žužy, odlične vijesti!! :-D
Printable View
žužy, odlične vijesti!! :-D
žužy,čestitam na beti :-D:-D:-D
strašna, vibram da i ti doneseš prekrasne vijesti
ja ću još skakutat baš je veselo :-D:-D
strašna da nam i ti doneseš veselu vijest!!!!!!!!!:fige:
bubekica,muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:pivo: a mogle smo i nazdravit!!!
Posto su se pokrenule bete, sad je vrijeme da se nastavi niz lijepih vijesti... Muma, bubekica, strasna, ~~~~~~~ a i svima nama ostalima ~~~~~~~ koji smo na stand by!
Vrijeme je da sa suncem dodju i lijepe uredne trudnoce!
bravo žužy!
ivana83 bravoi za tebe!
zuzy kaj sam ti rekla? :-D
Ja ću skakati vjerojatno zadnja, ali žužy zna da ja skačem još od 14h! Bravo draga!
:-D :-D :-D
Prekrasne vijesti! To je pravi mali mamin borac!!! (Rekla sam ti da ćeš debela na Špancirfest :P)
:-) znam, znam, i ja sam se bojala nadati, da se kasnije ne razocaram jos jace
al eto, ispalo je savrseno, nadam se da ces mojim stopama, samo s ljepsim porodom
e, i ja cu rado prospancirati s debeljucom
odmah nazdravljam :pivo: ovakvim vijestima!!!
žužy.željkica :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ strasna, da nastavimo sutra skakutati!!!!!!!
:-* svima
žužy želim ti da sve ide onako lijepo kako treba i školski, ako si ti ostala truda kod nasega dr S onda mogu i ja!
Jao Žuži koja vijest!!! Bravo draga, čestitam! neka sve bude u najboljem redu narednih 9mj~~~~~~~~~~~~~~~~
Ivana 83 čestitam!
Strašna tebi :fige:, ajde da upišemo još jednu trudnicu!
svima vama koji čekate svoje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike brojke!
i vama koje čekate transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka vam rode donesu bebe!
O pa ovdje se puno lijepih stvari događa.
Željkica i žužy :-D i da dalje sve bude školski.
Strašna držim :fige: da se pridružiš željkici i žužy.
Svim ostalim curama ~~~~~~~~~~ za što god da treba.
Hvala cure.....
žužy ma svaka čast...veseli me ovo što sam pročitala !!!
strašna a tebi želim predivne novosti...sretno
bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET (P.S. nisi zadovoljna s endićem, koliko bi trebao biti?)
žužy, divna beta, čestitam i neka dalje sve bude u najboljem redu :)
Ovdje same dobre vijesti!
Zuzy i zeljkice, cestitke! Strasna, beta se cini obecavajuca.
Bubekica,~~~~~~~~~~ za tvoj postupak!
Neka se nastavi ovaj prekrasan niz beti!
Žužy koji divan rasplet :-D
least koliko znam, na dan uvodjenja progesterona (sto je danas) endometrij bi trebao biti 8-14mm. e sad, ak je zbilja 8.5mm, onda je ok, ak je 7.5mm onda je granicni, al stigne se podebljati do transfera. nije kriticno, al nije za skakat od srece ;-)
hvala cure na lijepim zeljama, u medjuvremenu me uhvatila totalna pozitiva!
:klap: bubekica! samo pozitiva!! razmisljaj da cete uspijeti... ja na poslu vec govorim kako sam od slijedeceg tjedna na bolovanju i kako ce morati traziti neku zamjenu za sezonu.. :lol:
i jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sutrasnji dan bude kao danasnji,s lijepim vijestima..
i za lakse spavanje jednu kratku.. :pivo: pivicu.. 8-)
Bubek bit ce to super na kraju :-)
Da prikeljis samu sebe gore medju trudnice za 2-3 tjedna :-)
Vatra, kakva ti je to kratka pivica? Kod mene samo one od pola litre :lol:
Bubi, rado, rado!
Potpisujem!!!!! Da čitav forum napravi feštu za tebe kao što ti uvijek radiš za nas!!!! :)
Žuži, čestitam!!!! ~~~~~~~~~~~~ za malog borca da sve do kraja bude savršeno!!!!
Strašna puno, puno ~~~~~~~ za vas!
Svima malo trudnickih vibrica za sve što vam treba! :)
A sad, kava, čaj, kolacici.... :)
uuuuu, 123 beba, ja bi i kavu i kolačiće!!!!
i svima šaljem kolektivne AltGr+1 pa uzmite koliko kome i za što treba!!! :-)
Wow - Žužy - veselim se s tobom od srca!!!!!!!!!! Kako divno!!!!! Eto - naše lijepe želje su imale učinka!!!!!!! Čuvaj se i papaj ciklicu!!!!!!!!!!!!!!
Strašna - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi za čudo!!! :fige:
Ovdje samo lijepe vjesti.:-D Neka tako i ostane. Ipak ovo sunce djeluje.
Žužy čestitam od :heart:
Dobro jutro cure, neka i danas dan obiluje lijepim vijestima :)
Ja sam upravo bila na FM i imamo samo dva folikulica koji relativno sporo rastu. S obzirom na punu stimulaciju ocekivala sam ih malo vise. Znam da i jedan moze bit dobitni al ne mogu si pomoc, malo sam zbedirana i u strahu :( A tek mi je prvi postupak. Divim se dugogodisnjim borcima...
mima a gdje si u postupku i na kojoj si dozi lijekova?
jutreko!
bubek, ma bit će to sve dobro, nije ništa pretanki ednić
moj je bio 7,3 na dan punkcije i rodila se moja prva curka iz tog postupka :-)
mima32 znam kak ti je, i ja sam nedavno imala jednako razočaranje - ono, samo toliko? pa zašto?
nadam se da ćeš imati ljepši ishod od mene ovaj put
al da, i jedna je dovoljna, ja imam curicu iz prirodnjaka pa eto...
žužy, ženo, ČESTITAM sve ti najbolje i uživaj u svojoj trudnoći!!:-D
strašna da kreneš žužynim stopama!
muma, bubi, wbm~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Sve vam najbolje cure, bit ćete sve trbušaste, vidim ja..otkad ste nas napustile (ali falite nam) samo nižete +!:klap:
Sv. Duh, dnevno 1/2 Decapeptyla i 3 ampule Menopura.
A nadajmo se na su ova 2 folikula s lijepim jajnim stanicama pa da ce nesto bit...
Cure je li rano za test 7dnt jedne lijepe blastice....imam one neke jeftine testove s neta i jutros popiskila - :(
Tantolina možda je ipak prerano, obično se nakon blastica onako nekako po p.s.-u test radi 9 dnt, a lako moguće i da krivo pokaže, takvih iskustava ovdje ima hrpa.
Držim fige za plusić kroz par dana :-)
tantolina, meni je test pokazao negativno...a sutradan beta 135...osobno ne vjerujem testovima...a i čini mi se da si prerano radila test... strpi se još 2 dana pa odi napravit betu ....