Nije odbrojavanje ali cure se ovdje javljaju nakon transfera koliko sam skužila:
http://forum.roda.hr/threads/83286-N...85#post2905385
Printable View
Nije odbrojavanje ali cure se ovdje javljaju nakon transfera koliko sam skužila:
http://forum.roda.hr/threads/83286-N...85#post2905385
.
Buduci da sam nova ovdje-curke su me uputile ovdje da podijelim sa vama moj "problem".1.8 je bila zadnja m-9.8 i 10.8 nezasticeni odnos-15.8 pocinju moje muke-bolne bradavice,napuhnut trbuh sa grcevima kao pred menzes iako je rano za to,donji dio leda ubija,cesci odlasci na wc,glavobolje,lagana mucnina..i da taj umor samo bi spavala..neki savjet il pomoc..
Ajme cure, mislila sam da mi Tapa Talk guta postove pa sam sad zaspala temu s tri slične poruke! Modovi, please brišite viškove ako je moguće!
angiebanangie - Dobrodošla i još brže otišla, hehehe
Žao mi je zbog prekinute trudnoće, nadam se da ćeš ubrzo imati svoj novi početak :)
Stavim te sutra na listu ;)
Slađa - pratiš li ovulaciju? Znaš li kada je bila? Već 15 dana nakom menge teško da mogu nastupiti simptomi jer se tada još ne događa ni implantacija... ali kažem, ne znam kada je bila ovulacija?
Nadam se da ćeš ugledati plus ako ga želiš :)
Zahvaljujem moderatorima na brzoj reakciji i editiranju mojih ponavljajucih postova. :crvenjenje:
MonaLi, hvala na dobrodoslici! ;)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nisi ti ništa skrivila, nego moderator mora odobriti prvih nekoliko postova. Promaklo mi je da si u svima pisala isto.
čokolada, skužila sam to naknadno kad sam išla na komp vidjeti situaciju i nakon psovanja tapatalka. Forum i kaže da se prvih nekoliko postova prvo odobrava ali mozak nije povezao s tim. :)
Ne pratim,jer nakon 9 godina braka smo odustali od bebe-ovo bi bilo cudo..Samo svi ti simptomi su mi cudni-nisam ni pomisljala na bebicu..
Slada31 ako su svi ovi simptomi zbilja povezani s mogucom trudnocom, i to pod pretpostavkom da ti je bila ranija ovulacija - test za trudnocu bi vec sada trebao biti pozitivan. Ujutro napravi test i rjesi se sumnje. Sretno! :)
Angie dobro dosla i sretno! :)
Hvala Narancice! :) :) :)
Blubutterfly dobrodosla. Mislim da mozes tipkati sa nama, ali ne mozes biti na listi. Sretno i zelim ti visoku betu.
Slađa i Angiebanangie također dobrodosle i brzo presle u trudnoce.
Slađa i Angiebanangie također dobrodosle i brzo presle u trudnoce.
Hvala od srca..vidjet cemo...pricekat cu jos tjedan dana a do tad se probat izborit sa svojim tijelom..
I jos jedan "simptom"temperatura mi vec par dana stoji na 37 37.2 je dns
Meni se sukrvica nakon odnosa pojavi barem 1-2 puta tijekom ciklusa. Nisam nikad spominjala doktorici jer sam mislila da je od mehaničkog oštećenja.
Simptome poremećaja hormona koji se spominju i sama imam a imala sam ih i prije 5-6 god pa su mi nalazi bili ok. Morat ću ih ponovno provjeriti.
Dobrodošle nove trudilice!
Blubutterfly, angiebanangie, Slađa31,cure dobrodošle (i još brže otišle)!
Slađa31 imate li ti i suprug kakvu dijagnozu? čuda se događaju,nadam se da ćeš dočekati +
mislila sam počet mjeriti bazalnu temp da vidim što ću otkriti :) ono što me zanima je kakav mi toplomjer treba?imam doma digitalni ali na jednu decimalu a na netu sam poročitala da bi trebao biti na dvije radi preciznijeg mjerenja.s kakvim vi mjerite?
Marle ja ti ne mogu pomoci jer nisam mjerila bazalnu temperaturu zbog toga sto sam imala folikulometrije pa mi nije bilo potrebno. Pogledaj si malo Billingsovu metodu pracenja sluzi jer i tako mozes saznati kad ti je ovulacija. Ili sa lh trakicama.
Nove curke, dobrodosle!
Marle, dobar ti je obican, na jednu decimalu. Ja sam i s jednim i drugim mjerila, O mi je pokazao uvijek tocno.
Marle - ja sam pokušala sa digitalnim ali taj mi je uvijek pokazivao pola stupnja manje i svaki dan istu temp, to mi je sve bilo malo pre čudno pa sam se vratila na onaj sa živom... Ne trebaju 2 decimale, rast i pad temp se ulovi i bez toga.
Ola komadi!
Nove koke dobro došle!
Ja čekam svoju o, odnosno čekam da štapić potamni i maltretiram muža, jer nema s .., dok ne potamni.
Ajme ovo je za poludit, al opušteni s... nije urodio plodom.
