Junior je manji.
Moj ga je počeo nositi u 3. r i sad će ga imati i u 5.r jer je još cijeli.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Printable View
Junior zapremnina 30l
Teen 37 l
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Gdje kupujete A4 bilježnice tvrđih korica, ne tvrdih, a ne onih skroz mekanih?
Mislim da su to targetove ili conect, a da nisu 15 i više kn?
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Ja od prošle godine uglavnom većinu bilježnica kupim u Promingu. Ostatak sitno u Muelleru na akciji.
Proming prodaje baš Target bilježnice.
Od danas u Lidlu bilježnice i pribor.
Imam dosta lidlovih stvari od prijašnjih godina, ove godine planiram nadopuniti s malo boljim stvarima- spomenutim A4 bilježnicama, boljim šestarom ( ovaj iz Lidla se brzo raspao), kvalitetnijim olovkama za mog lijevaka i boljim bojicama.
Ja sam mojoj prosle godine, na tu prepoeuke, kupila neke deblje A4 od Targeta. Pol predmeta nije ni 10 stranica ispisala... Rekla sam joj da ove godine nastavlja u iste biljeznice, nadam se da ce izdrzati 4g jer na dosta predmeta jako malo pisu u biljeznice...
Tehnički i informatika se tradicionalno malo pišu
U Narodnim novinama imaš dobar izbor pribora za ljevake - škare, trokutaste olovke Faber Castell Grip (ima i tehničkih, za starije), namjenske kemijske olovke i flomastere (Giotto, Maped)
Od neočekivanih mjesta - ljevački pribor našla sam u Tisku u pothodniku kod glavnog kolodvora - upravo Faber Castell Grip olovke raznih tvrdoća, sa pripadajućim gumicama. Nisam gledala ima li i ove godine, ali zgodno je to znati.
Izjava najmlađeg člana,jučer u Lidlu bira bilježnice: "Mama, u 5.razred treba ući sa stilom.":starac::predaja::gaah:
:lol:
Vrijeska, mali ti je zakoon :heart:
Ove godine nemaju pakete omota unaprijed nego ostaviš podatke i onda ih spreme za dan-dva (možda imaju za OŠ u V3). Tako da ako opet planiraš kod njih nazovi najbolje unaprijed dan-dva i probaj rezervirati omote da su spremni kad dođeš kupovati. I drže se pravila o max 3 osobe istovremeno u dućanu, tako da preporučam za kupovinu neki dan kad ne pada kiša :mrgreen:
Uglavnom, mi kupili sve, jedino u Milleru trebam još kupiti 1 svjetloplavu temperu, jer ostalo smo popunili sa zalihama od prije... I pokupiti omote kad budu spremni.
Kad je akcija u milleru?
I gdi je to V3?
Sillyme, hvala na info. Već su mi frendice javile, pa sam naručila jučer za danas. Popodne ću otići po sve kad čekiram šta imam doma a šta ne.
Koliko su omoti u Promingu?
2kn/kom
thx
Tefil i drugi put :-)
Onda gdi je i kaj je V3?
Jelena googl je totalno bezopasan.
https://www.proming-hch.hr/hr/promin.../poslovnice-11
Koriste li drvene bojice u 5. razredu? Kakve bilježnice za tehnički i informatiku?
Tehnički velika bez crta
Koriste bojice
Ok, hvala na informacijama. Nisam ni mislila unaprijed puno toga kupovati, uzela sam za sad po par bilježnica svakoj i nešto pribora za pisanje, a za sve ostalo ćemo vidjeti u hodu. Iako bi mi bilo jednostavnije da mogu sve riješiti jednim potezom.
Bojice moji koriste za prirodu tj. biologiju, kemiju....sve šareno ko bojanka.:mrgreen:
I one tanje flomiće
Sumnja je bila opravdana - naravno da je jedan od tih odlucila nositi. Jer joj je bas dobar :lol:
Tako da moram ipak jos kupiti i jedan sestar :mrgreen:
Te šestare iz Lidla sam im kupila prošle godine, ali do kraja školske godine jedna je svoj strgala, a druga izgubila pa smo sad uzeli nove u nadi da će imati duži životni vijek.
Gledam sad Lidl katalog - to su oni sestari s kotacicem u sredini?
Nije to nespretno za koristiti? Ja sam miila da se to koristi za prenosenje duljina, cijelo svoje skolovanje sam korista one obicne sa slobodnim "krakovima". Ali ako su nekvalitetni ti se razlohaju u zglobu pa kruznica nije dobra. Nisam pametna... najradije bi neki metalni, kvalitetniji standardni sestar, gdje to ima za kupiti ovih dana?
Ima u NN jako dobar izbor.
Sillyme, Mueller.
Bili lidl, mueller, lidl je skoro uzela no kad sam je upozorila na kotačić odmah je rekla da neće. Onda smo u muelleru pregledali sve šestare, i više-manje svi su po meni srot, ali smo uzeli dva, da imamo jedan rezerve jer obično navečer u 22:30 ili ujutro u 7:30 se sjeti reći da joj nešto takvo fali :roll: Za po doma joj ostaju ovi bolji. I naravno boja tempere koja nam fali je rasprodana. Budem pričekala da nabave, neće valjda prvi tjedan odmah trebat tempere :-P