ti dobro raspitaj kakva prava imas.
Mona taman da bum cestitala kak si sredila soc.gin. a sad na drugu zmiju naletila.
A nista, celici se po malo. Mogu one biti kucke do plafona ali posao moraju radit!
Tanita a kam se putuje? Mogu ja u kofer? :P
Ja bi samo tjedan dana da sam doma, ne moram nigdje ni ic!
VUBS svida mi se makeover nicka! Drz se samo onog kaj u njemu pise!
Ives ono za simptome kaj si rekla to je istina, zato ih ja i ne trazim, ali znas kad se pojavi nekaj kaj bi se moglo protumaciti ko simptom onda glava kaze PMS, a srce bira boju i model kolica!
Nivesa kaxi kaj? Kaj ima kod tebe?
Ives hvala na dobrodošlici u gornji dom, ali brzo padam, spotig se javlja polako. Al nije ništa novo.
Znači za hormone i vađenje krvi se ne trebam naručiti, samo dođem 2-4dc? Voljela bi to sve isti dan... thanks
Jagodica - da, baš mi treba takva doktorica, da u strahu idem kod nje :evil:
Anka - u hzzo-u kažu jedno, a doktori drugo. E sad, mogu se svađati ali ne znam koliko je to pametno s obziro da je sve u njihovim rukama...doslovno :roll:
curke, davno sam pisala na forumu i evo nakon toliko vremena i mi smo ugledali svoj plusic. trudnoca navodno 4+6. :heart:
kako se vise uopce ne snalazim, gdje se tipka? gdje su trudnice : )))
svim trudilicama saljem vibrice i zelim puno srece, da brzo ugledaju svoje plusice :-D : *
Centar čestitam na plusiću.. evo teme na kojem tipkaku trudnice
http://forum.roda.hr/threads/58317-S...12#post2856612
Mami a baš sam htjela napisati kak super što si nam u 25dc a nema dosadnog spotinga :cekam:
Bas mi je zao :/
MonaLi da na žalost dug je put do klomifena ali budeš ti to za čas riješila :-*
A u ostalom ako ti se mpo dok. ne sviđa, šta ne možeš
Prijeći kod nekog drugog???
Jagodice.. sve kužim.. i to je tako.
Ajde doći će plusek.. moramo se samo naučit strpljenju.
puno hvala : )
Pozdrav cure, vidim svašta se ovdje izdogađalo..
Ives, držim :fige: da se što prije riješite bakterije..čini mi se da je ta ureaplasma baš dosadna. Ja sam je imala prije prvog ivf-a, 10na3, riješili nakon antibiotika. 3 mjeseca poslije pa 6 mjeseci poslije, kontrola briseva uredna.
Prije ovog ivf-a, opet 10na3, također otišlo s kurom antibiotika. Planiram tijekom trudnoće više puta kontrolirat, jer znam da može dovesti do komplikacija.
Mami pa taman sad pišem kako si u ljubičicama, a nema spottinga, a ti javljaš da se pojavio, nadam se će ipak stati spotting
MonaLi potpuno te razumijem, mene je toliko izluđivalo to izostajanje s posla, naručivanje, čekanje pretraga, vađenje hrpu nalaza i nerazumjevanje dr..ali ne daj da te izbace iz takta, znaš na što imaš pravo i gledaj na to da si svakim korakom bliže svom cilju. Ja sam ovaj put dio jeftinijih nalaza vadila privatno pa si nešto uštedila vrijeme, em su nalazi brzo gotovi, em možeš vaditi poslijepodne i nalaze šalju mailom..
Centar čestitke! Ja sam danas 5+5, ali mi još uvijek nije došlo u glavu
Kristinica gdje si, imaš kakve simptomiće?
Cure sretno u kojim god da ste fazama:ghug:
centar cestitam! Nek sve bude uredno i krasno!
Mogu vas pitat da mi nekaj objasnite. Kad tak se kaze 4+6 ili 5+5 na kaj se odnosi ovaj broj prije plusa a na kaj ovaj poslje?
Recimo 4+6, kaj je 4 a kaj je 6?
Evo ja ne znam a volila bi znat.
Ives bole me cike kad hopsam po stepenicama, opet PMS/T simptom hahaha. Jao!
Ajme mona di te zapala bas Sprem....doduse ja Petrovu mrzim kompletnu pa...
Jagodice evo ja i.moja m nikak da se dogovorimo koja ce prije odustat :)
Tanita nisam polovila jesi na kraju piskila?
Zenii koje pretrage si radila privatno? I gdje si radila HSG? ja opće ne znam kad ćemo eventualno poceti kad se sve to čeka... vjerojatno ću kroz mjesec dana imati nalaze ali onda opet čekanje, groznoo! AIH se ne može kod Škvorca preko hzzo?
Ives mogu prijeci kod drugog doktora ali dat cu joj još koju šansu, možda je danas imala loš dan? nadam se... Gubim mjesec dana ako ću tražiti novog :/
Nivesa Ja sam bila cula da je Šprem odlicna, sve najbolje o njoj i onda doživim danas šok :/
Monali, radila sam hormone stitnjace, krvnu sliku, i hormone 3 dc. Isla sam u Breyer, mozes im poslati mail s popisom pretraga i trazi da ti posalju cijene, odgovore vrlo brzo.
Ja hsg nisam radila jer su nas odmah zbog loseg spermiograma slali na ivf.
Za aih i Skvorca ti ne znam reci
Monali nazovi ih i provjeri za svaku slučaj, ali se čeka manje negi na drugdje.
Cure moje kad spoting dođe taj i ostaje ali hb nije kao prije, sutra će već m. Ali pomirila sam se da je tako, i da neću više imat bebu, al mi je žao otić od vas. Veseli me svaki vaš uspjeh. A i zadnjih dana me moje haharice toliko zaj..... da mislim da više nisam niti sposobna psihički. Nekako imam osjećaj da još nije kraj ali kako dani odmiču sve više razmišljam da je bolje ovako. Znam da grozni zvuči ali nisam sigurna da mogu to sve skupa izgurat.
cestitam, pa mi smo skoro terminuse : D
cure, imate li koju preporuku za lab u centru zagreba? mislim trudnocu voditi privatno kod svoje divne gin., pa bih kks/urin i sedimentaciju/guk/rh i senzibilizaciju (? jesam li sto zaboravila) radila privatno, a kod soc. cu uzeti uputnicu za briseve i sama odnijeti stakalca u zavod za javno zdravstvo.
MonaLi ja sam bila kod nje.
Zena je odvratna.
Nista odlicno od nje nisam dozivjela.
Ljigava babuskara sa nikakvim pristupom i ni malo ljudskosti.
Meni to nije odlicno...