Sad, ja računam da bi mogla sutra potamnit, onda bi o bila preksutra, dakle sutra bi bila akcija, taman 2,5 dana apstinencije. Uf, ubi me ova kombinatorika.
Narančice kako si ti?
A gdje nam je nova trudnica?
Jagodice šta jr na meniu?
Mami dobro sam, hvala na pitanju. :D Jutros sam zaboravila piskit, eto ne znam kako mi se to moglo dogodit :lool:
Cekam M pa ce i ova nadutost proci (k'o balon sam napuhana), ni keksat se ne mogu! Pmsa klasicnog nema, niti kakvih simptoma. Sve me zaobislo ovaj mjesec haha
Znam kak ti je, ja kad pratim stapicima budem sva luda od iscekivanja :gaah: taman ti prodje O i onda opet brige do testa :D
U zdravlje cure, evo :pivo: za sve! :mrgreen:
Jutrooo, kavica!
Jutro curke!
Mami, hvala na kavici. :)
Jutro ekipica :mama:
Eto dosla ja na kavu!
Vidim imamo nove curke na odbrojavanju.
Dobrodosle i zelim vam brzu selidbu na trudnicke teme :pivo: (inace ovo je radenska a ne pivo, ako netko pita :mrgreen: )
Kak smo ekipa? Sta ima novoga? Kod nas jesen i to ona tmurna, maglustina, pravi dan za kolinje ili za ribat kupus :roll:
Jutro Ives!
Kod nas je zasad suncano, trebalo bi biti tako cijeli dan, a za sutra kazu kisu.
Ja sam tip koji voli oblacno pa cak i kisovito vrijeme pa mi ovaj Ivesin opis vremena zvuci bas lijepo. :D
E da, za slucaj da mi ovaj ciklus ispadne dobitni, biljezim siptome u evidenciju (a siptome cega to cemo vidjeti :D ): 8dpo neko mikro-stipkanje dolje, 9dpo turbo zivcanoca, 11dpo mekana stolica (sorry curke!), opcenita napuhanost trbuha.
U prvoj T nisam imala bas simptome, tj imala sam previse posla da bi ih zamijetila, osim na 8dpo kad me svladao nenormalan umor i to je trajalo jedan dan (to je vjrujem bila implantacija).
That's it! :)
Kako ste vi zene?
Angie, pa ti si 11dpo i uspjela si izbjeci test!!!!????
Cure ste vidjele sta je karakter, svaka cast :klap: (inace ovdje nijedna nije docekala 11dpo a da nije bar 3 testa pisnula, dobro osim Jagodoce MOZDA!)
Mi smo ti sve klub opsesivno kompulzivnih pisacica...
Sva sreca da sam sve trakice prosljedila dalje, mislim da bi ih jos piskala dok ih sve nebi stamanila :roll:
Meni ovi tvoji zvuce bas obecavajuce.
Cure hvala na odgovorima. Chiara pogledala sam malo Billingsovu metodu i ovaj ciklus proučavala sluz, rekla bi da je O bila 15.8., ali nisam sigurna. Možda su lh trakice ipak jednostavnije opcija od mjerenja temp. :)
Što se tiče toplomjera budem onda s ovim koji imam mjerila pa ću vidjeti kako će ići. A možda mi se posreći pa dočekam + pa neću imati što mjeriti :lol: iako to bi bilo pravo čudo, loše smo pokrili ovaj ciklus.
Mami jel trakica potamnila :mrgreen:
Ives, ma piskila sam jucer na 10dpo s prvom jutarnjom, nula bodova. :D Daleko sam od karaktera sto se piskanja tice, prosle godine kad sam imala 30 kineza pisala sam svaki dan od 6dpo, haha... Sad nemam testova pa sam karakter htjela ne htjela jer mi se ne da stalno trcati u DM! :)
Kako ste ti i bejbi? Procitala sam prijasnja odbrojavanja i slavila sa svakim plusicem, s tvojim pogotovo!
Jutrić cure ne treba meni lista samo društvo. Na drugim temama je sve prazno pa bi se ja švercala tu kod vas naravno ako me primate.. . odbrojavanje je ipak odbrojavanje
Dobro jutro :ghug:
Blu naravno!!! Samo ti nama pisi, uvijek volimo citati nova iskustva i simptome :D koliko brojis do testa?
Bok cure. Ja malo kasnim na kavu. Moja M se oduzila ovaj put, i danas jos malo ide pa mi treba dnevni ulozak.
Narancice, Angie, Slađa ~~~~~~ za plus
Blu kad se vadi beta? :fige:
Ives, VUBS, Tanita, Bebolinice kako ste? Kako bebice? :*
Helooou!
Da da Ives ja zdrzim do svake M a da ne piskim! Na ti ga :P hahaha
Samo da vas sve skupa pozdravim, javim da me nesto kao steka dole lijevo (ni prvi ni zadnji put), i da je na meniju juneci gulas od jucer! :lool:
Jagodice ima kod mene torte od jucer sa sirom i borovnicama ako ces se mijenjati? :lol:
Do bete nema puno vadim 29. ili 30. ali meni dugo kao godina. Misli da neću radit test prije. Chiara i ja bi malo torte sa sirom i borovnicama... Mljacccc