Cure, ja na poslu.
Dakle jučer nakon što sam pisala došla vizita, rekli da probavaju doći do endokrinologa ali se (žena) ne javlja, i da probam otići sama tamo (na noge). Ja došla sva treperava od nade, a dočekala me izrazito neugodna osoba, neprofesionalna prema kolegama (svojim sestrama - da što su me pustile k njoj, ovima na neurologiji - da lažu da su je zvali-a one imaju log na mobitelu kada i koliko puta su je zvali, da su nesposobni jer mi ne mogu naći uzrok tegoba pa me šalju k njoj, i na kraju prema meni kao pacijentu - da su mi nalazi uredni - naravno da su uredni kada nikad nisu uzimani kad imam epizodu, pa i sada u bolnici kada opet nemam epizoda, i da otkud mi pravo uzurpirati njeno vrijeme kad ima toliko ljudi sa dijabetesom bez nogu i umirućih a ja imam uredan nalaz.) Inače ne volim ovako javno pisati, ali ovo bi stvarno dala u novine, pogotovo što je sve crno na bijelo ispisano na otpusnom pismu. Hvala za zagrljaje:heart:
Ugl. okrenula sam se, pravac natrag na neurologiju, tražila otpusno pismo i sada sam opet na početku.
No mislim da neću više istraživati, nego ću probati voditi što uredniji i zdraviji život.
Jučer odmah recovery run 7km, pejs 5:49.
MB:lol:
Summer super za ruževe i ples, a gammu napadni kad budeš spremna. Ni ja nisam znala za mlbb
Jadro, i meni je jillian super za povratak.
J-la, bravo za yogu, sve čujem i sebi da krcka.