Za sad nemamo novosti. Nije bolje ali ni losije. Ali izgleda da se mama mora pobrinuti za sebe malo. Zadnja 2 dana mi se vrti, a nakon cca 7 urednih ciklusa pocelo je ponovno sve kiksati. Jako sam tuzna zbog toga. Lavic vam salje puse!
Printable View
Za sad nemamo novosti. Nije bolje ali ni losije. Ali izgleda da se mama mora pobrinuti za sebe malo. Zadnja 2 dana mi se vrti, a nakon cca 7 urednih ciklusa pocelo je ponovno sve kiksati. Jako sam tuzna zbog toga. Lavic vam salje puse!
Muma, moraš malo misliti i na sebe , iako je to sada jako teško. ~~~~~~~~~~~~~~~ za vas sve
Tako mi je drago da si toga svjesna! Kolike pređu preko sebe, drugoga radi, makar to bilo i vlastito djete. Pobrini se za sebe. Djete treba mamu koja je zdrava, snažna. Ako ti ne budeš ok, kako ćeš se kvalitetno moći posvetiti Lovri (a tu je i mužek)? Govorim iz vlastitog iskustva. Mojoj mami je sve bilo važnije od nje same. Nemam je , ide već 10 godina. I zato ti kažem, nemoj se dati!!! :love:
Pusa Lovri i tebi Muma!
Volimo vas!
Jaka mama lavica i hrabri lavic Lovro♥♥♥
mislim na vas svaki dan...
~~~~~~~~da sto manje boli malog ljepotana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♡♡♡♡♡♡♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas, draga Muma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Puno pusa milom pajdi!
:heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart:
~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
za mirnu noć i bolje sutra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima što ste tu svaki dan :heart: Očito smo ušli u neku mirniju fazu, iako ne rade uzv da vidimo pravo stanje. Valjda sve vaše vibrice i molitve pomažu! :ghug: Iskreno se nadam da nije još jedno zatišje pred buru, jer smo imali samo dvije takve faze poslije kojih je svaki put slijedila intenzivna. Doktor s odjela nas je otpisao, uđe u intenzivnu i samo prođe kraj nas, niti ne pozdravi, niti ga ne pogleda. I ukinuli su nam neke vitamine (očigledno je razlog cijena - kupuje ih bolnica). Iskreno, nije da nam pomažu ti vitamini, ali mene kao majku takvi postupci ipak zabole. Kao i takvo ponašanje doktora. Doslovno prođe pokraj nas, uđe - izađe... nikom ništa.
Muma drago mi je da je Lovro koliko-toliko stabilno :ghug: nadam se da ti ga daju na maženje bar na kratko.
Lijepo je procitati da je lavic stabilno,samo neka se tako i nastavi.
Za doktore nemam lijepih rijeci pa bolje da nista ne pisem.
Grlim te puno,lavu saljem jednu posebnu pusetinu i saljem bezbroj poz.vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu noc i ljepse sutra.
:heart::heart::love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug:
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡♡♡
❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
za miran dan~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:ghug:
Muma nemoj se previše zamarati oko doktora, mi vibramo za malog supermana i šaljemo pusice :kiss::kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart: