mujica prvotno napisa
Trina, nema razloga da ti ne vjerujem da su svi muški s kojima se družiš isti. Koliko god uzorak velik bio.
Ali sama činjenica dati se povjeravaju, traže od tebe savjete i otkrivaju ti se na takav način da znaš kakvi su (da su svi isti), čini ih nereprezentativnim uzorkom.
Dakle, svi su isti jer ti je cijeli uzorak takav. Ali to ne znači da ti je uzorak reprezentativan.
Meni na primjer, ne bi palo na pamet nikada ni s jednom frendicom, prijateljicom, poznanicom, razgovarati o svojim seksualnim potrebama, od nje tražiti savjet kako osvojiti drugu ženu, iznositi joj svoja iskustva i na bilo koji joj način dati do znanja kakav sam u tom pogledu...... Takve bih stvari u određenoj mjeri dijelio samo sa ženom s kojom se kako ono kažeš - "krešem". Nikada ni s prijateljicom, ni poznanicom ni sa ženom koja mi se sviđa i kojoj bih se udvarao. Samo s onom s kojom već jesam intiman.
Meni je čak malo nenormalno to što kažeš kako znaš tako puno o svojim prijateljima i poznanicima.
A nisam ja jedini takav. Ono malo prijatelja što imam su također takvi kao ja. Ne kažem da smo bolji ili lošiji od tvoguzorka. Ali smo zasigurno drukčiji, jer o nama ne bi nikada znala to što znaš o svom uzorku.
Dakle, očito se ne družiš sa svim vrstama muških.